Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben eylulden beri düzenli olarak diyet yapıyorum öncesi de de dikkat etmeye başlamıştım
Benim ki uzun bir süreç
Cabuk verenlerden degilim
Sana tavsiyem kendine bir zaman belirleme
Onemli olan vermek
Ben daha önce 8 kiloyu 4 ayda verebildim yani ayda iki kilo şuanda öyle gidiyor malesef uzun sürüyor sabırlı olmaya çalışıyorum oğlumu emzirmeyi yeni bıraktım 1 aydır başladım ama en az temmuza kadar burdayım

Testlerını yaptırdın mı ?? Kilo verme oranin fazlasıyla yavas belki tiroid guatir vs bisey olabilir canım

Tesnim1903 , ah hepımızın oyle canım ben canan ablayı severım tarıflerınıde sık sık yaparım şükür yarın mezun olcam

Masallah sana çok guzel.verdin
Darısı bize insallah

Kalbimdeki niyet 57
3 kiloda alma payi bırakmak istiyorum
Ama gitgide zorlasti vermem bakalim en azından 59 olayım
Canım istediğin kiloya ulaşana kadar bırakma derim 57 ol bence evet çok zor gidiyor ama gidiyor sonuçta ...

Ben de aynı senin gibi düşünüyorum 55 istiyorum işte birkaç kilo da üstüne alabilme payı bırakıyorum...

Perşembe menü
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kase domates suyu
2 dilim dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.30
Şekersiz Türk Kahvesi
1 hurma

Öğlen 13.30
1 yemek kaşığı yağ ile kavrulmuş biber
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 16.00
1 portakal

Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim tam buğday ekmeği

2 litre su
Spor yapamadım. Öğleden sonra alerjim azdı.
Burun akıntısı hapşırık göz akıntısı.
Arada bir oluyorum. Mahvoldum bu gün.

üyecumacumartesipazarpazartesisalıçarşambaperşembe
gulenyuzumsunsen
madamhd
T timesinfinity
S sulisim
Kmsl Hnd
Denp
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
asysss
Cordelia
PAPATYAM
@I-cell_84
Tutku44
askrhpozitif
N Nidsalii
birbeste
Tesnim1903
Diyette
selensu82
@aylin68olacak
Wilma11

Bu hafta spor bildirimle çok eksik gözümden kaçtığını düşündüğüm için paylaşmak istedim herhangi bir bildirimde hatam varsa söylerseniz çok iyi olur Bu aralar moralim düşük burayada yansıtmamak için çok uğrayamadım ama takipteyim yarına istediğiniz şekilde tartı sonuçları olur umarım iyi geceler herkese

Selam kızlar 77.0 ile girdim ameliyata 79.0 dim eve korseli halimle geçtiğimde korsemi cikartmiyorum hiç şimdi akşam tartıldım 77.70 regl ilk günumdeyim ağrım fazla var regl ağrısı ilk regl zorlu geçiyor çok şükür toparlandım baya liposuction ağrısı çok çektirdi bana hala daha çekiyorum 17.gun bugün dikiş kaşıntısı da yaşıyorum başka derdim yok ayaklandim temizlik yemek yapabiliyorum kararlıyım 60 Lara inicem insallah diyetime başlıyorum yaza kadar dümdüz karnımla güzel bir fizik istiyorum regl den dolayı 700 gram fazladır dimi ha birde korse ve kazak tayt vardı uzerimde

Yaptırdım hepsi iyi durumda bence hareketsizlik sürekli bir evde olma spor şart ama şuan mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…