Sonuc listeleri hazir kilo vermek icin emek veren herkesi tebrik ederim
Maşallah ya ben bile ikinciyi düşünemiyorumİnşallah canım en ıyısı öyle valla ben 2. Ye 79 la hamile kaldım 100 e çıktım. Eğer bende istediğim kiloya düşersem bende belkı 3. Bı bebek daha ısteyebılırım. Ama kılo vermeden olmaz tabı çok zor oluyo hamilelik. Allah sanada isteyen herkese de nasıp etsin Insallah.
Şimcik ben D Dileksnr le rakipmiyim ekipmiyim-ikili eşleşmeler -
Cordelia - Wilma11
D Dileksnr -Gulumse24
@birazhuzurdu2008 - T timesinfinity
@askrhpozitif - @madamhd
@Cedarice - @gulenyuzumsunsen
@sena zeynep - @Tesnim1989
@SATURN71 - @aylin68olacak
S sulisim - @asysss
@Ahalp - @Kmsl Hnd
En cok yuzdeyi veren ekip kazanır
not:aktif olmayan bir kac kisiyi eklemedim
isteyen olursa eklerim
Sizin gözünüzü fena korkutmuş beyaaaaPek bi gözü kara gördüm seni.
Bir birinizi motive edeceksiniz iste
Sabah bana helva veriyordu motive böylemi oluyorBir birinizi motive edeceksiniz iste
Motive ben rakibimi motive ettiğim nerde gorulmuş babababababBir birinizi motive edeceksiniz iste
Benden 10-15 kilo fazlaydı şimdi önümde. Şahsen ben onla rakip olamam.Sizin gözünüzü fena korkutmuş beyaaaa
Evet hatta paylaşıp yiyorsunuz. Kardeşlik budur.Sabah bana helva veriyordu motive böylemi oluyor
Tabi ki güveniyorummm ortağımmmmmEline sağlık kaptanım@timesinfinity ortağım bana düştün bu hafta bomba gıbı bı ikili olucaz buna ınanıyorum. Dünkü + dan sonra bu haftayı eksi ıle kapatıcam Insallah bana güveniyormusun?
Hareketler aninda kesiliyor da bir anda...soguma falan yapmiyor...diger videolarida mi oyle merak ettimYok yarım değil o. Zaten saate bakıp duruyor. Öğrencileri geliyor. Ben öyle düşünüyorum.
Carsamba operasyon geçireceksin diye es vermedim canımBende eş istemeyi çok isterdim ama cuma günü eksi çıkacağımın garantisini veremiyorummotive ederim ama isteyen olursa
Hareketler aninda kesiliyor da bir anda...soguma falan yapmiyor...diger videolarida mi oyle merak ettim
İyi yapmışsın canım haksızlık olmasın zaten. Ben Free takılıp motive edilmek isteyen olur diye yazdım öyleCarsamba operasyon geçireceksin diye es vermedim canım
Tebrikler cnm. Kendine iyi bak gel arada irtibatı koparmaKızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasiZipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum
@Elhan , @birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin
@SATURN71 , ilerdeki halim olarak görüyorum seni ablahaftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadıAllaha emanetsiniz sevgiyle kalin
Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun
@Nidsalii ah etıket yapamadım
Geçmiş olsun şimdiden, Allah acil şifalar versinArkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravoben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?