Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

birbeste tatlım boş ver geçmişi bugüne gel...ben özet geçerim sonra. Zaten zaman bulamıyorsun. Misafirlerim gelince dizginlerimi sıkı tutarım diye kendime çok güvendim ama kazın ayağı öyle değilmiş...sende durumlar nasıl? Elif bizi eşleştirmelere yazmamış ne dersin Dünürler olarak eşleşelim mi...tartilmaya bile korkuyorum. Bugün tekrar dikkat etmeye başladim...

Afiyet olsun canim kahvaltida reçel marmelat fazla geldi bana
Sporun cok guzel
Aktif olmayacak diye eslestirmemistim ama tabi ki eslestirebilirim sizleri de

Granola, yulaf, fındık, bal veya kahverengi şeker gibi diğer tatlandırıcılardan ve bazen gevrek, kızartılmış ve altın kahverengi olana kadar pişirilen, kabarık pirinçten oluşan bir kahvaltı ve atıştırmalık gıdadır. Pekmezle yapılana da şahit oldum...

Afiyet olsun canim
5 sarmayla iyi kurtarmışsın aksami

Afiyet olsun canim kahvaltida reçel marmelat fazla geldi bana
Sporun cok guzel

Aktif olmayacak diye eslestirmemistim ama tabi ki eslestirebilirim sizleri de
Farkindayim...ama hafta sonlari kahvaltida yiyorum sadece...catal deyince dolu dolu degil ucuyla cay kasigi kadar dir...baskada kacamak yapmiyorum bunlari yiyince

Selam güzellerin en güzellerine olsunnnnnnnnn
2 gün giremedim 2 aymış gibi hissettim vallahi...
yüzünü bile görmeden bu kadar özlediğim güzel takımımın güzel kadınlarına selamlar olsunnnnnnn

Denp bebeğim özel meselelerden ötürü giremedim bile takıma (sorun vardi biraz halloldu şükür)
Kuzum sen bu birinciliği coktaannnn almıştın sadece resmiyete döküldü diyelim canim benim bizi sensiz birakma arada muhakkak ses ver sensiz birakma buraları cok öpüyorum seni her sey ama her sey için cok teşekkür ediyorum hayatima girdiğin icin cok memnunum allah razı olsun canım benim fit arkadaşımmm

Özledik yoklugun belliydi ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…