Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilirim sen yemezsin ama yapicak birsey yok
Yok hafta içi kaçamak falan yapmadım haftasonu da yaptım mı hatırlamıyorum ama dün spor yaptım bugünde yapayım iyi oldu dikişim de acımıyor

Yok hafta içi kaçamak falan yapmadım haftasonu da yaptım mı hatırlamıyorum ama dün spor yaptım bugünde yapayım iyi oldu dikişim de acımıyor
Yok sen yapmazsin iste biliyorum ama senin sisliklerin daha yeni dogum yapmaktan canim

Hoşgeldin
Yediklerine az dikkat edersen, birde sporu rutini haline getirirsen hedefine çabucak ulaşırsın
Kolay gelsin umarım çabucak kurtulursun fazlalıklarından
İnşallah beraberce aslında bir aydır dikkat ediyorum ama az kilo verebiliyorum 2 kilo verdim toplam

Spor icin cok zorlama canim
Zorlanacak birşey yok kaptanım ağrım olsa bırakırım. 15 dk hareketten birşey olmaz zaten her gün 3. Kata inip çıkıyorum günde 3 5 keZ ev içinde de adımlarımı yapmaya çalışıyorum çoğu zaman.

Vallaaa daha yenisin genede sonra sagım solum şisti deme

Yok cnm daha demene gerek kalmadı, şimdi yazdım ya bende 23 yaşındayım senden küçüğüm
Beynimi yaktınız
Yaşı göstermese neolcak kapı gibi nüfus kagidi var
He valla dogru dedin
Sabah 3 dal roka 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir. 6 zeytin 3 çeri domates bir bardak çay.

Ara sütlü kahve 2 ceviz 2 hurma

Akşam 1 kase çorba 6 kaşık etli türlü
Su 3 litre.
Afiyet olsun canım

Canim 80 ile başladım diyete 17 kilo verdim 59 u görseydim hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…