Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol bitanem

Hep bu konudan rahatsiz oldugum icin belkide korkudan beynimi yanlış yonlendiriyorum
Soyledigini yapmaya calisacam

Teşekkürler. Size de iyi hafta sonlari.

Çok geçmiş olsun canım kolay kurtulursunuz inşallah
Bu hafta güzel kilo vermek istiyorum cnm

Güya dünü hafif gecirdim
Bugun biraz kacamak yapicaktim
Verirsin ablacım inşallah niye ümitsizliğe kapıldın böyle sen . Bata çıka güzel yerlere geleceğiz inşallah
Bi arkadas iştah kesiyor diye tavsiye etmisti onu bana
Ben de pek bisey farketmedi :))
1 paketi bitirdim, tekrar almadim
Ben daha ilk kutudayım bu içeceğim 4. Fincan diğer içtiklerimde bana 3 saatlik bir tokluk vermişti ben beğenmiştim ablacım. Ama bilmiyorum .
Bu hafta düzenli içeyim bakalım sonuç ne olacak diyorum

Senden iyisi yok
En güzel zamanların...ah gençlik ah...yıllar sonra dürte dürte yorulacağin bir herif kalacak elinde..o horlayan yaratıkla kalmak da kazanç ya neyse ...
Cocuklarin küçüklüklerini ozlemeyen yoktur heralde

Sagol bitanem

Hep bu konudan rahatsiz oldugum icin belkide korkudan beynimi yanlış yonlendiriyorum
Soyledigini yapmaya calisacam
Valla bende de fast food bağımlılığı vardı ki onları da gece yerdim ara ara hala canım çekmiyor değil ama insan yemeye yemeye yememeye alışıyor.Benzer şekilde gece yemeye yemeye bi süre snra öyle bi alışkanlığın var olduğunu da unutur insan.

Bi dene bakalim cnm
Belki bende tekrar alirim :))

Normal kahveyi fazla iciyorum
Onunda fazlasi iyi degil

Gece çıtır çıtır tost yemeye bayılırdım ben de ....severek ayrıldık el mahkum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…