Tarihine çok var baktım hemen de daha öncede almıştım böyle değildi de ondan kafam karıştıTarihine baktinmi canim
2 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçiyor çıtır diye seviyordum. Ekmek yerine alaym dedim de açınca böyle görünce tereddüt ettim yeme konusundanedir o.
Neli olduguna göre kimisi böyle olabiliyor cnm, normal :)Kızlar wasa aldım da marketten üstündeki beyazlık normal mi yoksa bişey mi var anlayamadım emin olmak için sorayım dedim
Original yazan üstünde youtube da videoda baktımda tarif hazırlayana orda da böyleNeli olduguna göre kimisi böyle olabiliyor cnm, normal :)
Bunlar ekmekden daha hafif oluyor, şişlik yapmiyor2 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçiyor çıtır diye seviyordum. Ekmek yerine alaym dedim de açınca böyle görünce tereddüt ettim yeme konusunda
Aynen çok seviyorum çıtır olmasını bideBunlar ekmekden daha hafif oluyor, şişlik yapmiyor
Eki Görüntüle 2774696Original yazan üstünde youtube da videoda baktımda tarif hazırlayana orda da böyletırstım ya ekmek olunca zehirler diye
Hmm sorun yok o halde rahatça yerim
Belki b 12 yada demir falan eksiktir cnmKızlar ne var ne yok napıyosunuz çocuğu parka getırdım şuan aşırı uykum var evdede oyleydım oglana kahve yaptırdım. Sımdı yıne çok fenayım banka yatıp uyumak ıstıyorum. Bana bı dahiliye yolu gözüktü galıba
Sağol canım ❤çok geçmiş olsun evet haberlerde okudumbu sel deprem felan habercisi olduğu düşünüyorum geçen yıl da ayni olmuştu inşallah bişeyler olmaz.
Gecen gittigimde dedimi bana Arh+ kan grubu surekli uyumak ister yorgundur başı agrir tansiyon dusmesi yapar hep biseylere isteksizdir buda kan grubundandir dedi,ama tabiki senin ney bilmiyorumda bazi seyleri hayatindan cikarmalisin grubuna gore beslen mesela simdi ben daha iyiyim sende git tahlillerini yaptir hemen canimKızlar ne var ne yok napıyosunuz çocuğu parka getırdım şuan aşırı uykum var evdede oyleydım oglana kahve yaptırdım. Sımdı yıne çok fenayım banka yatıp uyumak ıstıyorum. Bana bı dahiliye yolu gözüktü galıba
Evet ablacım olabılır bır randevu alıp baktırayım 2.5 senedır baktırmadım.Belki b 12 yada demir falan eksiktir cnm
Canım ben B negatıfım nette bır araştırayım bakalım nasıl bişeymiş bu. Valla hemen randevu alıcam. Hamile kadınlar gıbı bı uyku halı kahve içmezsem açılamıyorum..Gecen gittigimde dedimi bana Arh+ kan grubu surekli uyumak ister yorgundur başı agrir tansiyon dusmesi yapar hep biseylere isteksizdir buda kan grubundandir dedi,ama tabiki senin ney bilmiyorumda bazi seyleri hayatindan cikarmalisin grubuna gore beslen mesela simdi ben daha iyiyim sende git tahlillerini yaptir hemen canim
Kahve iyidir iç içdur bende iceyimCanım ben B negatıfım nette bır araştırayım bakalım nasıl bişeymiş bu. Valla hemen randevu alıcam. Hamile kadınlar gıbı bı uyku halı kahve içmezsem açılamıyorum..
Canım şeker yokta kan şekerim düşüyor uzun süre bısey yemeyince elim ayağım tutmuyor sankı 2.5 senedir gitmedim hatta fazlası var bir randevu alayım en ıyısı.. Bugün burasıda güzel tam sonbahar ayı gibi.@birazhuzurdu2008 canım git sakin bir zamanında şeker problemin varmı yada insülin direnci yemek yedikten sonra bir süre uyku hali oluyorsa ondan olabilirbende parka gidip geldim oğluşumla Ankara bugün bahar ayarı yok
Gercekten bahar havasi gibi cok sicak@birazhuzurdu2008 canım git sakin bir zamanında şeker problemin varmı yada insülin direnci yemek yedikten sonra bir süre uyku hali oluyorsa ondan olabilirbende parka gidip geldim oğluşumla Ankara bugün bahar ayarı yok
Geceden beri yagmur var burda hava soguk halaa yagyo karanlik pusluGercekten bahar havasi gibi cok sicak
Bir de avmye geldim sicaktan bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?