mimucum kilonun belli olmadıgından şikayetlenmişin ...
güzelim görünürde kilo vermen hızlı görünsede aceba yagdan nekadar verdin buda önemli ..
birde baskülde kilo verişini görüyorum diye kilo veriyorum sanıyorsun ...nekadar gerçek kilo verdin aceba .??
ama şu dönemde yani baskülde duragan döneminde yag vermedigini nerden biliyorsun ??
bunlar çok önemli şeyler ...
birde çok acele ediyorsun daha diyete başlayalı kaç hafta oldu hemen vereyim istiyorsun.
daha ilk duraklamada oda 4 gün . hemen afalıyorsun .
cancazın bizim canımız yokmu ..... aylarca duraklayanlar var ve sabırlarını kaybetmeden devam ediyorlar ...
sen daha 4 günde .....::))
mimucum kilonun belli olmadıgından şikayetlenmişin ...
güzelim görünürde kilo vermen hızlı görünsede aceba yagdan nekadar verdin buda önemli ..
birde baskülde kilo verişini görüyorum diye kilo veriyorum sanıyorsun ...nekadar gerçek kilo verdin aceba .??
ama şu dönemde yani baskülde duragan döneminde yag vermedigini nerden biliyorsun ??
bunlar çok önemli şeyler ...
birde çok acele ediyorsun daha diyete başlayalı kaç hafta oldu hemen vereyim istiyorsun.
daha ilk duraklamada oda 4 gün . hemen afalıyorsun .
cancazın bizim canımız yokmu ..... aylarca duraklayanlar var ve sabırlarını kaybetmeden devam ediyorlar ...
sen daha 4 günde .....::))
günaydın kızlar herkese güzel bir gün olması dileğiyle
bende fazla giremedim daha doğrusu giripte yazamadım çok yoğun bir hafta
sonuydu hem üzücü hem sıkıntılıydı maalesef(
dün sabah saat 9.30 bir telefon aldık büyük kaynım çalıştığı iş yerindeki
arkadaşını arabayla ezmişadam kollarında can vermiş (( çok ta gençmiş
adam daha 5-6 yaşlarında bir oğlu varmış((dün onu gömdüler eşi çok kötüymüş
feryat etmiş sen ölmedin esas ben öldüm demişşofff offf Allah sabır versin
inanın kaynıma üzülmedim çünkü görgü şahitleri tamamen kaza olduğunu
söylemişler o yüzden bizimkine hiç bişey olmaz olan o aileye oldu(
bu durumdan dolayı çok kötüydüm ve tabikide yoruldum dün ailedeki bir çok erkek bizde toplandı
yemekti çaydı tatlıydı derken ayakta duracak halim kalmadı ve nete giripte konuşamadım
sizler ne alemdesiniz bakalım canlarımm kimse nete fazla girememiş haftasonunda özledum herkesi
günaydın kızçeler
zilancım Allah rahmet eylesin inşallah üzüldüm ailesine
ben hala adet olmadım kendimi bir garip hissediyorum ,elim ayağım tutmuyo sanki ,belime karnıma kramplar giriyo ara ara ama gelen giden yok
safişim bilmiyorum ilk kezde senden duydum ayran detoksunu :18:
canım birkez yapabildiysen neden yine yapamayasınki.benimde enbüyük korkum verdiklerimi yeniden almak.sen neden aldın canım bu 17 kiloyu yeniden
saol cnm çok şükür iyi ama bu hafta hergün sınav çok yorulcak yavrum,kızının iyileşmesine sevindim canım gezmeklerede gidilmiş oohh sefanız olsun...
valla bu çocuklarda kafa kalmayacak ne bu böyle yaaa sınav sınav sınav .
umarım üst sıralarda görürüz cancağızım seni yakınlarda....
.
hayırlı günler, hayırlı haftalar olsun fıstık hatunlar ....
gözdem Allah sendende razı olsun canım.naz içinde tefriciye mi okunacak .ne zaman başlıyoruz ne zaman bitireceğiz canım
allah kabul etsin inşallah canım elifimizin yüzü güler hayırlısı ile inşallah....
Tefriciye kesinmi canım ?
zilan allah sabırlar versin güzelimm
safişim bilmiyorum ilk kezde senden duydum ayran detoksunu :18:
aebenim iyi haftalar kuzummm
simoşummm allah kabul etsin gülümmm
Simoşum eğer bu hafta benim için başlayacaksat tevriciye ye öncesinde 2 rekat hacet namazı kılıpta mı ? Başlamam gerekiyor.
sağol simoşum.Eddoras ablacığım geçmiş olsun kızımıza , acil şifalar inşallah
merhabalar arkadaşlar.
1.liğimizi kutluyorum.
cennet,zilan tebrikler.
zilancım,çok üzücü bir kaza canım.başınız sağolsun.
aebenim,oğluş nasıl oldu.çok geçmiş olsun.
yumukum kızın iyileşmiş geçmiş olsun canım.
dün gecede benim kız hastalandı.daha doğrusu tansiyonu düştü.ne yaptıysam çıkmadı tansiyon.
hastaneye gittik.şansımıza doktorumuz nöbetçiymiş.yorgunluktan dedi.serum taktı,vitamin takviyeli.
işte böyle.dün gece biryandan kızmla uğraşıyorum,biryandanda oğluşa pasta yapıyom.
hastaneden döndüğümüzde saat nerdeyse 12 di.o saatten sonra yengemin yarın günü var.
ona tatlı yaptım.saat 2 di yattığımda.
bugünde dökülüyorum.
Evet nazlım başlarken ve biterken 2 rekat hacet namazı kılınması uygun, tefriciyeyemi başlıyoruz, ben elifim sayesinde ezberledim duayı artık daha hızlı okurum
Evet nazlım başlarken ve biterken 2 rekat hacet namazı kılınması uygun, tefriciyeyemi başlıyoruz, ben elifim sayesinde ezberledim duayı artık daha hızlı okurum
merhabalar arkadaşlar.
1.liğimizi kutluyorum.
cennet,zilan tebrikler.
zilancım,çok üzücü bir kaza canım.başınız sağolsun.
aebenim,oğluş nasıl oldu.çok geçmiş olsun.
yumukum kızın iyileşmiş geçmiş olsun canım.
dün gecede benim kız hastalandı.daha doğrusu tansiyonu düştü.ne yaptıysam çıkmadı tansiyon.
hastaneye gittik.şansımıza doktorumuz nöbetçiymiş.yorgunluktan dedi.serum taktı,vitamin takviyeli.
işte böyle.dün gece biryandan kızmla uğraşıyorum,biryandanda oğluşa pasta yapıyom.
hastaneden döndüğümüzde saat nerdeyse 12 di.o saatten sonra yengemin yarın günü var.
ona tatlı yaptım.saat 2 di yattığımda.
bugünde dökülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?