Canım benim üzüldüm ...hemen bir kahve yapalım hadi filtre olursa çok iyi olur içine bir kaşık hindistan cevizi yağı... Bunu sen ve elalisten öğrenmiştim sanki aklımda öyle kalmış...Ikimizde gec yatip erken kalkmişiz :))
2 saat uyuyup kalktim cnm
Bazen oluyor bende, uykum oluyor ama uyuyamiyorum
Şimdi sersem gibiyim
Pek harika ni haftasonu olmicak
Bugün misafir gelecek ve cok işim var :)
Günaydın bebekGunaydin mutlu hafta sonlari
Teşekkür ederim beni düşündüğün icin bitanemCanım benim üzüldüm ...hemen bir kahve yapalım hadi filtre olursa çok iyi olur içine bir kaşık hindistan cevizi yağı... Bunu sen ve elalisten öğrenmiştim sanki aklımda öyle kalmış...
Misafir gelmeden bir yarım saat veya bir saat şekerleme yapabilir misin? Uyuyacağım diye zorlama kendini öylece uzan...beni düşün mesela manyak bu kadın deyip gülümse hattaDua edicim kendini iyi hissetmen için...
Bugün çaresine bakarsın bir de bunun stresini yaşama şimdi ...Kizlar ben bi suç işledim
Gece uyuyamayinca cok aciktim
3 hurma 2 ceviz, küçük parca ekmekle peynir yedim
Biraz erken kahvalti yapmış sayayim kendimiBugün çaresine bakarsın bir de bunun stresini yaşama şimdi ...
Afiyet şifa olsun...Teşekkür ederim beni düşündüğün icin bitanembu mesajin beni gülümsetmeye yetti
Bende simdi yaptim kahvemi, yag koymadim :)) icip işlere baslayim
Ikimizede afiyet olsun
Canım gece uyumayan bir insan olarak çok iyi.anliyorum. Afiyet olsun. 5.000 adım atıyorsun hemen telafi ediyorsun. Gece yemek en kötüsü.Kizlar ben bi suç işledim
2.30 du aradım açmadı, bi ince şüphelendim ama sonra görüntülü aradıCedarice ifadesini aldın mı
Sen ne yapacaksin bugün cnmAfiyet şifa olsun...içelim güzelleşelim beybim.
En kötü anımız böyle olsun... ölmedik ya
İşte ekip ruhu, işte güzellikCanım gece uyumayan bir insan olarak çok iyi.anliyorum. Afiyet olsun. 5.000 adım atıyorsun hemen telafi ediyorsun. Gece yemek en kötüsü.
Aferin ona.2.30 du aradım açmadı, bi ince şüphelendim ama sonra görüntülü aradı)
Bugün zaten pek oturma şansım olmicak cnmCanım gece uyumayan bir insan olarak çok iyi.anliyorum. Afiyet olsun. 5.000 adım atıyorsun hemen telafi ediyorsun. Gece yemek en kötüsü.
Günaydın.İşte ekip ruhu, işte güzellik
Cordeliaaaaaaam
Posete bir ekmek koyup eline aldın mı tüm Gemlik ayağının altında....Sen ne yapacaksin bugün cnm
Varmi bi planin
Gerci sokaga cikma yasagi var heralde orda
O bende de var. Böyle kilo aldım. Ben bu alışkanlığı bağımlılık olarak görüyorum. Gece uyumalıyiz. Ya da yememeliyiz...Bugün zaten pek oturma şansım olmicak cnm
Bu aliskanligimdan nefret ediyorum
Harika. Ellerine sağlık. İyi yapmışlarPosete bir ekmek koyup eline aldın mı tüm Gemlik ayağının altında....yemişim yasakları ...
Amaaaa planım evde oturup keyif yapmak...misafirlere gitmeden evi temizlettimkendileri kaşindi napiyim...
Geçmiş olsun canım ameliyatini atlat gel sonra dusun diyet isleriniArkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravoben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarrr,keyifli ve bol hareketli bir haftasonu diliyorum ❤
Günaydın ❤❤Gunaydinnn
Mutlu haftasonlari kizlar
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Güünaydıııın 6.takımın 6.kere birinci olan
fit olma yolunda emin adımlarla ilerleyen
güzel hatunları
Hepinize huzurlu hafta sonları diliyorum
Ne guzel işte abla tek uyanmak bak rahatca buraya bakiyorumGünaydın bebek
Tek başına uyanmak da ne bileyim
Gece gece hic olmamis ama dengelersin cumaya kadarKizlar ben bi suç işledim
Günaydın canım ❤Herkese günaydın.
Ne iyi yapmissin ablaPosete bir ekmek koyup eline aldın mı tüm Gemlik ayağının altında....yemişim yasakları ...
Amaaaa planım evde oturup keyif yapmak...misafirlere gitmeden evi temizlettimkendileri kaşindi napiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?