Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözdem nerelerde sesi çıkmadı daha

aeben ablanında ogluşu hastaydı inşallah bişeyi kalmamıştır
.

1.olduk bir kutlama yapmadık kızlar

hoşbuldum narinciğim çok sevindim bitanem 70leri terketmişsin artık

yumukum sana ve kızına çok geçmiş olsun canım..

zilancım sana da geçmiş olsun bitanem

evet balım aeben ablamda aynısını söylemişti zaten genelde herkes yaşarmış bu duraklama dönemini kaçamak bildiğim kadarı ile yok canım montiye devam son sürat...
Ama dediğin gibi olabilir kalori durumu....

Tamam bebekim spor şart haklısın birbirimize söz verelim spora başlayalım zaten kocam bu hafta gece vardiyasında bende kuzuyu uyuttuktan sonra başlarım spora....

Yalnız denizim yaaa bir sorum var ben bir ara araştırmıştım spor sabah saatlerinde ve akşam üzeri saatlerinde uygun olduğunu diğer saati dilimlerinde sadece yorgunluk yapacağını kumuştum. Gerçi o okuduğum saatler bana asla uymuyor işyerindmei koşacam... Birde yemekten ne kadar süre sonra spor yapmak gerek :44:

kızlar siz yokken motivasyonum düştü

aaa neden düşmesin son sürat diyete devam

4 gündür yerimde sayıyorum kilo vermem durdu

her gün baskülün tepesine basma cancanım yaaa....

benim verdiğim kilolarıda farketmiyorlar hatta bana kil almışsın dediler dün çok canım sıkıldı bu arada leslie yapmaya calışıyorum

ooyyy canım yaa takılma bunlara ben beş kilo verdiğim halde iki hafta önce bana aynı gün iki kişi hamilemisin dedi?
boğacaktım onları yaaaa ben zayıflıyorum ama bana sordukları şeye bak
ben taktımmı peki bunu
kim takaaaaaarrrrr

wooww gezdin demek süppersin canım yaaa gez toz anam sefan olsun

oohhhhh halk oyunlarıda sana süpper hareket getirir canım yaaaa hem eşinle birlikte daha fazla vakit geçirmiş olursunuz aktivite işte. Yap valla nazlım yaaaa

Gece sporunuda ihmal etme ama bacımmmm mutluluk hormonu salgılansın vücudunda

Tünaydın cancağızım hoşgeldinnnnnnn

ne demek nasıl toparlanacağım
bu aldığın kiloları düşünmeden diyete kaldığın yerden devam edeceksin sporada tabisi bak nasıl hemen gidiyor o alınanlar

sende iyiki varsıııııııınnnn

bende 55 olmak istiyorum

ama önce evlendiğim kiloya düşmeli 59 kilo olmalıyım

tünaydın 6 takımm
öncelikle birinciliğinizi tebrik ederimmm :13:

ben diyete devam ediyorumm

tünaydın aplaaaa

tebrikler durmak yok

gözdem nerelerde sesi çıkmadı daha

aeben ablanında ogluşu hastaydı inşallah bişeyi kalmamıştır
.

evet gözdem yok işleri yoğun sanırsam

aeben ablanında oğluşu iyidir umarım...

1.olduk bir kutlama yapmadık kızlar

haydiinnn yapalaımmmmmm

safişçim hareket harekettir canım.takılma sen o bilgilere.biz çalışan insanlarız buldugumuz her vakti degerlendirmeliyiz.yemekten 2 saat sonra demişti bir zamanlar gittiğim diyetisyenim.

safinazcım hoşbuldum bitanem inşallah sen de ben de 55 leri en kısa zamanda görürüz canım ben diyet psikolojisinde olunca bırak kilo vermeyi almaya başlıyorum yine öyle oldu işte...maalesef otelden geldiğimde 62.4 idim bu sabah baskülde 63.6 yı gördüm maalesef

safişçim hareket harekettir canım.takılma sen o bilgilere.biz çalışan insanlarız buldugumuz her vakti degerlendirmeliyiz.yemekten 2 saat sonra demişti bir zamanlar gittiğim diyetisyenim.

ıımmm tamam bebekimmm yemeği yer o iki saatlik arada kızçemle oynar uyutur mutfağı toparlar veeeee sporuma başlarım cancanım....

Bu akşam start veriyorum kızlarrr hepinizin bilgisinee.....

safişçim bu akşam başlayalım inşallah.bende bu sabah tartıldım haftasonundan ne kadar artıyla çıkmışım diye.cumaya kadar bayag yürümem gerek ne yaparsak kardır canım ben mekik ede başlayacagım zayıfladıkça göbek daha göze batar hale geldi

olucaz canım buna ne şüphe benim hiç endişem yok bu konudan.

Aeben ablamında hep tekrarladığı gibi yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyeceğiz bu yolda
üç beş günde alınmadıysa bu kilolar üç beş günde gitmeyecek elbet
yeterki biz kadınlar isteyelim ne durabilirki önümüzde....

Canını da sıkma güzelim cumaya kadar kaçamaksız diyetine devam et hatta spor süreni biraz uzat. Baskülede çıkma cuma günüde kadar olurmu şekerciğim....

aynen canım yaaaa sadece yürümek değil doğum yaptığımız için bize mekikte şart hatta plates....

Valla dün banyoda iken eşim göbeğimin küçüldüğünü hatta baya küçüldüğünü söyledi ama gelde bana sor neden bana öyle gelmiyor :26:

yürüyüşü yarım saat değilde 45 dakika yapsan ben şahsen kanımca bir saat yapmayı düşünüyorum umarım uygulayabilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…