- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Canım daha önce de aynı yerden kırdıysan daha da dikkatli ol lütfen. Yemek vs amenna oturdgun yerden yap ama mecbur kalmadıkca basma ayağına. Bugün misal süpürge de tutmayıverseydin.Akşamları eşin yapsın.Bol bol kelle paça ye,hemen iyileş canım yaaKımse bakmıyor vallaha kalktım ıyı kotu yemek yaptım eve supurge tuttum ne yapayım
Saol canım
Allah korusun kız Annemde ızmırde vallaha aklım hep orda ya
Konsolu kaldırırken parcası düştü bende ayağımı cekeyım gelmesın derkn bukuldu parçanın düştüğü yerden catlamıs zatn
Sağol abla annem ızmırde benım bır teyzem bı anne annem var onlardanda bır fayda olmaz herkesın ebu yurdu var
Çatlak tam bılektekı kemıkte oldugu ıcın ıyıleşmesı zor olur dedı zaten daha oncede aynı yerden kırılmıstı macta 1 ayı bulabılır dedı yarın ortopedıyle goruscez bakalım ne dıyecek
Ah ablam 4 tane cocuk var bebek var ne yapayim mecburen yavaş yavaş yapıyorumDaha dur bismillah hemen ne işe güce kalkiyosun cnm yaaa
Biraz dikkat et kendine
Zorlarsan, iyileşme suresi de uzar
Cok kötü heryer evler arabalar felc olmusRabbim yardımcımız olsun allah korusun inşallah hepimizi
annemle babam cenaze için geldiler babam gidince annem kaldı gidemiyor şimdide şehir dışından gelen misafirler yolda kalmışlar az önce arayıp söylediler yağmurda hiç durmuyor ki burda
Kuzum hadi yemek neyse de, ev işinin acelesi yok, oldugu kadar olsunAh ablam 4 tane cocuk var bebek var ne yapayim mecburen yavaş yavaş yapıyorum
İnşallah bitanemÇok geçmiş olsun ablacımZorlama dizini.Leslie kolay gibi görünse de kilo falan varken çok da kolay değil aslında.Sen evin içinde düz yürü sadece.Ya da durduğun yerde yürü asker gibi.Bi ara öyle adım atıodum ben,leslieden kolay (şişlik bitene kadar yapma ama)
Karbonhidratı minimun (sıfır değil) tutuo dengeli beslensen ve bu sekilde 2-3 gün normal yürüsen yine fark yaratır abla, motivasyonunu yüksek tut
Allah büyük afetlerden korusun cnmRabbim yardımcımız olsun allah korusun inşallah hepimizi
annemle babam cenaze için geldiler babam gidince annem kaldı gidemiyor şimdide şehir dışından gelen misafirler yolda kalmışlar az önce arayıp söylediler yağmurda hiç durmuyor ki burda
Spor neysedee neler yedigin onemliGünaydın kızlar bugün kayınvalidemdeyim bu sebeple sporda yapamadım diyette
Valla 1 poğaça yedim peynirli ev yapımı bide kahve yanına mini Bi çikolataSpor neysedee neler yedigin onemli
Omu yaniValla 1 poğaça yedim peynirli ev yapımı bide kahve yanına mini Bi çikolata
Evet canım kahvaltı yerine sayacam mecburen poğaçayı. Alternatif olmayınca mecburen yedim vallaOmu yani
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah canımHayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
Evet malesef öyle canımCok kötü heryer evler arabalar felc olmus
çok geçmiş olsun evet haberlerde okudumRabbim yardımcımız olsun allah korusun inşallah hepimizi
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşHayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
Tarihine baktinmi canimKızlar wasa aldım da marketten üstündeki beyazlık normal mi yoksa bişey mi var anlayamadım emin olmak için sorayım dedim
nedir o.Kızlar wasa aldım da marketten üstündeki beyazlık normal mi yoksa bişey mi var anlayamadım emin olmak için sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?