Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydin ahali.
Gunaydin canım ❤Gunaydin kizlar
Gunaydin canım ❤Günaydın
Gunaydin canım ❤Günaydın.....
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarrrr❤
Sabahtan sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitcektim aslında ama gece İzmirde sel olmuşDışarı bakınca bizim burda sıkıntı yok gibi gözüküyor ama yine de dışarı çıkmak istemedim.Depremler,seller derken sonumuz hayrolsun.
Heee deprem de oldu.Her seferinde bir tedirginlik vs ama onu geçtim de binalar yoruluyor yahu .Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Gecmis olsun yaa dun aksam deprem olmus yine
Evde fıstık vardı,balla karıştırıp yedim ben de.Hep senin suçun,aklıma soktunfistik ezmesini bugün yemedim sağlam bir kahvaltı yaptım hemide iki yumurtayla
yaaaaaHeee deprem de oldu.Her seferinde bir tedirginlik vs ama onu geçtim de binalar yoruluyor yahu .
Evde fıstık vardı,balla karıştırıp yedim ben de.Hep senin suçun,aklıma soktun
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Sagol canımGeçmiş olsun tekrar Allah beterinden korusun
Şifa olsun inşallah ilaçların canım geçmiş olsun
Cok haklısın canim oylelerıde bize denk gelmiyor ıstegeçmiş olsun mervecim
adamlardaki öküz olduklari için anlamiyor. nedense herşeyi yönetme peşinde. takma kafana. hepsi aynidir. karısını iyi dinleyen adamakıllı bir kocasi varsa o kişiye saygı ile egiyorum. bizimki nerdeeee...
Rabbım beterinden korusun canimKızlar İzmir de akşamdan beri yağmur yağıyor..
Öyle bir yağıyor ki ...
Gök delindi sanki...
Allahım afetinden korusun bizleri.... amin...
Gunaydın canımGünaydın kızlar
Gunaydın canımGünaydın
Gunaydin canimGünaydin ahali.
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canımGünaydın
Gunaydın kaptanımGunaydin kizlar ❤❤
Gunaydın canımGünaydın.....
Gunaydın canımGünaydın
Gunaydın canım aminGünaydın kızlarrrr❤
Sabahtan sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitcektim aslında ama gece İzmirde sel olmuşDışarı bakınca bizim burda sıkıntı yok gibi gözüküyor ama yine de dışarı çıkmak istemedim.Depremler,seller derken sonumuz hayrolsun.
Gunaydın canımGünaydın kızlar
Yemek yapmaktan cok ne yemek yapacagını bulmak yoruyor insanıbugün ne yemek yapayım diye düşünüyorum bu durumdan valla sıkıldım
hergün böle.
birazdan kuru incir -ceviz yerim.
Günaydın canım ❤Gunaydın kızlar ❤
valla ben bi ara liste yaptım o iyiydi ama adam başka şeyler isteyince liste bozuluyor sonrasinda bi daha yapmadim dedim ki bi daha bişi isteme diye.Sagol canım
Cok haklısın canim oylelerıde bize denk gelmiyor ıste
Rabbım beterinden korusun canim
Gunaydın canım
Gunaydın canım
Gunaydin canim
Günaydın canım
Günaydın canım
Gunaydın kaptanım
Gunaydın canım
Gunaydın canım
Gunaydın canım amin
Gunaydın canım
Yemek yapmaktan cok ne yemek yapacagını bulmak yoruyor insanı
Ben hep 1 gün öncesinden ayarlıyorum ama anneme de soruyorum işte akşam. Yarın şunu şunu yesek olur mu die.Kararlaştırınca ertesi gün rahat oluyorvalla ben bi ara liste yaptım o iyiydi ama adam başka şeyler isteyince liste bozuluyor sonrasinda bi daha yapmadim dedim ki bi daha bişi isteme diye.
yemem etmem diyor bal gibi yiyor. valla 7 senedir evliyim bi türlü çözemedim adami
Çok geçmiş olsun canım bunlar hep nazardanHayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Tekrardan gecmis olsun canimHayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
Hay o nazar edenlerin gözü çıksın hemiÇok geçmiş olsun canım bunlar hep nazardan
Sağol kaptanımGunaydin canım ❤
Tekrardan gecmis olsun canim
Tuh tuh cok gecmis olsun...kim bakiyor coluk cocukta var .İnş çabucak iyilesirHayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?