- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
kızlar ya kiraz bugünde gelmedi merak etmeye başladım . hasta falan mı ? acaba
Kızlar az önce annem boyutları devasa olan yaklaşık 6 metre en, 11 metre uzunluk civarı olan türk bayrağımızı astırdı bana, çatıya çıkmak zorunda kaldım, bizim evimiz dubleks düşünün tüm evin ön yüzeyi kırmızı beyaz, harika duruyor, bakan bir daha bakıyor site içerisinden geçen ama resmen çorabıma kadar ıslandım, korkunç bir yağmur ve fırtına var burada turkbayragi
bende eve gidince asayım bayrağımızı turkbayragi turkbayragi
Elif ömürden haber varmı :sinifsinif:
evet yaaa bir süredir yok :uhm:
umarım herşey yolundadır....
harikasın bebeğiiimmm turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
bende balımmmm turkbayragi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
ömür kiiimmm :kedi:
Elif ömürden haber varmı :sinifsinif:
SAFİŞ NASILSIN . BENİM MİĞDEM BULANIYOR BİRAZ . BEN NE ZAMAN PROTEİNİ ABARTSAM HEP BÖYLE OLUYOR
ÖĞLEN PROTEİN BOMBARDIMANI OLDU , YUMURTA, PEYNİR VE AYRAN ÜÇLÜSÜ ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUMDA NE MİĞDE VARMIŞ BENDE bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
yok kuzucum ,tahminimce eşiyle kafa dağıtmak için bir yerlere gitmiştir
aynen yaptığın gibi safiş bende şuanda öyle geziyorum . ama ne yapayım aç kalmaktansa işyerinde neyim varsa yedim .sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hu huu elif ben:umursamaz:
pardun gülüm ya ben uçtum iyice uykum var uyumak istiyorum . sen yumurta sevmiyordun değil mi ?guclubacismilekaydirigubbakcemile3
yeğenim ilahiyat fakültesi mezunu.yaaa canım regl iken okunuyor değilmi eminsiniz dimi sevap yapalım derken günaha girmeyelim balım yaaa ben düşündüren burası.....
Ben sabahtan bildiririm cancan.....
SAFİŞ NASILSIN . BENİM MİĞDEM BULANIYOR BİRAZ . BEN NE ZAMAN PROTEİNİ ABARTSAM HEP BÖYLE OLUYOR
ÖĞLEN PROTEİN BOMBARDIMANI OLDU , YUMURTA, PEYNİR VE AYRAN ÜÇLÜSÜ ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUMDA NE MİĞDE VARMIŞ BENDE bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Safiş ömür bizim bebeğini kaybeden arkadaşımız :sinifsinif:
yok kuzucum ,tahminimce eşiyle kafa dağıtmak için bir yerlere gitmiştir
aynen yaptığın gibi safiş bende şuanda öyle geziyorum . ama ne yapayım aç kalmaktansa işyerinde neyim varsa yedim .sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
pardun gülüm ya ben uçtum iyice uykum var uyumak istiyorum . sen yumurta sevmiyordun değil mi ?guclubacismilekaydirigubbakcemile3
bende uyumak istiyorummmmm
yumurta sevmiyorum canım :sinifsinif:
yeğenim ilahiyat fakültesi mezunu.
dün sormuştum ona.okunabilirmiş canım.a.s
birde kızlar yaaa tefriciyeye perşembe akşamımı cuma akşamımı başlamak gerekli?
Kestane kebap acele cevap....
kızlar bana cevap verecekmisiniz acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?