Sonuçların guzel cikmasina sevindim canimTeşekkürler, sana ve herkese. Ben temizim, troidlerim de güzel
Hem de nasılCocuklarin küçüklüklerini ozlemeyen yoktur heralde
Yapabiliriz hepsini ne yapalim bu hafta :))Kaptanım kilosu yakın olanlarla ikili yarış,
Veya takım sayısını ikiye bölüp gruplu yarış,
Veya adım yarışı gibi bişeyler mi yapsak arkadaşlarda isterse
Takımı ikiye bölmeyin, onun sonu iyi olmuyorKaptanım kilosu yakın olanlarla ikili yarış,
Veya takım sayısını ikiye bölüp gruplu yarış,
Veya adım yarışı gibi bişeyler mi yapsak arkadaşlarda isterse
Bilmem arkadaşlarda fikir versinler .Yapabiliriz hepsini ne yapalim bu hafta :))
Evli miydin canımBu hafta içim de bi Ümit var ki sormayın niye olduğunu bende bilmiyorum
içimde kelebekler uçuşuyor
Öyle mi ben bilmiyomTakımı ikiye bölmeyin, onun sonu iyi olmuyorİkili takımlar olabilir belki gene amaaa ikiye bölünmeye katiyen karşıyım ben
İnan bu bagimliliktan kurtulmayi, kilo vermekten daha cok istiyorumValla bende de fast food bağımlılığı vardı ki onları da gece yerdimara ara hala canım çekmiyor değil ama insan yemeye yemeye yememeye alışıyor.Benzer şekilde gece yemeye yemeye bi süre snra öyle bi alışkanlığın var olduğunu da unutur insan.
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Burclara gore bolmezsek sorun olmazTakımı ikiye bölmeyin, onun sonu iyi olmuyorİkili takımlar olabilir belki gene amaaa ikiye bölünmeye katiyen karşıyım ben
Afiyet olsun canımAnnemle kendime kahve yapıcam, sizin için de içicem. Görüşürüz snra❤
Günaydın canım ❤Gunaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr
İşte benim aşkooooolardan biri de gelmiştirGunaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr
9 yıllık Evliyim kayınvalidem üst katımda oturuyor vazgeçtiğini düşünmüyorum aramız iyi maşallahEvli miydin canım
Kayınvaliden gelmekten vazgeçmiş olabilir mi
Bekarsan ufukta güzel bir aşk yelken açmıştır belki....
Hiç gitmesin o kelebekler
Canimsinnnnnnnnn sennnnnn Ablalarinnnnnnn gülüİşte benim aşkooooolardan biri de gelmiştir
Sen güzel kilo verdinBu hafta içim de bi Ümit var ki sormayın niye olduğunu bende bilmiyorum
içimde kelebekler uçuşuyor
İnşallahSen güzel kilo verdin
Bi de takim 1.oldu
Daha ne olsun :)))
Darisi haftaya insallah
Ikili yarisla baslayabiliriz benceYapabiliriz hepsini ne yapalim bu hafta :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?