Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar monti linkinde aebenime sordum ama görmedi heralde.
bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum.
bimden beşi biryerde olarak satılan çaydan kullanan varmı.
çayın içeriğinde hangi bitkiler var .sositososito
ona göre kocacığıma sipariş vericem yarın.
gerçi metom iyi çalışıyor,bitkisekde olsa dışardan müdahele etmek istemiyorum.
karar veremedim birtürlü.
önerilerinizi bekliyorum.:hulya:

zilancım sen çok hoş görünüyosun e daha nasıl zayıflıycan korusanda olur rtıkınsempatiksalakcinni

cnm bende evde alıp karıştırdım
funda yaprağı,mate, biberiye,yeşil çay,bide kekik vardı cnm

eddoras canım bende aldım.bu hafta yeni başladım kullanmaya.işe yaradımı dersen yeni oldugu için bi yorum yapamıyacagım.ama içindekiler kekik , biberiye.funda.yeşilçay ,mate

günaydın safişim ben varım olarmı

günaydın kızlar güne çok fena başladımmm kimseye güvenilmeyeceğini bir kez daha anladım.mafoldumben

dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

ara
2 adet mandalina

öğlen
3 avuç beyaz leblebi
200 ml lıght süt

ara
mandalina

akşam
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
4 adet zeytin
çok az sucuklu yumurta ( en çok yumurtasından yedim . )

ahh nazcım sana anlatmaya utanırım senin gibi işini iyi yapan bi satın almacıya.piyasada 30 tl olan antivirüs programlarını bizim bilgisayarcı 88 den bize satınca ki yıllardır bilgisayarcımız çıldırdım resmen hemde 3 bilgisayar.Allahtan digerlerine yükletmedik

gerekeni söyle canım senin o bilgisayarcıya . hep ondan aldığın ve fiyatta sormadığın için kazıklama yoluna gitmiş . ben ne kadar tanısamda yıllarca alışveriş yapmış olsam bile en az 3 yerden fiyat alıp karşılaştırıyorum denizim en güzeli böyle oluyor patronlara teklifleri yazılı olarak gösterdiğimde o şekilde imzaya verdiğimde daha çok hoşlarına gidiyor . ama sen üzme kendini olmadı alışverişi kesersiniz ordan olur biter .

İSİM 15.10.2010 KİLO 22.10.2010 BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 58,6 55
KİRAZ 74 75,4 70
blackandwhite 61,8 61,5 59
melek 74,2 72,9 69,5
narin nazenin 70,5 70 68
safinaz84 63,2 63 60
AK81 74 73,5 70
yumukum 82 80 78
eddoras 69 69 66
zilan.80 68 68,7 65
ienmmr 66 65,8 60
mimu88 90 87,4 84

yıllardır çalışıyoruz diye güvenmeyeceksin anladım ama biraz pahalıya sebep oldu.ben ne yapacagımı biliyorum.bu sizinle son çalışmamız diyip faturasını ödeyip yollayacagım.dediğin gibi canım ufacık şeyde bile enaz 3 yerden fiyat almak lazım.nasıl saflık yaptım yaa

adam sizi kaybetti canımm bu kadar üzme kendini umarım patronun bişe demez:S

dünkü yediklerim

sabah 2 kayısı 45 dk sora 2 dilim ekmek zeytin ezmesi lor peyniri kuşburnu marmelatı şekersiz domates
öğlen 1 salatalık pazı kavurması yağsız 3 kaşık kuru fasulye kefir
ara 5-6 küçük ve çiğ kestane 1 küçük lokum birazda leblebi
akşam patlıcan salatası zencefilli ve körili tavuk 1 kaşık kurufasulye 1bardak kefir
ara yarım nar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…