Amin inşallah teşekkür ederim canımGüzel mühendisim operasyonun sağlıkla tamamlansin inşallah.
İnşallah bende 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Aldığımız hormonlarda Şişiriyor malesef. Şimdi yeniden tedaviye başlayacam ama öncesinde zayıf olmam gerekYok zor değil ama benim tüp bebek sürecim oldu o zaman aldım istesem verirdim ama ona hazır değildim beyin olarak saldım tabi şimdi yine yine yeniden diyip yola çıktım canım sende istersen yapa bilirsin
Zor bir surectir rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin en kisa zamandaİnşallah bende 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Aldığımız hormonlarda Şişiriyor malesef. Şimdi yeniden tedaviye başlayacam ama öncesinde zayıf olmam gerek
Başlarsin sen. Beni de etiketle.Yok cnm
Ama marketler disinda her yer kapali
Bugün işim var, misafir gelecek
İnşallah yarin baslicam yürüyüşe
Belki de iyi oldu.Sana katılıyorum times
Yengeçler bogalar bölündü sonu iyi getirmedi
Amin. İnşallah canımZor bir surectir rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin en kisa zamanda
Bizde de var sen yiyinmiiiii
Ablacım hem nescafe içtim hemde oğlum Türk kahvesi yaptı bıraz once onu içtimCordelia
@Cedarice
Zipzip-
@birazhuzurdu2008
@gulenyuzumsunsen
Hadi kizlar sizde kahvelerinizi alin gelin
Elhanla bana katilin
Afiyet olsun canım eşinın kilosu varmı?Yeşillikli olan benim diğer tabakta eşiminbana özenmiş illa tabakta olacakmış hepsi porsiyon şeklinde önceden tabakları dizerdim hepsini yerdi şimdi ölçülü yiyormuş
Biraz göbeği var ama aşırı bir kilosu yokAfiyet olsun canım eşinın kilosu varmı?
Ay canım geçmiş olsunHiç bilmiyorum yaeczacı toprakta çok bit olur topraktan bulaşır dedi kaç gündür hava çok güzel kızım hep dışarlarda bilemedim ki bende
AşkimpozitifimTunaydın kızlar kahvaltı faslı yeni bitti ❤
Hım iyi canım ondanda bişey olmaz. Benım eşimdede var bıraz göbek ama adamın metabolizma aynı dilekle tugbanın kı gıbı hızlı çalışıyor. Istesın ayda 20 kılo verır. Sadece ekmek yemesın . Ne yürüyüş ne Şu anında kilo verir. NOlurdu bende öyle olsaydım.Biraz göbeği var ama aşırı bir kilosu yok
Helva gördüm içim gittiYeşillikli olan benim diğer tabakta eşiminbana özenmiş illa tabakta olacakmış hepsi porsiyon şeklinde önceden tabakları dizerdim hepsini yerdi şimdi ölçülü yiyormuş
Aynen ya bende eşimi kıskanıyorum o konuda. Fabrikada çalışıyor hareketli bir işi var orda da yakıyor aslında. Yemesine göre yine kilo almıyor ya maşallahı var ben biraz kaçamak yapaym hemen alıveriyorum kiloyu onda tık yok. Çerezi hep olur kolası falan.Hım iyi canım ondanda bişey olmaz. Benım eşimdede var bıraz göbek ama adamın metabolizma aynı dilekle tugbanın kı gıbı hızlı çalışıyor. Istesın ayda 20 kılo verır. Sadece ekmek yemesın . Ne yürüyüş ne Şu anında kilo verir. NOlurdu bende öyle olsaydım.
AblacımAşkimpozitifimaz önce sana bakıyordum dünya gözüyle...ama sen olduğunu bilmeden elifcime sordum o söyledi . Çok tatlı bir hatunsun tanıştığıma memnun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?