• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haydi basliyoruzzzzzzzzz

Eklentiler

• 20210206_161717.webp
    20210206_161717.webp
    96,7 KB · Görüntüleme: 20
Ben pazartesi diyetisyene gideceğim için bu 2 gün spor yapmiycam kızlar çünkü 1 haftadır ara vermeden yaptım kaslarım dinlensin

Pazartesiden itibaren eva 45 dk lık bir video buldum ayda 6 ile 8 kilo veriyor diyor ona başlayacağımmm🤗🤗🤗🤗
Bizimle de paylaş kuzum bende yapaym o videoyu 😍

Neden yok canım sorun nedır?
Canım 2. Bebeğimde gebeliğin 16. Haftasında kan uyuşmazlığı testim pozitif çıktı.
Ve değerim her ay yükseldi.
Tam 7 ayda bebeğe anne karnında dışarıdan kan takviyesi yapılacaktı değerim sabit kaldı. Doktorlar da çok tereddütte kaldılar . Çok sıkıntılı günler yaşadım. Bebeğiniz özürlü olucak dediler. Allah'a şükür bir sıkıntı yaşamadık.
Ama 3. Bebekte bu kan takviyesi 3. Aydan itibaren başlayacak. O yüzden 3. Bebek çok riskl diye hiçbir doktor önermiyor.
Bu arada 1. Bebekten sonra kan uyuşmazlığı iğnesi oldum.
Ama yüzbinde bir tutmama imkanı varmış. Bende o olmuş. O yüzden sıkıntılı günler yaşadık.
Allah'a çok şükür sıkıntımız olmadı ama bebeği riske atmamak için 37+0 da aldılar.
20. Haftadan sonra 2 günde bir gelişmiş ultrasyona giriyordum ki bebeğin beyindeki kan iletimini takip ediyorlardı. Beyindeki kan akışı azaldığı an bebeği alacaklardı.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

Back
X