En çalışkan kimse beni o tarafa verin henüz hiç mağlubiyet görmedim bünyem alışık dellllllTakımı ikiye bölmeyin, onun sonu iyi olmuyorİkili takımlar olabilir belki gene amaaa ikiye bölünmeye katiyen karşıyım ben
Neden olmasin ki birinci olabilirsinİnşallah
Bide takımlar arasında birinci olma gibi bir isteğim var artık takıntı oldu ama yapamam sanırım
Tamam o zaman oglen takimda ikili esletirme yapayimIkili yarisla baslayabiliriz bence
Niye yapamayasin kizzz :))) insallah o da olur bir günİnşallah
Bide takımlar arasında birinci olma gibi bir isteğim var artık takıntı oldu ama yapamam sanırım
Zahmet olacak sana.Neden olmasin ki birinci olabilirsin
Her hafta yuzde 4 ler olmuyor
Tamam o zaman oglen takimda ikili esletirme yapayim
Doğru tespit Yüzde 4ler ümidimi kesti sanırımNeden olmasin ki birinci olabilirsin
Her hafta yuzde 4 ler olmuyor
Tamam canim not alayim bunu
Yuzde 4 ler bizden cikiyordu bir kisiyi mezun ettikDoğru tespit Yüzde 4ler ümidimi kesti sanırım
Bu hafta dilekten gelebilir :))) dün pek hirsliydiDoğru tespit Yüzde 4ler ümidimi kesti sanırım
4.takimin kaptani güzel vermis bu haftaTamam canim not alayim bunu
Yuzde 4 ler bizden cikiyordu bir kisiyi mezun ettik
Dur yemek yiyim düsuncez
Aylin bana yakinTamam o zaman oglen takimda ikili esletirme yapayim
Sayemde gaza geldiBu hafta dilekten gelebilir :))) dün pek hirsliydi
Gunaydinnnn canım hoş geldinGünaydın güzel ve başarılı hatunlardünden beri migren mahvetti beni biraz canım sıkıldı sanırım. Burası iyi geliyor ama sohbet ediyoruz falan kendime geliyorum biraz iyiki varsınız. Eşimde işe gidince ben tek başıma kalıyorum malum. Sizleri okuyunca gülümsüyorum
Geçmiş olsun canım yaaa,migren de fenadır. İnşallah şimdi daha iyisindirGünaydın güzel ve başarılı hatunlardünden beri migren mahvetti beni biraz canım sıkıldı sanırım. Burası iyi geliyor ama sohbet ediyoruz falan kendime geliyorum biraz iyiki varsınız. Eşimde işe gidince ben tek başıma kalıyorum malum. Sizleri okuyunca gülümsüyorum
Geçmiş olsun cnmGünaydın güzel ve başarılı hatunlardünden beri migren mahvetti beni biraz canım sıkıldı sanırım. Burası iyi geliyor ama sohbet ediyoruz falan kendime geliyorum biraz iyiki varsınız. Eşimde işe gidince ben tek başıma kalıyorum malum. Sizleri okuyunca gülümsüyorum
Dilek var Elif o yapar %4Tamam canim not alayim bunu
Yuzde 4 ler bizden cikiyordu bir kisiyi mezun ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?