Sakin cozutma canim direnc kilonda olabilirsinBen hala gecen haftaki kiloma gelemedim...anlamadım gitti...spor dedim dun yapmadim...bugun gene yok bi şey....
aksamlari corba salata agirlikli besleniyorum...yok...yok... diyetisyene gideceğim yarin bi tartiyi göreyim...kas yag oranima baksin...yoksa cozutmam an meselesi....
Vücut sıkılaşıyorum. Yada direnç tir takılma hemen, 2 gün akşamları erken 6 gibi yoğurt yulaf ceviz maydonoz 1 ananas karıştır bzztt yap makinada toparlanırsın,Ben hala gecen haftaki kiloma gelemedim...anlamadım gitti...spor dedim dun yapmadim...bugun gene yok bi şey....
aksamlari corba salata agirlikli besleniyorum...yok...yok... diyetisyene gideceğim yarin bi tartiyi göreyim...kas yag oranima baksin...yoksa cozutmam an meselesi....
Aynen D vitamini ve B12 eksikliği etkiliSakin cozutma canim direnc kilonda olabilirsin
Ya da kan degerlerine baktir vitamin eksiklikleri de kilo vermeyi engelliyor
Banada öyle geliyor ama belli olmaz yarın 6.takım gücünü gösterebilirEline saglik cnm
Bu hafta cogu kisi yuzde 1 i biraz zor bulacak sanki
Deee istersen seni keseyim
İnşallah emegının karşılığını yarın alırsınValla pazartesi regl ödemiyle skandallllll bir şekilde 96 çıkmıştım
Sonra tartılmadım . Cumadan Cuma’ya tartılmaya alışayım diye
Önceki yarışlarda günde 20 kez tartılıyordum neyin nasıl etki ettiğini öğrenmek için .
soyun giyin çok zor oluyodu
Bu kez böyle yapmayacağım
Reglin sonuna geldim
Verdiğimi Ümit ediyorum
Ben de 92 liyim
Odahaa 16yasinda
Ayy teşekkür ederimİnşallah emegının karşılığını yarın alırsın
İşyerinde bir abi vardı arada gelip giderdi odama Apla Bi isteğin varmı derdi hep ozaman kızardım apla deme hnm de bak kızıyorlar bana personelle senli benli olma diye adam patronların yanında hnm derdi yalnızken apla derdi yine
Hep siddet zaten sen benim yulaflı pastamsın apla diyemem vallaDeee istersen seni keseyim
He dogru unutmuşum 16 yaşındaydın dimiYok deme daha kucugum ben
Afiyet olsun canım guzel menu ve sporSabah 9.00
2 yumurta
Peynir domates salatalik yeşillik biber
1 dilim.cok tahilli
3 zeytin
Ara 13.00
Chia yulaf süt 2 incir bir kayisi
Aksam 16.00
Bir kase yesil mercimek çorba
5 kasik portakalli kereviz
Yarim.dilim ekmek
2 köfte
Tabiki bolbol salata
3 kasik yogurt
Su 2+1 yapacagim inş
Spor
Eva 30 dk
Chloe ting abs 11 dk
He dogru unutmuşum 16 yaşındaydın dimi
Afiyet olsunSabah 9.00
2 yumurta
Peynir domates salatalik yeşillik biber
1 dilim.cok tahilli
3 zeytin
Ara 13.00
Chia yulaf süt 2 incir bir kayisi
Aksam 16.00
Bir kase yesil mercimek çorba
5 kasik portakalli kereviz
Yarim.dilim ekmek
2 köfte
Tabiki bolbol salata
3 kasik yogurt
Su 2+1 yapacagim inş
Spor
Eva 30 dk
Chloe ting abs 11 dk
İşyerinde bir abi vardı arada gelip giderdi odama Apla Bi isteğin varmı derdi hep ozaman kızardım apla deme hnm de bak kızıyorlar bana personelle senli benli olma diye adam patronların yanında hnm derdi yalnızken apla derdi yinekıyamam yaa aklıma geldikçe gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?