dünkü yediklerim
sabah 2 kayısı 45 dk sora 2 dilim ekmek zeytin ezmesi lor peyniri kuşburnu marmelatı şekersiz domates
öğlen 1 salatalık pazı kavurması yağsız 3 kaşık kuru fasulye kefir
ara 5-6 küçük ve çiğ kestane 1 küçük lokumbirazda leblebi
akşam patlıcan salatası zencefilli ve körili tavuk 1 kaşık kurufasulye 1bardak kefir
ara yarım nar
adam sizi kaybetti canımm bu kadar üzme kendini umarım patronun bişe demez:S
günaydın elifçim gidecek paraya değil önce kendi aptallıgıma daha sonrada adamın yıllardır çalıştıgı firmaya bunu yapabilmesine üzülüyorum.
anladım canım 50 lira fazla almakla ne o zengin olur ,ne sen fakir
kendi düştüğü duruma üzülsün ,güveninizi kaybetti
herneyse yeter bukadar üzülmek dönelim konumuza ben yarını çok merak ediyorum kızlar.bu hafta inşallah yeniden 6 lı rakamları görürüm 68 i görsem sadaka vereceğim inşallah yarın takım olarak hepimizin yüzü güler baskülde olumunekankayizsmile
babadan patron süpermiş canımm=) en azından avantajlısın yoksa başkası olurdu 2 liranın bile hesabını sorardı:)
ben yarın 85.9 bile göremicem sanırım ooofffff
regl zamanı kilo vermek durur mu kızlar siz bu durumda neler yaşıyosunuz=
babadan patron süpermiş canımm=) en azından avantajlısın yoksa başkası olurdu 2 liranın bile hesabını sorardı:)
ben yarın 85.9 bile göremicem sanırım ooofffff
regl zamanı kilo vermek durur mu kızlar siz bu durumda neler yaşıyosunuz=
elif çatlarım meraktan artımı gördün eksimi artı olacagımı sanıyordum ama eee o ama sı inşallah güzel haberdir :Saruboceq:
+ ama öyle böyle değil :sinifsinif: ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Arkadaşlar akşam yenen yemeklerde miktar var mı dün yazdıklarımı yedim ve dünkünden 300gr fazla çıktım gerçi tuvalete gidemedim ama canm sıkıldı
Arkadaşlar akşam yenen yemeklerde miktar var mı dün yazdıklarımı yedim ve dünkünden 300gr fazla çıktım gerçi tuvalete gidemedim ama canm sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?