Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

meleğim bu akşam eşim yok evde belki daha fazla okurum
sabah fazlası olursa erken saatte bildiririm cnm benim
bittikten sonrada bir fakire sadaka vermeyi unutma sakın
az çok farketmez verdiğin miktarın niyet önemli cnm

tamam canım veririm birine a.s

hımmmm kolay gelsin asıl şimdi işin var valla canımcım yaaa
halılar yeni iyi güzel eemmeeee
onların üzerinde gezdikçe tüyleri kalkacak daha çok iş çıakcak şimdi sana habire ev süpürecen

safiiiiiiiişşşşşşşşşşşş resimlerime yorum yapmadun kızzzzzz:))

aaaaaa dimiiii doğru diyorsunnnn bakarken iyiydi neden yorum yapmadan geçtim ben
ne kadan terbiyesiz birisiyim ben yaaawww sempatiksalakcinni

canım benimmm daha önceki kilolu hallerinin olduğu fotolar yokmuuuu neden onları eklemedinn 100 kiloluk falan olanlar
ben nerden bileyim o kıyafetlerin sana ait olduğunuuuu yaa değilseeeeeeeee sempatiksalakcinni

valla büyük başarı gülüm yaaaa süpperssiinn bence nasıl verdin onca kiloyu ne yaptın spora başladınmı?

Bu arada gözümden kaçmadı sigara kullanımı varmışşşşşş :umursamaz: :umursamaz:

bu olmadı işte hemen sigarayı bırakıyorsun o kadar yasak var her yerde sen hala içiyormusun birde....

Ayrıcada yüzünün olduğu resimleri bekliyorum güzelim aklnda olsun...

Bende bu pc de buldum bir kaç resim ama eklesemmi eklemesemmi muallakta kaldım asıl resimler evde çünkü.... :uhm:

Ayrıca Nazlım sağol bebeğim yazıyı gördüğüm gibi çıktısını aldım ve çantama attım.
İnşallah rabbim izin verirse bir aksilik çıkmaz ise niyetliyim okumaya bu akşam yarın haberleşiriz artıkınnn...

Kolay gelsin tatlım resimlerdeki değişimde süper sositososito

yarına kadar bitmesi lazım herhalde bu kadar hesap yaptığınıza göree
müddeti nedir bende katılmak isterdimm
bugün ve hafta sonu çok yoğunum ondan bir şey diyemiyorummm :1no2:

Yarın bitiyor abla elifinki kısmetse, ben sıradakinin nazlı olmasını teklif ediyorum, nazlıya başlayalım

Kızlar yarın sabaha kadar okuyup herkesin bildirmesi lazım ona göre tam sayıyı yakalayalım tamammı

Kızlar yarın sabaha kadar okuyup herkesin bildirmesi lazım ona göre tam sayıyı yakalayalım tamammı

tamam canım . bende okuduklarımı sabah yazarım . biz yarın ve cumartesi çalışmıyoruz . ben sabah evden giricem internete listeleride evden hazırlayacağım .

kızlar ya kiraz bugünde gelmedi merak etmeye başladım . hasta falan mı ? acaba

Kızlar az önce annem boyutları devasa olan yaklaşık 6 metre en, 11 metre uzunluk civarı olan türk bayrağımızı astırdı bana, çatıya çıkmak zorunda kaldım, bizim evimiz dubleks düşünün tüm evin ön yüzeyi kırmızı beyaz, harika duruyor, bakan bir daha bakıyor site içerisinden geçen ama resmen çorabıma kadar ıslandım, korkunç bir yağmur ve fırtına var burada turkbayragi

bende sizi çok seviorumm hulalala

değiştir üstünü hemen hasta olma . burdada dün geceden beri baya yağmur yapıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…