Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun yaaa sabah bende gordum haberlerde

Rabbim sonumuzu hayır etsin dunde arka arkaya deprem oldu annem hissetmiş sabah namazında ben uyanınca söyledi yani hayatımız bir depreme bir sele bağlı ne zman ne olacağını bilemiyoruz ölümlü dünya bu yüzden kalbinizi kırdıysam özür dilerim hepinizden cahilligime verin hepinizi seviyorum ❤

Afiyet olsun canım
Sagol cnm
Kuzum hergün az yemiyorum dün öyle oldu, aslinda kalori olarak az degilde, tabi sebze vs. Yoktu

Ben cok hareketsiz kaliyorum cnm
Ameliyattan once iş yerinde hep ayakta en az 10 bin atardim
Simdi evde bin adimi gecmiyordur heralde :)) 2 gün az leslie yaptim dizimin diğer tarafida şişmiş, bacagimin alt kismi agrimaya basladi
Böyle hareketsiz nasil kilo verecem bilemiyorum
Bende alışkanlık oldu, icerik okumadan hic bisey alamam :))
Benim aldigim fistik ezmesi %100 fistik ,icinde baska bisey yok
trde de vardir mutlaka cnm

hangi markette. ben şoktan almişim içerigi hiç okumadim bayadir hiç açmadim sonra açtim ya.
artık ben fistik ezmesini kendim yaparim. bunu bi bitirmeye çalışıyorum.

E
Tuh tuh cok gecmis olsun...kim bakiyor coluk cocukta var .İnş çabucak iyilesir
Kımse bakmıyor vallaha kalktım ıyı kotu yemek yaptım eve supurge tuttum ne yapayım
Çok geçmiş olsun canım.
Saol canım
Allah korusun kız Annemde ızmırde vallaha aklım hep orda ya
Geçmiş olsun canım ne oldu ki

Süpersin bende 22 dk olanı yaptım Eva sabah aç tuttuk Eva yı
Konsolu kaldırırken parcası düştü bende ayağımı cekeyım gelmesın derkn bukuldu parçanın düştüğü yerden catlamıs zatn
Denp kuzum cok gecmis olsun
Ne kadar kalicakmis alçı

Annengil yakinmi bari, nasil yapicaksiniz
Off 4 cocukla cok zor
Sağol abla annem ızmırde benım bır teyzem bı anne annem var onlardanda bır fayda olmaz herkesın ebu yurdu var
Çatlak tam bılektekı kemıkte oldugu ıcın ıyıleşmesı zor olur dedı zaten daha oncede aynı yerden kırılmıstı macta 1 ayı bulabılır dedı yarın ortopedıyle goruscez bakalım ne dıyecek

Daha dur bismillah hemen ne işe güce kalkiyosun cnm yaaa
Biraz dikkat et kendine
Zorlarsan, iyileşme suresi de uzar

Cnm çok geçmiş olsun, çatlak kırdıktan daha acıtır diye biliyorum Allah kolaylık versin, dikkat et kendine

Allah korusun kız Annemde ızmırde vallaha aklım hep orda ya
Rabbim yardımcımız olsun allah korusun inşallah hepimizi
annemle babam cenaze için geldiler babam gidince annem kaldı gidemiyor şimdide şehir dışından gelen misafirler yolda kalmışlar az önce arayıp söylediler yağmurda hiç durmuyor ki burda

Çok geçmiş olsun ablacım Zorlama dizini.Leslie kolay gibi görünse de kilo falan varken çok da kolay değil aslında.Sen evin içinde düz yürü sadece.Ya da durduğun yerde yürü asker gibi.Bi ara öyle adım atıodum ben,leslieden kolay (şişlik bitene kadar yapma ama)

Karbonhidratı minimun (sıfır değil) tutuo dengeli beslensen ve bu sekilde 2-3 gün normal yürüsen yine fark yaratır abla, motivasyonunu yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…