Ah çok zor gülüm ya alcı sıkı ama yerınden heralde bayaga sızlıyorCanım doğuma üç hafta kala düştüm kaval kemıgımden kırıldı bacağım ıkı ay alçılı kaldım çok çektim. O halde normal doğum yaptım. Alcının sıkı tutması lazım neden acıyorkı acaba, bol bol ılık kemik sulu çorba yemek tüket kucuk bebeğinde var zor olur.
Guzel menu afiyet olsun canimSabah 11
2 yumurta + 1 kase ılıklı çorba
Saat 13
2 fırın mucver 3 yk yoğurt 1 kase haslama çorba
Saat 18.30
2 mucver corba + salata
2 bardak kefir 2.5 lt su
Zipzip-
Devam canım diyetisyene 10 günde bir gidiyorum bakalım ne kadar gidecekCanım hala randevu alamadım. 182 ye ulaşılamıyor ulaşayım alıcam Insallah ben çok ara verdım bu dönemdede.ama gece haftanın da öncesinde aynıydım uyku unutkanlık mevcut.
Afiyet olsun canım
Eline emeğine sağlık kaptanım süpersin..
Ben o evanın hareketi yapamadım benım göbeğim düşüyo ama çok güzel hareketler var bu benı çok engelliyor ama süper il çıkarmışsın canım diyetisyene devammı bu hafta kaç verdın?
Afiyet olsun canımSabah 11
Saat 13
Saat 18.30
2 mucver corba + salata
2 bardak kefir 2.5 lt su
Zipzip-
Ayyy canım çok zor olmuştur gelmiş geçmiş olsunCanım doğuma üç hafta kala düştüm kaval kemıgımden kırıldı bacağım ıkı ay alçılı kaldım çok çektim. O halde normal doğum yaptım. Alcının sıkı tutması lazım neden acıyorkı acaba, bol bol ılık kemik sulu çorba yemek tüket kucuk bebeğinde var zor olur.
Afiyet olsun canımAyyy sonunda yemegimi yedim günü kapattım elhamdülillah
Sabah ilik.sirkeli su
Kahvaltı
Bir yumurta biraz suzme yoğurt
Cok.az beyaz peynir
Domates salatalik biber yesillik
Ara
Çiğ kuruyemiş dut kayisi kabak cekirdegi
1 avuç yedim
Ara
Chia kefir dereotu
Aksam
2 kase domates corbasi
Ton balikli salata
Su 2+1 olur
Spor
Eva teyze 30 dk.lik...
Chloe ting abs 2 weeking 11 dk
@zipzip E Elif_Eylul @ denp @Nidsalii
Afiyet olsun canımSabah 11
Saat 13
Saat 18.30
2 mucver corba + salata
2 bardak kefir 2.5 lt su
Zipzip-
Suanda gazoz şişelerini hazirliyodur
Afiyet olaun canım aksam ekmek 1 dilim olabilirmisBenim menümde şöyle
Sabah: Lorlu omlet, 5 zehtin, 2 dilim tam buğday ekmek, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 çk fıstık ezmesi
A.Ö: Türk kahve, el kadar pestil, 2 ceviz,
A.Ö: 1 kase Mısır patlağı, 1 bardak vişne komposto
Akşam: 2 dilim ekmek, kapuska, salata, nohut 1 kepçe
Zipzip-
Afiyet olaun canım aksam ekmek 1 dilim olabilirmis
Her diyetisyenin farkli bir yontemi var canimBugün bende tahlil yaptırdım sadece demirim düşük çıktı demir ilacı verdi o kadar.
Diyetisyene de gittim 2 öğün istedim vermedinasıl yiyorsan öyle yap istersen ben iki öğün yazamam dedi 5 dilim de ekmek yazdı ekmek yememekle hata yapıyorsun dedi.
63-64 e gorene kadar devam ederiz canimBirde yağ oranım %31 çıktı biraz fazlaymış25-28 arası olması gerekiyormuş diyete devam bize mezuniyet haram
Ya evdeyken geç kalkıyorum ya mecbur iki öğün yapıyorum işte.Her diyetisyenin farkli bir yontemi var canim
Eminim faydası olacaktir
Demek ki erken kalkacaksin canimYa evdeyken geç kalkıyorum ya mecbur iki öğün yapıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?