Çok tatlı biri ya replikler falan on numara.Ecemi gorunce cocuklguma gittim
Keske o gunlerde kalsaydim
Biz 5 yil ayni siniftaydikÇok tatlı biri ya replikler falan on numara.
Aaa arkadaşın mı o zamanlarda böyle miydi yoksa çok şanslısınız eğer böyleyseBiz 5 yil ayni siniftaydik
AaaaaBiz 5 yil ayni siniftaydik
Surahi hanim taklidini cok fazla yapardi o zamanlar ama uzun zaman gecti uzerinden cok hatirlamiyorumAaa arkadaşın mı o zamanlarda böyle miydi yoksa çok şanslısınız eğer böyleyse
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor
Ne güzel bir insan ama doğal ve mütevazi en azından şimdilik öyle tanıyoruz umarım hep öyle kalırSurahi hanim taklidini cok fazla yapardi o zamanlar ama uzun zaman gecti uzerinden cok hatirlamiyorum
Sonra ortaokul ,lise ,universite derken farkli yerlerde okuduk
En son 5 yil once gormustum
Gerçekten miBiz 5 yil ayni siniftaydik
Tesekkur ederim canımNe güzel bir insan ama doğal ve mütevazi en azından şimdilik öyle tanıyoruz umarım hep öyle kalırsende çok tatlısın bu arada. Çok tanımasam da çok sevdim şimdiden
Hadi ya çok güzel rol yapıyor valla bende kendısine hayranımSurahi hanim taklidini cok fazla yapardi o zamanlar ama uzun zaman gecti uzerinden cok hatirlamiyorum
Sonra ortaokul ,lise ,universite derken farkli yerlerde okuduk
En son 5 yil once gormustum
Bende az once baktim gördümKendisi çocukluk arkadaşıyla evliymiş sonra boşandılar
Gidip geldim ben canım sebze yesillik ağırlıklı yaptım pazarlığıBenimde pazar bugün. Birazdan gideceğim ne kadar yeşillik sebze varsa toplayıp geleceğimkolay gelsin bu arada hem yürümüş olacaksın hemde güzellikler alıp geleceksin ne güzel
Teşekkür ederim canım bende gittim geldimGidip geldim ben canım sebze yesillik ağırlıklı yaptım pazarlığı
kolay gelsin sanada
Ya bu kadın harika rol yapıyor bayılıyorum ya çok gülüyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?