Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım bende gittim geldim hep salata malzemesi aldım bu hafta 3 gün salatam var. Meyve zaten sadece ananas var bu sebeple çabuk bitti
Ben kahvaltıda her öğünümde yeşillik yiyiyorum canım yetmiyor bana 2 poşet sadece yeşillik aldım limon da 2 kilo aldım

ben ecemi ilk dizisi vardi hani hazar ergüçlü ile abla kardeşi oynuyordu. hatirlayamadim orda görmüşüm orada kiloluydu. verdi valla :) zaten belliydi oyunculuğu mükemmel olduğu
ben ilk önce altan erkekin kızı yada yegeni sanmişim soyadi ayni görünce

Eee az kilo vermedin canim fark edilmesi de ayri guzel

Ben kahvaltıda her öğünümde yeşillik yiyiyorum canım yetmiyor bana 2 poşet sadece yeşillik aldım limon da 2 kilo aldım
Ohh ne güzel kahvaltı da bende tüketiyorum ya çokta lezzetli oluyor. Limon portakal mandalina konusunda şanslıyım canım hepsi kendi bahçemizden

Sanırım başlayı 3 ay olmadı daha ve sen 30 kilodan fazla verdin bu herkesin harcı değil canım bende burda sana şahit olmasam ne kullandın diye sorardım

Eee az kilo vermedin canim fark edilmesi de ayri guzel
Evet kaptanım valla ayri bi güzel bugün de biseyler aldım kendime gelen giden oluyor kıyafetlerimin hepsi bol kötü duruyordu 54 beden den 46 bedene düştüm hedefime bi ulaşayım varya bi daha hiç kilo almıcam
Ohh ne güzel kahvaltı da bende tüketiyorum ya çokta lezzetli oluyor. Limon portakal mandalina konusunda şanslıyım canım hepsi kendi bahçemizden
Ohh ne güzel tap tazedir şimdi miss
Benimde eşimin amcasının kızları tarlada çalışıyor canım sürekli roka ıspanak getiriyorlar yazında
Bol bol meyve getiriyorlar sağolsun lar

Gule gule kullan canim❤❤
4.cocuk fikri ne oldu cocuk demek kilo demek

Sanırım başlayı 3 ay olmadı daha ve sen 30 kilodan fazla verdin bu herkesin harcı değil canım bende burda sana şahit olmasam ne kullandın diye sorardım
çok şükür diyorum ben sadece canım sarkmadan korkuyordum sarkma olmadı hiç
Valla kac gündür başsağlığı için gelenler de ne kullandın diyip durdu

Güzel menü canım afiyet olsun geçtimi göz çevren nasıl oldun
bende çok severim hatta benden çok oğlum abur cubur yerine maydanoz ve kuzu kulağı yer :)
Çok güzel duygu bunun için bile değer valla tekrar tebrikler senin kadar verenler haberlere çıkıyor ya :)

Menü güzel ablacım afiyet olsun
Sagol bitanem
vücudumun felegi sasti
Hala kronik kabızlık var
Istersen yarin sabah aç karna form cayi iç cnm
Bide sicak limonlu suyla,, zeytinaygi yada varsa baska faydali bi yag
En güzel mutluluk dar kiyafetlerin olmasi zaten sen de spor yaptigin için incelme daha fazladir
Günaydın kızlar...
Annem bizde kalıyor...
Akşam makinaya çamaşır koymuştum calistirmamistim ..
Annem de yıkanmış sanmış bir güzel de çamaşırları aşmış
Camasirin kuru oldugunu farketmemismi
Günaydın kızlar
Sen eve tarti almıştın heralde degilmi cnm
Yeşillik kalmadı evde bugün alacam. Normalde yanında bol yeşillik olmalıydı ama böyle de güzel kahvaltım
Salam gibi işlenmiş gidalari pek tuketmeyelim cnm
Ben bi gideyim pazarı gezeyim de geleyim
Tr de kabak nasil
Burda cok pahali yaa
Kilosu 3.50 euro
Bogazini tut sende verirsin deseydin
Teşekkürler kaptanım ❤❤
Yok yok çocuk istemiyorum artık güzel güzel giyinip sefasını sürücem daha
Sende 3 cocukmu var cnm

Valla uzun süredir tüketmiyordum da hindi füme olunca bugünlük yemiş bulundum diyetisyen kontrolünde tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…