Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cenetçiğim akşamın olmamış baklagilleri etle beraber yemiyoruz canım . geri kalan öğünlerin güzel canım .

günaydın şekerpareler ,ballı bademler

zilancım maşallahın var canım

denizim üzme kendini boşver dediğin gibi bir daha çalışmak istemediğinizi söylersin ,olur biter ,o anlasın hatasını

adam sizi kaybetti canımm bu kadar üzme kendini umarım patronun bişe demez:S

patronum babam canım.onun duyması yada duymaması değil ben düştüğüm duruma sinir oluyorum.neyse ben yapacagımı biliyorumm kötükedihüso hem kendime hem ona alsanaalsanasmile

günaydın elifçim gidecek paraya değil önce kendi aptallıgıma daha sonrada adamın yıllardır çalıştıgı firmaya bunu yapabilmesine üzülüyorum.

günaydın elifçim gidecek paraya değil önce kendi aptallıgıma daha sonrada adamın yıllardır çalıştıgı firmaya bunu yapabilmesine üzülüyorum.

anladım canım 50 lira fazla almakla ne o zengin olur ,ne sen fakir

kendi düştüğü duruma üzülsün ,güveninizi kaybetti

herneyse yeter bukadar üzülmek dönelim konumuza ben yarını çok merak ediyorum kızlar.bu hafta inşallah yeniden 6 lı rakamları görürüm 68 i görsem sadaka vereceğim inşallah yarın takım olarak hepimizin yüzü güler baskülde olumunekankayizsmile

ben artıda olduğumu tahmin ediyodum regl olcam bugün yarın diye ama sabah şok oldum tartılınca ohaoldumsmile ohaoldumsmile

neyse bugün söylemiyim de yarına kadar durum ne olcak görelim :sinifsinif:

babadan patron süpermiş canımm=) en azından avantajlısın yoksa başkası olurdu 2 liranın bile hesabını sorardı:)

ben yarın 85.9 bile göremicem sanırım ooofffff

regl zamanı kilo vermek durur mu kızlar siz bu durumda neler yaşıyosunuz=

regli zamanı kilo vermek durmuyor canım . sadece biraz ödem olabiliyor oda reglin bittikten sonra iniyor . ondan dolayı regli zamanı kilomuz fazla çıkabiliyor.

avantaj ve dezavantajları var tabiki.babama hesap verme yada başkasına verme değil.ben zaten asıl kendi vicdanımda rahatsızım babam bana olur böyle şeyler kızım ticaret biz neler gördük desede emin ol bu beni rahatlatmaz. benim içim içimi yer buda bana yeter zaten

elif çatlarım meraktan artımı gördün eksimi artı olacagımı sanıyordum ama eee o ama sı inşallah güzel haberdir :Saruboceq:

Arkadaşlar akşam yenen yemeklerde miktar var mı dün yazdıklarımı yedim ve dünkünden 300gr fazla çıktım gerçi tuvalete gidemedim ama canm sıkıldı

kızlar yaaa resmen halsizim dün 9 gibi yatmama rağmen gözlerimi açamıyorum:S

+ ama öyle böyle değil :sinifsinif: ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

canım kaçamak yapmadıysan kendinden eminsen regl den sonra hepsi gidecektir merak etme :teselli:
Arkadaşlar akşam yenen yemeklerde miktar var mı dün yazdıklarımı yedim ve dünkünden 300gr fazla çıktım gerçi tuvalete gidemedim ama canm sıkıldı

canım tuvalet bende fark ettirir.hergün tartılma bak şimdi canın sıkıldı.belki bu sıkıntısıyla yemeklere saldırabilirsin motivasyonun düşer çabuk bıkarsın.bi diyetisyen demiş tartılacagınız gün akşam dokuzdan sonra su bile içmeyin diye.gerçi ben denemedim aklıma geldiği iyi oldu olmadı bu akşam yapmaya çalışayım.yerimseniben

mimu halsizsen ögünlerine badem ve fındık ekle canım meyveyi ihmal etme.ama sayılarına dikkat et.5-6 badem gibi 7-8 fındık gibi olumunekankayizsmile halsizliğine iyi gelir

canım benim bence her gün tartılma günlüük değişimler olabiliyor kilomuzda buda canımızı sıkabiliyor . bence cumadan cumaya tartıl . akşam yenen yemeklerin miktarı okadar önemli değil ama sen akşam etle baklagilleri karıştırmışsın bunun etkisi olabilir canım .

canım yaptığın diyete bağlı bu
aslında kendi sınırını kendin bilmen gerekiyor.
monti yapıyorsan bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…