• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta birşeyler yapalım. Spor yarışı, ikili takımlar vs. Zipzip- Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Bu hafta leslie haftası yapalım mı ne dersiniz harekette lazım🤔
Bu hafta herkes en az 15 dk leslie ya da 15 dk yürüyüş yapabilirse çok güzel olur puan hesaplamasıda bende😆 diğer haftalarda Bi spor kampı yaparız belki katılım artarsa😻

Bu hafta herkes en az 15 dk leslie ya da 15 dk yürüyüş yapabilirse çok güzel olur puan hesaplamasıda bende😆 diğer haftalarda Bi spor kampı yaparız belki katılım artarsa😻
Ben Eva da yapıyorum. Onu da Leslie sayar mısınız acep?

Ddss
Süper olur....yarışmalar insanin spor yapma azmini arttiriyo....

Gulenyuzumsunsen varım diyooooor:KK9:

Evet ya daha öncede olmuştum ama doktor olmamış dedi tekrar yapılması lazım. Rahimde perde varmış. 4. Kez tüp bebek yaptırdım öncesinde ameliyat olmuştum şimdi yine oraya bağladılar olmamasını :(
Anladım canım Allahtan hayırlısı vardır bı sebebi Insallah güzel sonuçlar alırsınız

Back
X