Hastanede sıra bekliyorum şuan, kahve daha bekleyecek... Size afiyet olsun, yarasın.Cordelia
Chedarice
Zipzip-
@birazhuzurdu2008
gulenyuzumsunsen
Hadi kizlar sizde kahvelerinizi alin gelin
Elhanla bana katilin
Kahve yapayim hemen sabah sabah pek icmem amaCordelia
Chedarice
Zipzip-
@birazhuzurdu2008
gulenyuzumsunsen
Elhanla bana katilin
Akilli kadinin hali baskaPosete bir ekmek koyup eline aldın mı tüm Gemlik ayağının altında....yemişim yasakları ...
Amaaaa planım evde oturup keyif yapmak...misafirlere gitmeden evi temizlettimkendileri kaşindi napiyim...
Bende öyle kilo aldim cnmO bende de var. Böyle kilo aldım. Ben bu alışkanlığı bağımlılık olarak görüyorum. Gece uyumalıyiz. Ya da yememeliyiz...
Ben mesela yiyene kadar uyumuyordum. Bazen yemek için mi uyumuyorum diyordum. Bu konuda her zaman özelden de yazabilirsin. Gece 1-2 anca uyuyorum. Bazen daha geç.
Gecmis olsun canım önemli birsey yoktur insallahHastanede sıra bekliyorum şuan, kahve daha bekleyecek... Size afiyet olsun, yarasın.
Yok yok, geçen hafta kan vermeye gelmiştik ya endokrine , bu hafta da utrasyona geldik. Hafta içi gelemediğimiz için sarktı.Gecmis olsun canım önemli birsey yoktur insallah
Afiyet olsun. İciyorim kahvemi. Miss.Cordelia
Chedarice
Zipzip-
@birazhuzurdu2008
gulenyuzumsunsen
Elhanla bana katilin
Güzel sonuçlar çıkar inşallah .Yok yok, geçen hafta kan vermeye gelmiştik ya endokrine , bu hafta da utrasyona geldik. Hafta içi gelemediğimiz için sarktı.
Evet olmadi cnmGece gece hic olmamis ama dengelersin cumaya kadar
Hayirdir diyecektim ama şükür onemli bisey yokmus cnmHastanede sıra bekliyorum şuan, kahve daha bekleyecek... Size afiyet olsun, yarasın.
Bende kahvesiz güne basliyamiyorum :))Kahve yapayim hemen sabah sabah pek icmem ama
Kahveyle pek aram yok cayciyim birszcikBende kahvesiz güne basliyamiyorum :))
Tek derdin bu olsun be ablaKizlar ben bi suç işledim
Gece uyuyamayinca cok aciktim
3 hurma 2 ceviz, küçük parca ekmekle peynir yedim
Canımm canım çok pardon dün arada kaynatmışım etiketini
Hindiba mı alıp geleyimCordelia
Chedarice
Zipzip-
@birazhuzurdu2008
gulenyuzumsunsen
Elhanla bana katilin
Tmm canım.Ama unutma. Bağımlılıklar beynin yaptığı birşey. '' Ben gece yemeyi sevmiyorum. Gece yemiyorum ki. Güzel güzel uyuyorum"" de. Akşamları kendi kendine. Yemeyeceğim değil ama yemiyorum.Akilli kadinin hali baskaiyi yapmişin canikom
Ohhh keyif sende valla :))
Bende öyle kilo aldim cnm
Yoksa gündüz yenilenleri bi sekilde vücut tölere edebilir
Bagimlilik oldugu kesin
Ben 12 - 1 gibi yatsamda kimi zaman 3-4 gibi uyanip biseyler yiyordum
Şu ara uyansamda su, bitki cayi falan iciyorum
Bu gece dayanamadim
6.da birakalim diyoruz diger takimlar birlesip bizi yarismadan atmadanCanımm canım çok pardon dün arada kaynatmışım etiketini
Benim içinde 6.takımın yeri ayrıdır veee tebrikk ederimmmbunun sonu nereye varacak acaba 6. takım 78. birincilğini alırken .. :)))
itiraf edeyim vakit bulsam ajan gibi sızıp ne yaptığınıza bakacağım ama kendi sayfamızdan çıkamıyorum :)
Sevgilerr saygılarZipzip- kaptanım helalll sanaaaa
İyi hafta sonları kızlar
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..Yok yok, geçen hafta kan vermeye gelmiştik ya endokrine , bu hafta da utrasyona geldik. Hafta içi gelemediğimiz için sarktı.
Bu hafta güzel kilo vermek istiyorum cnmTek derdin bu olsun be abla
Bi da yapmazsın bugünde fazladan 15 dk yürürsün olur biter
Benim gibi 3 çocuk aynı yatakta uyanmak nasıl amaGünaydın bebek
Tek başına uyanmak da ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?