Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün akşam gelir gelmez yaptım ablacım dediğini ,sonra yattım geçer belki dedim ama sabah hala acıyodu

şimdi geçti gibi ama

Ben kontrol edip topluyorum şimdi, kalanı ikimiz bölüşelim elifim, aklımda diye sabah 07:59 da uyandım duamızı bitirelim diye, oysa bize 4 gün tatil var paşalar gibi sempatiksalakcinni

tamam canım kaç gözüküyo şimdi

liliş ablam 77 mi ? şuanda listede boşyerim yok ama yer açılır açılmaz seni listeye dahil edeceğim ablacığım .

tamam fıstığım sorun yok aksine listeye girmek canımı bile sıkıyorrr

ben böyle çok rahatım size takılayım yetwer
sizlerle yarışayımmm
zaten tanıyosunuz benii
hatta boş yer olursa bile başka arkadaşları alll a.s

dün akşam gelir gelmez yaptım ablacım dediğini ,sonra yattım geçer belki dedim ama sabah hala acıyodu

şimdi geçti gibi ama

tamam canım kaç gözüküyo şimdi

canım retinayı çisdirmiş o zamannn
bir damlada kullanabirsinnn rahatlatmak için gözünüüü yerimseniben

Kızlar elimde fırsat varken dünkü menümü yazayım hemen :

Kahvaltı 06.30
tb ekmekten 2 adet tost
bir buçuk su bardağu süt
domates ve salata

Öğlen 12.30
karışık ızgara salata ve ayran....

Akşam 16.30
Izgara balık, fırında karides ve salata....

Su: 2 lt.
Spor : yarım saat yürüyüş....

gözdoşum şu kilo çizelgesini bir türlü beceremedimm bir ara bana yapsana yaaaa :kedi:

başlangıç 77 bitiş 70 bilmiyorumkismile

Yapayım ablacığım, şu tefriciye çizelgesini yapayımda hemen yaparım sana da :teselli:

Şuan için toplam 2265
kızlar sizlerden ricam daha önce okuduklarınızın üzerine sayı ekleyip toplam sayıyı yazmayınız
Yazdıklarınızın üstüne olanları yazınki kafam karışmasın olurmu, çok çok öperim herkesi lütfen yarın sabah herkes okuduğunu yazsın kalanını ben okuyacağım, yarın sabahtan sonra kimse okumasınki sayıyı tutturabilelim olurmu?

Dün akşam kendi okuduklarımıda ekliyorum
2265+520=2785
Hadi bakalım kızlarcığım yerimseniben

menü süper safiş .

2179 tane kalmış yani

aeben ablam da okucaktı ,herkes bir söylesinde ona göre hesaplarız tekrar

kızlar size karşı mahçup oldum dua konusunda okumak istiyorum dedim regl oldum regl ikende okunduğunu yeni öğrendim. Bende okumak istiyorum niyetine girdim ama beceremedim. Regl iken okunduğundan emin iseniz ben bu akşam elimden geldiğince okur yarın sabah yazarım size sayıyı....

Kuzucuğum fazla kalmadı zaten, daha eklenceklerde var ama yarın sabaha kesin sayıyı bilmeliyim, yarın cuma, akşamına kadar kapanışı yapmalıyız

Kuzucuğum fazla kalmadı zaten, daha eklenceklerde var ama yarın sabaha kesin sayıyı bilmeliyim, yarın cuma, akşamına kadar kapanışı yapmalıyız

yaaa canım regl iken okunuyor değilmi eminsiniz dimi sevap yapalım derken günaha girmeyelim balım yaaa ben düşündüren burası.....

Ben sabahtan bildiririm cancan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…