- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Ben eylulden beri düzenli olarak diyet yapıyorum öncesi de de dikkat etmeye başlamıştımNe kadar verdin canım kaç ayda
Ben daha önce 8 kiloyu 4 ayda verebildim yani ayda iki kilo şuanda öyle gidiyor malesef uzun sürüyor sabırlı olmaya çalışıyorum oğlumu emzirmeyi yeni bıraktım 1 aydır başladım ama en az temmuza kadar burdayımBen eylulden beri düzenli olarak diyet yapıyorum öncesi de de dikkat etmeye başlamıştım
Benim ki uzun bir süreç
Cabuk verenlerden degilim
Sana tavsiyem kendine bir zaman belirleme
Onemli olan vermek
Testlerını yaptırdın mı ?? Kilo verme oranin fazlasıyla yavas belki tiroid guatir vs bisey olabilir canımBen daha önce 8 kiloyu 4 ayda verebildim yani ayda iki kilo şuanda öyle gidiyor malesef uzun sürüyor sabırlı olmaya çalışıyorum oğlumu emzirmeyi yeni bıraktım 1 aydır başladım ama en az temmuza kadar burdayım
Iyigeceler canimIyi geceler kizlar yarin bildirimlerinizi unutmayın ❤❤
Masallah sana çok guzel.verdinTestlerını yaptırdın mı ?? Kilo verme oranin fazlasıyla yavas belki tiroid guatir vs bisey olabilir canım
Tesnim1903 , ah hepımızın oyle canım ben canan ablayı severım tarıflerınıde sık sık yaparım şükür yarın mezun olcam
Sağol canım hak eden çabalayan emek veren herkes inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırMasallah sana çok guzel.verdin
Darısı bize insallah
Canım istediğin kiloya ulaşana kadar bırakma derim 57 ol bence evet çok zor gidiyor ama gidiyor sonuçta ...Kalbimdeki niyet 57
3 kiloda alma payi bırakmak istiyorum
Ama gitgide zorlasti vermem bakalim en azından 59 olayım
birbeste galbim sensiz kafeste
Ahşam vakti koş gel bir nefeste
Dünür dünür der gezer bakinirim
Hatunlar eksiye ben sana hasta
Iyi bir kurtarıcı amaPersembeleri kabak günü ilan edelim bence
Sulanmıyor ama tadsiz tuzsuz bisey kabak sokmam bidaha eveKabagi corbada iciyorum artik kabak sulaninca hic hoş görüntüsü olmuyo bence bide yogurt eklenince
Amin aminAllah bi da muhtaç etmesin
üye | cuma | cumartesi | pazar | pazartesi | salı | çarşamba | perşembe |
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |||
T timesinfinity | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
S sulisim | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ |
@birazhuzurdu2008 | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ |
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
@I-cell_84 | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
N Nidsalii | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | |||||
@aylin68olacak | ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ |
Yaptırdım hepsi iyi durumda bence hareketsizlik sürekli bir evde olma spor şart ama şuan mümkün değilTestlerını yaptırdın mı ?? Kilo verme oranin fazlasıyla yavas belki tiroid guatir vs bisey olabilir canım
Tesnim1903 , ah hepımızın oyle canım ben canan ablayı severım tarıflerınıde sık sık yaparım şükür yarın mezun olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?