Ben kahvaltıda her öğünümde yeşillik yiyiyorum canım yetmiyor bana 2 poşet sadece yeşillik aldım limon da 2 kilo aldımTeşekkür ederim canım bende gittim geldimhep salata malzemesi aldım bu hafta 3 gün salatam var. Meyve zaten sadece ananas var bu sebeple çabuk bitti
Eee az kilo vermedin canim fark edilmesi de ayri guzelKızlar pazarda bi tanıdıkla karşılaştık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi diyorki çok güzel olmuşsun nasıl zayıfladın ne kullandın soyle bende alayım diyip durdu bişey kullanmadım diyorum anlamıyor kadın ya
Ohh ne güzel kahvaltı da bende tüketiyorum ya çokta lezzetli oluyor. Limon portakal mandalina konusunda şanslıyım canım hepsi kendi bahçemizdenBen kahvaltıda her öğünümde yeşillik yiyiyorum canım yetmiyor bana 2 poşet sadece yeşillik aldım limon da 2 kilo aldım
Sanırım başlayı 3 ay olmadı daha ve sen 30 kilodan fazla verdin bu herkesin harcı değil canım bende burda sana şahit olmasam ne kullandın diye sorardımKızlar pazarda bi tanıdıkla karşılaştık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi diyorki çok güzel olmuşsun nasıl zayıfladın ne kullandın soyle bende alayım diyip durdu bişey kullanmadım diyorum anlamıyor kadın ya
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |||||||||
| |||||||||||||||
@sena zeynep | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
D Dileksnr | |||||||||||||||
T timesinfinity | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
S sulisim | |||||||||||||||
@Cedarice | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@I-cell_84 | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@Cordeliaa | |||||||||||||||
@Tesnim1989 | |||||||||||||||
N Nidsalii | |||||||||||||||
@Yarenzzzz | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@aylin68olacak | |||||||||||||||
Evet kaptanım valla ayri bi güzel bugün de biseyler aldım kendime gelen giden oluyor kıyafetlerimin hepsi bol kötü duruyordu 54 beden den 46 bedene düştüm hedefime bi ulaşayım varya bi daha hiç kilo almıcamEee az kilo vermedin canim fark edilmesi de ayri guzel
Ohh ne güzel tap tazedir şimdi missOhh ne güzel kahvaltı da bende tüketiyorum ya çokta lezzetli oluyor. Limon portakal mandalina konusunda şanslıyım canım hepsi kendi bahçemizden
Gule gule kullan canim❤❤Evet kaptanım valla ayri bi güzel bugün de biseyler aldım kendime gelen giden oluyor kıyafetlerimin hepsi bol kötü duruyordu 54 beden den 46 bedene düştüm hedefime bi ulaşayım varya bi daha hiç kilo almıcam
Ohh ne güzel tap tazedir şimdi miss
Benimde eşimin amcasının kızları tarlada çalışıyor canım sürekli roka ıspanak getiriyorlar yazında
Bol bol meyve getiriyorlar sağolsun lar
Sanırım başlayı 3 ay olmadı daha ve sen 30 kilodan fazla verdin bu herkesin harcı değil canım bende burda sana şahit olmasam ne kullandın diye sorardım
Teşekkürler kaptanım ❤❤Gule gule kullan canim❤❤
4.cocuk fikri ne oldu cocuk demek kilo demek
80 kilodan aşagiya düşecek misin düşeceksen kal takımda :)Teşekkürler kaptanım ❤❤
Yok yok çocuk istemiyorum artık güzel güzel giyinip sefasını sürücem daha
Güzel menü canım afiyet olsun geçtimi göz çevren nasıl oldun
bende çok severim hatta benden çok oğlum abur cubur yerine maydanoz ve kuzu kulağı yer :)Ben kahvaltıda her öğünümde yeşillik yiyiyorum canım yetmiyor bana 2 poşet sadece yeşillik aldım limon da 2 kilo aldım
Çok güzel duygu bunun için bile değer valla tekrar tebrikler senin kadar verenler haberlere çıkıyor ya :)Kızlar pazarda bi tanıdıkla karşılaştık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi diyorki çok güzel olmuşsun nasıl zayıfladın ne kullandın soyle bende alayım diyip durdu bişey kullanmadım diyorum anlamıyor kadın ya
Cuma gunu ne cabuk geliyor yaaSelammmmmm
Muhtesemmmm hatunlar
Cuma için bütün silahlarimiz hazirmi
Sagol bitanemMenü güzel ablacım afiyet olsun
Istersen yarin sabah aç karna form cayi iç cnmvücudumun felegi sasti
Hala kronik kabızlık var
En güzel mutluluk dar kiyafetlerin olmasi zaten64 kiloyken bir tunik almıştım.kalcam top gibi arkadan.cikiyordu..bu beni rahatsız etmiş ve zayiflamaya karar vermistim.bugun ayni tunigi giyip aynaya baktim sabah kalcam cikmiyordu...cok sevindim...insanin emeklerinin karşılığını kiyafetinde görmesi daha mutlu ediyo
Camasirin kuru oldugunu farketmemismiGünaydın kızlar...
Annem bizde kalıyor...
Akşam makinaya çamaşır koymuştum calistirmamistim ..
Annem de yıkanmış sanmış bir güzel de çamaşırları aşmış
Sen eve tarti almıştın heralde degilmi cnmGünaydın kızlar
Salam gibi işlenmiş gidalari pek tuketmeyelim cnmYeşillik kalmadı evde bugün alacam. Normalde yanında bol yeşillik olmalıydı ama böyle de güzel kahvaltım
Tr de kabak nasilBen bi gideyim pazarı gezeyim de geleyim
Bogazini tut sende verirsin deseydinKızlar pazarda bi tanıdıkla karşılaştık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi diyorki çok güzel olmuşsun nasıl zayıfladın ne kullandın soyle bende alayım diyip durdu bişey kullanmadım diyorum anlamıyor kadın ya
Sende 3 cocukmu var cnmTeşekkürler kaptanım ❤❤
Yok yok çocuk istemiyorum artık güzel güzel giyinip sefasını sürücem daha
Bizim burda 2 lira ablaTr de kabak nasil
Burda cok pahali yaa
Kilosu 3.50 euro
Valla uzun süredir tüketmiyordum da hindi füme olunca bugünlük yemiş bulundumSagol bitanem
Istersen yarin sabah aç karna form cayi iç cnm
Bide sicak limonlu suyla,, zeytinaygi yada varsa baska faydali bi yag
En güzel mutluluk dar kiyafetlerin olmasi zatensen de spor yaptigin için incelme daha fazladir
Camasirin kuru oldugunu farketmemismi
Sen eve tarti almıştın heralde degilmi cnm
Salam gibi işlenmiş gidalari pek tuketmeyelim cnm
Tr de kabak nasil
Burda cok pahali yaa
Kilosu 3.50 euro
Bogazini tut sende verirsin deseydin
Sende 3 cocukmu var cnm
60 dk mı gerçekten miSelam kızlar 60 dk eva nın videosunu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?