Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık kaptanım @timesinfinity ortağım bana düştün bu hafta bomba gıbı bı ikili olucaz buna ınanıyorum. Dünkü + dan sonra bu haftayı eksi ıle kapatıcam Insallah bana güveniyormusun?

O yüzden zayıflayıp öyle hamile kalmalıyım. Kiloluyken daha çok alırsam hiç yerimden kalkamam boyumda kısa zaten benim top gibi yuvarlanırm o zaman
İnşallah canım en ıyısı öyle valla ben 2. Ye 79 la hamile kaldım 100 e çıktım. Eğer bende istediğim kiloya düşersem bende belkı 3. Bı bebek daha ısteyebılırım. Ama kılo vermeden olmaz tabı çok zor oluyo hamilelik. Allah sanada isteyen herkese de nasıp etsin Insallah.

Ikimizde gec yatip erken kalkmişiz :))

2 saat uyuyup kalktim cnm
Bazen oluyor bende, uykum oluyor ama uyuyamiyorum
Şimdi sersem gibiyim

Pek harika ni haftasonu olmicak
Bugün misafir gelecek ve cok işim var :)
Kolay gelsin canım.
Ben de temizlik yapıcam.
Çocuklar evde olunca ve boş olunca her taraf her tarafta.
Kes yapıştır ev harap.

Günaydın tatlım
Sağlıklı bir gün diliyorum.

Gunaydinnn

Mutlu haftasonlari kizlar

Günaydın kızlar

Güünaydıııın 6.takımın 6.kere birinci olan
fit olma yolunda emin adımlarla ilerleyen
güzel hatunları

Hepinize huzurlu hafta sonları diliyorum

Gunaydin mutlu hafta sonlari

Herkese günaydın.

Günaydınlarrr

Amin inşallah kuzum. Kesinlikle hafifken kalırsan daha rahat geçer hamileliğin de valla grupta olduğumuz sürece gider bence kilolar sağolsun arkadaşlar motive ediyorlar. Normalde benim çarşambaya kadar stresten hep yemem gerekirdi ama yazıları okuyunca yapma dedim. Yine güzel beslen. Hem motive ediyor hemde hatırlatjyorlar

Dünkü Menümü yazayım
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 11 : 00
1 sucuklu omlet, 50 gr beyaz peynir,3 yeşil zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 5 dal maydonoz, 1 domates, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağ, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay,
Saat 12: 00
şekersiz Türk kahvesi, 1 adet dut pestil, 1 avuç kayısı çekirdeği,
Saat 15 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 çikolatalı gofret
Akşam saat 18: 00 yarım kase ezogelin çorbası, 2 dilim peynirli börek, yarım kase çoban salata,
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22 : 00 yeşilçay
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-

Egzersiz

30 dk bölgesel _ 180 puan
11.257 adım _ 330 puan
Toplam : 510 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210206_000801.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 12
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…