- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımdünkü menüm.
kahvaltım: 7:00
1 adet karaburdagi patlagi +fıstık ezmesi ve omlet
ara 10:00 : 2 adet kuruincir 1 ceviz içi
öğle 12:00
kıymalı çorba
yoğurtlu ispanak yemegi.
ara: 15:00: 2 adet kuru incir1,5 ceviz içi
akşam 20.00
tavuklu patlıcan yemegi 1 tabak )
3 kaşık salata
yoğurt
Geçmiş olsun yaaa sabah bende gordum haberlerdeGünaydın kızlarrrr❤
Sabahtan sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitcektim aslında ama gece İzmirde sel olmuşDışarı bakınca bizim burda sıkıntı yok gibi gözüküyor ama yine de dışarı çıkmak istemedim.Depremler,seller derken sonumuz hayrolsun.
Çok geçmiş olsun canım.Hayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
Rabbim sonumuzu hayır etsin dunde arka arkaya deprem oldu annem hissetmiş sabah namazında ben uyanınca söyledi yani hayatımız bir depreme bir sele bağlı ne zman ne olacağını bilemiyoruz ölümlü dünya bu yüzden kalbinizi kırdıysam özür dilerim hepinizden cahilligime verin hepinizi seviyorum ❤Günaydın kızlarrrr❤
Sabahtan sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitcektim aslında ama gece İzmirde sel olmuşDışarı bakınca bizim burda sıkıntı yok gibi gözüküyor ama yine de dışarı çıkmak istemedim.Depremler,seller derken sonumuz hayrolsun.
Erkenden baslamissin spora
Evet canım hep böyle olur İnşaallah.Erkenden baslamissin spora
Geçmiş olsun canım ne oldu kiHayırlı sabahlar sagolun kızlar ayak bileğimde çift tarafli catlak oluşmuş alciya alındı
Süpersin bende 22 dk olanı yaptım Eva sabah aç tuttuk Eva yı
Sagol cnmAfiyet olsun canım
Kuzum hergün az yemiyorumAblaaaa hiç olmamış kiYapma böyle. Beden kitle endeksine göre az yiyorsun.Dün de çok değildi sanki yediklerin.Açlığa belki dayanabilirsin,belki bi süre snra hiç de saldırmazsın vs onun önemi yok ama bedenine ihtiyacı olanı vermezsen olmaz.Diyet demek dengeli beslenmek demek ki sen de biliosun
Bende alışkanlık oldu, icerik okumadan hic bisey alamam :))şoktan aldim .
Günaydın abla ❤❤Yagmurlu kapali almanya sabahindan gunaydinnn
Disari bakinca içim aciliyor
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar annem bende yazamıyorum akşama doğru gelicem inşaallah
hangi markette. ben şoktan almişim içerigi hiç okumadim bayadir hiç açmadim sonra açtim ya.Sagol cnm
Kuzum hergün az yemiyorumdün öyle oldu, aslinda kalori olarak az degilde, tabi sebze vs. Yoktu
Ben cok hareketsiz kaliyorum cnm
Ameliyattan once iş yerinde hep ayakta en az 10 bin atardim
Simdi evde bin adimi gecmiyordur heralde :)) 2 gün az leslie yaptim dizimin diğer tarafida şişmiş, bacagimin alt kismi agrimaya basladi
Böyle hareketsiz nasil kilo verecem bilemiyorum
Bende alışkanlık oldu, icerik okumadan hic bisey alamam :))
Benim aldigim fistik ezmesi %100 fistik ,icinde baska bisey yok
trde de vardir mutlaka cnm
Kımse bakmıyor vallaha kalktım ıyı kotu yemek yaptım eve supurge tuttum ne yapayımE
Tuh tuh cok gecmis olsun...kim bakiyor coluk cocukta var .İnş çabucak iyilesir
Saol canımÇok geçmiş olsun canım.
Allah korusun kız Annemde ızmırde vallaha aklım hep orda yaRabbim sonumuzu hayır etsin dunde arka arkaya deprem oldu annem hissetmiş sabah namazında ben uyanınca söyledi yani hayatımız bir depreme bir sele bağlı ne zman ne olacağını bilemiyoruz ölümlü dünya bu yüzden kalbinizi kırdıysam özür dilerim hepinizden cahilligime verin hepinizi seviyorum ❤
Konsolu kaldırırken parcası düştü bende ayağımı cekeyım gelmesın derkn bukuldu parçanın düştüğü yerden catlamıs zatnGeçmiş olsun canım ne oldu ki
Süpersin bende 22 dk olanı yaptım Eva sabah aç tuttuk Eva yı
Sağol abla annem ızmırde benım bır teyzem bı anne annem var onlardanda bır fayda olmaz herkesın ebu yurdu varDenp kuzum cok gecmis olsun
Ne kadar kalicakmis alçı
Annengil yakinmi bari, nasil yapicaksiniz
Off 4 cocukla cok zor
Daha dur bismillah hemen ne işe güce kalkiyosun cnm yaaaKımse bakmıyor vallaha kalktım ıyı kotu yemek yaptım eve supurge tuttum ne yapayım
Saol canım
Allah korusun kız Annemde ızmırde vallaha aklım hep orda ya
Konsolu kaldırırken parcası düştü bende ayağımı cekeyım gelmesın derkn bukuldu parçanın düştüğü yerden catlamıs zatn
Sağol abla annem ızmırde benım bır teyzem bı anne annem var onlardanda bır fayda olmaz herkesın ebu yurdu var
Çatlak tam bılektekı kemıkte oldugu ıcın ıyıleşmesı zor olur dedı zaten daha oncede aynı yerden kırılmıstı macta 1 ayı bulabılır dedı yarın ortopedıyle goruscez bakalım ne dıyecek
Cnm çok geçmiş olsun, çatlak kırdıktan daha acıtır diye biliyorum Allah kolaylık versin, dikkat et kendineKımse bakmıyor vallaha kalktım ıyı kotu yemek yaptım eve supurge tuttum ne yapayım
Saol canım
Allah korusun kız Annemde ızmırde vallaha aklım hep orda ya
Konsolu kaldırırken parcası düştü bende ayağımı cekeyım gelmesın derkn bukuldu parçanın düştüğü yerden catlamıs zatn
Sağol abla annem ızmırde benım bır teyzem bı anne annem var onlardanda bır fayda olmaz herkesın ebu yurdu var
Çatlak tam bılektekı kemıkte oldugu ıcın ıyıleşmesı zor olur dedı zaten daha oncede aynı yerden kırılmıstı macta 1 ayı bulabılır dedı yarın ortopedıyle goruscez bakalım ne dıyecek
Rabbim yardımcımız olsun allah korusun inşallah hepimiziAllah korusun kız Annemde ızmırde vallaha aklım hep orda ya
Çok geçmiş olsun ablacımSagol cnm
Kuzum hergün az yemiyorumdün öyle oldu, aslinda kalori olarak az degilde, tabi sebze vs. Yoktu
Ben cok hareketsiz kaliyorum cnm
Ameliyattan once iş yerinde hep ayakta en az 10 bin atardim
Simdi evde bin adimi gecmiyordur heralde :)) 2 gün az leslie yaptim dizimin diğer tarafida şişmiş, bacagimin alt kismi agrimaya basladi
Böyle hareketsiz nasil kilo verecem bilemiyorum
Bende alışkanlık oldu, icerik okumadan hic bisey alamam :))
Benim aldigim fistik ezmesi %100 fistik ,icinde baska bisey yok
trde de vardir mutlaka cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?