Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Belki b 12 yada demir falan eksiktir cnm

Gecen gittigimde dedimi bana Arh+ kan grubu surekli uyumak ister yorgundur başı agrir tansiyon dusmesi yapar hep biseylere isteksizdir buda kan grubundandir dedi,ama tabiki senin ney bilmiyorumda bazi seyleri hayatindan cikarmalisin grubuna gore beslen mesela simdi ben daha iyiyim sende git tahlillerini yaptir hemen canim

Canım ben B negatıfım nette bır araştırayım bakalım nasıl bişeymiş bu. Valla hemen randevu alıcam. Hamile kadınlar gıbı bı uyku halı kahve içmezsem açılamıyorum..

Canım ben B negatıfım nette bır araştırayım bakalım nasıl bişeymiş bu. Valla hemen randevu alıcam. Hamile kadınlar gıbı bı uyku halı kahve içmezsem açılamıyorum..
Kahve iyidir iç içdur bende iceyim

@birazhuzurdu2008 canım git sakin bir zamanında şeker problemin varmı yada insülin direnci yemek yedikten sonra bir süre uyku hali oluyorsa ondan olabilir bende parka gidip geldim oğluşumla Ankara bugün bahar ayarı yok
Canım şeker yokta kan şekerim düşüyor uzun süre bısey yemeyince elim ayağım tutmuyor sankı 2.5 senedir gitmedim hatta fazlası var bir randevu alayım en ıyısı.. Bugün burasıda güzel tam sonbahar ayı gibi.

@birazhuzurdu2008 canım git sakin bir zamanında şeker problemin varmı yada insülin direnci yemek yedikten sonra bir süre uyku hali oluyorsa ondan olabilir bende parka gidip geldim oğluşumla Ankara bugün bahar ayarı yok
Gercekten bahar havasi gibi cok sicak
Bir de avmye geldim sicaktan bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…