Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim baklavacı bugün değişiklik yapmış. Canınızı istetmek gibi olmasın ama 3öğünümü tatlıyla sonsuza denk geçirebilecek bir insanım ve mücadelem çok zor. Yarın tartı günü olmasa iradem bu kadar yüksek olmayabilirdi

Eklentiler

• IMG_20210204_194635.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 32
Afıyet olsun canım

Menümü de yazayım hazır kendimi wcye kitlemişken

Sabah; 1 haşlanmış yum, 1çatal peynir, 5zeytin, 2dilim tb ekmek

Öğlen; 2dilim tb ekmeği arasına 1dilim peynir (listemdr var) 1-2 çatal havuc sote ve brokoli

Ara; 1sb süt+kahve, 15kuru dut, 6 çiğ badem 4çiğ fındık

Akşam; salata üzeri 10 hindi, 1 kaşık yoğurt, 1yk mercimek,1borkoli ve 1tane kuru kayısı(wc için)

Gece de; süt içerim 1 bardak

Su yine çok az 1.5 lt ancadır, hala kötü boğazım ve burnum, cnm istemiyor su.

Zipzip- E Elif_Eylul Denp N Nidsalii

Eklentiler

• IMG_20210204_190502.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 23
Afiyet olsun canım

Aaaaa kendine de zarar veriyor eşin.Hem insülin direnci var hem ailesi şeker hastası,ne öyLe dalga geçer gibi toplamış pastaneyi gelmiş
Valla gazan mübarek olsun canım,evde varken sabretmek zor..Yarın artık 2 tanecik yersin ödül misali.Ben de balkabağı tatlısı yapıcam

Neyin ödülü? Ekside bile değilim
Tipik bize bir şey olmazcı. Ne diyim ailesi şeker, kendisi olma yolunda, hala yeme derdinde, babası koah gördüğü halde hala sigara da içiyor. Akıl mantık yoksa daha yapacak bir şeyim yok, kendimi kurtaracağım ben, o yesin.

Haklısın canım,zorla bir şey yaptırılmıyor.Sen kendi sağlığın için elinden geleni yap.
Belki eksidesindir,her gün tartılınca anlaşılmaz.Çok kaçamağında yoktu sanki menülerinde,spor mu azdı acaba bu hafta

Ne güzel Allah kabul etsin...
Bende böyle yapmak istiyorum da hayata geçiremedim.
pazartesi perşembe sahursuz oruç tutacağım vücut dinlendirmek açısından bence de güzel olur
Gerçekten vucudu arinma yapma gibi oluyor tavsiye ederim hemde kışın kolay oruç tutmak

Kalbimdeki niyet 57
3 kiloda alma payi bırakmak istiyorum
Ama gitgide zorlasti vermem bakalim en azından 59 olayım

Oruclu oldugunda hareket etmeyide bırakmaman lazim ki guzel sonuclar alasin(malesef ben yapamıyorum ama spor yaptığım da daha guzel sonuc aliyorum)

O zaman sana kocaman bir masallah diyelim bugun guzel bir irade sınavı verdin

Afiyet olsun canim menü güzel
Afiyet olsun menude sporda güzel
Afiyet olsun menu guzel su miktarida gayet iyi
Mercimek krebi ne oluyor

Oruclu oldugunda hareket etmeyide bırakmaman lazim ki guzel sonuclar alasin(malesef ben yapamıyorum ama spor yaptığım da daha guzel sonuc aliyorum)
Ben iki çocukla yapamıyorum canım ahh kızım okula gidemedi 1 marta kadar evde daha hafta sonları yürüyorum bahçede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…