- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydınnn kızlarr
sitede sorun vardıı giremedimmm :1no2:
melekçim öncelikle geçmiş olsunn şimdi ilk olarak yapacağın musluğu açıosun elllerini bol sabunla yıkıyorsun
sonra eline musluktan akan suyun altına koyup gözünü akan suyun altındaki avcunda açıp kapatıyosun gözün açık olacak ve musluk akacakk bu şekilde gözü suyun içinde açıp kapayarakk yabancı maddeyi çıkar büyük olasılık çıkacakk
eğer hala rahatsızlık devam ederse cisim retinaya zarar vermiş çizdirmiş olabilir yada batmış çıkmıyor olabilir o zaman doktora gözükmen şart :teselli:
Ben kontrol edip topluyorum şimdi, kalanı ikimiz bölüşelim elifim, aklımda diye sabah 07:59 da uyandım duamızı bitirelim diye, oysa bize 4 gün tatil var paşalar gibi sempatiksalakcinni
liliş ablam 77 mi ? şuanda listede boşyerim yok ama yer açılır açılmaz seni listeye dahil edeceğim ablacığım .
dün akşam gelir gelmez yaptım ablacım dediğini ,sonra yattım geçer belki dedim ama sabah hala acıyodu
şimdi geçti gibi ama
tamam canım kaç gözüküyo şimdi
günaydın kızlar güne çok fena başladımmm kimseye güvenilmeyeceğini bir kez daha anladım.mafoldumben
adam sizi kaybetti canımm bu kadar üzme kendini umarım patronun bişe demez:S
Ne olduuuu bilmiyorumkismile
gözdoşum şu kilo çizelgesini bir türlü beceremedimm bir ara bana yapsana yaaaa :kedi:
başlangıç 77 bitiş 70 bilmiyorumkismile
Yapayım ablacığım, şu tefriciye çizelgesini yapayımda hemen yaparım sana da :teselli:
Kızlar elimde fırsat varken dünkü menümü yazayım hemen :
Kahvaltı 06.30
tb ekmekten 2 adet tost
bir buçuk su bardağu süt
domates ve salata
Öğlen 12.30
karışık ızgara salata ve ayran....
Akşam 16.30
Izgara balık, fırında karides ve salata....
Su: 2 lt.
Spor : yarım saat yürüyüş....
Şuan için toplam 2265
kızlar sizlerden ricam daha önce okuduklarınızın üzerine sayı ekleyip toplam sayıyı yazmayınız
Yazdıklarınızın üstüne olanları yazınki kafam karışmasın olurmu, çok çok öperim herkesi lütfen yarın sabah herkes okuduğunu yazsın kalanını ben okuyacağım, yarın sabahtan sonra kimse okumasınki sayıyı tutturabilelim olurmu?
Dün akşam kendi okuduklarımıda ekliyorum
2265+520=2785
Hadi bakalım kızlarcığım yerimseniben
senin okuduğunla 1659 kalıyo o zaman
benim bildiğim adet döneminin 3. günü yapılıyor canım. ben öyle yaptırmıştım.
kızlar size karşı mahçup oldum dua konusunda okumak istiyorum dedim regl oldum regl ikende okunduğunu yeni öğrendim. Bende okumak istiyorum niyetine girdim ama beceremedim. Regl iken okunduğundan emin iseniz ben bu akşam elimden geldiğince okur yarın sabah yazarım size sayıyı....
Kuzucuğum fazla kalmadı zaten, daha eklenceklerde var ama yarın sabaha kesin sayıyı bilmeliyim, yarın cuma, akşamına kadar kapanışı yapmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?