Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok hayatım başında ve sonunda kılacağız yoksa 40 gün değil

tamam canım . sonradan baya araştırdım . 2 şekilde kılınabiliyormuş hacet namazı . biz sadece ilkini yapacağız. 2 rekat namazımızı kılıp dualarımızı okuyacağız. ben bu akşam namazımı kılıp niyetimi ediyorum canım .

hoşgeldin şekerkızzz:) gitsin kilolar

Tamam ozaman bende bu akşam okumaya başlıyorum nazlıcığım

şekerim hoşgeldin fıstık ......

bende kaçıyorum güzellerrrr akşam yine girerim

Şişlide bir kurumda çalışıyormuş
Ay gidip desemmiki psikolojimi bozdu heyecanınız gözleriniz pozitifliğiniz tedavi olmak istiyorummu desem
hiç durma kıs hep erkeklermi tanışacak .ciddiyim vallahi gözdem ...
geçmiş olsun ablam ....
benim tosun iyi şükür ...
Evet nazlım başlarken ve biterken 2 rekat hacet namazı kılınması uygun, tefriciyeyemi başlıyoruz, ben elifim sayesinde ezberledim duayı artık daha hızlı okurum
aynen bende baya hızlandım .... maem nazlım akşam başlıyor bizde yavaşdan başlayalım ...
yarın yasin var kıslar aklımdayken ..gelmessem merak etmeyin . sizler içinde dua ederim ....
bayraMA HEDEFİN 79 MU ÇOK DEYİLMİ KUZUM 2 HAFTADA 6 KİLO .. BENCE HEDEFİNİ BIRAZ AZALT ..BU HIZLA VERİRSEN BU HIZLADA GERİ ALIRSIN BENDEN DEMESİ .:26:
zilan allah sabırlar versin güzelimm

safişim bilmiyorum ilk kezde senden duydum ayran detoksunu :18:

aebenim iyi haftalar kuzummm

simoşummm allah kabul etsin gülümmm
ABLAM KARŞILAŞAMIYORUZ ....
AYRANI SORMUŞUN SAFİŞİM TARİFİNİ VERMİŞ . EGER YENİ ALINMIŞ KİLON VARSA BASKÜLDE ETKİLİ VEDE REGL SOBRASI ŞİŞGİNLİGİ İÇİN ...
GİDEN BASKÜLDE BAYA AZALMA OLSADA .FAZLASIYLE SU AMA BUNUDA EKLEMEM GEREK ...
YUMUKUM KARŞILAŞAMIYORUZ BACIM ....
SEN AZİMLİ HATUNSUN Bİ KAPTIRSAM GERİSİ GELİR MERAK ETME ...
HIM EMİNEM SENİN METO TAM DAYAKLIK DESENE... SEN BENİDE SOLLADIN SANIRIM BU KONUDA ...:26: NE YAPALIM BZİZM BÜNYEDE BÖYLE BÖYLE KABULETMEK LAZIM ...
DAHA ÖNCE SORDUM SANA AMA CEVABINI ALAMADIM YADA OKUMADIM SANIRIM ...
BİR ENDOKRİN UZMANINA GİTTİNMİ HİÇ .????
BENDE TAM BUNU DEMEK İSTEMİŞTİM

ablacığım daha önce de yazmıştım,yine yazarım.. endokrin uzmanına 2 yıl önce gitmiştim herhangi bir sorun yoktu..evet bünyem çok zorlu beni çok üzüyor sanırım aynı seninki gibi

Sabahları benim çok işim oluyor kızlar ya hiç yazamıyorum...

Bugünkü menüm:
Sabah 2 dilim tb ekmek,6-7 tk lor peyniri, domates salatalık biber ve 2 çk şekersiz katkısız reçel 2 zeytin
Öğlen 1 tabak taze fasülye 1 kase yoğurt biber domates salatalıkla salata(yağsız tuzsuz, biliyorum konabiliyo ama ben böyle seviyorum, üstüne limonla)
Ara yeşilçay
Akşam 2 haşlanmış yumurta, yeşillik domates biber 1 kase yoğurt 2 tk lor peyniri

ayrıcaaaaa bugün 30 dk fitness, 1.30 pilates(hocamız bugün karın bölgesine yoğunlaştı ve süreyi aşmak için izin istedi- çok tatlı ve azimli bir hocamız var), 30dk yürüyüş ve sonra alışveriş merkezinde de 1 saat gezinti (bugün sokaktan eve giremedim valla...)

tamam dır canlarımmm
ciddi ciddi dikkkat etmem gerekiyor ve ediyorum daa

yarın yoğun bir günümde olacağımm sabahtan rutin kontroller için hastaneye gideceğim
bu hafta çok yoğunummm
ama diyete devamm

bugün ki listem

sabah bir parça ekmek peynir

öğleyin ve öğleden son ra mandalin muz ve muşmulaa

akşam musakka yemeği iki yemek kaşığı kadar

tavuk közlenmiş beyaz eti ve bolca salataaa

Bir de kızlar bugün spor salonundaki tartımızın bozulduğunu öğrendim(ben hep orada tartılıp size yazıyordum). Ben de dedim ki alışveriş merkezinin birinde tartılayım. En son tartımda kilom 73 idi. Ah o basküle çıkmaz olaydım ah ah... 76.2 geldim ya! Ha bi de şimdi o tartı bozulmuş ya(bi de söylediklerinde üstüme de alınmadım değil hani haftada 2 kez tartılıyodum orada çünkü) ben nasıl diğer tartılara güvenip de tartılıcam? Şimdi hiçbiri bu salondakiyle aynı olmaz ya da aynısını bulana kadar o alışveriş merkezi senin bu benim dolaşıcam. Ya da temizi kendime bi tartı alsam iyi olacak galiba...

aeben ablaaam bayram hedefim 83 84 arası olmak uçmadım daha o kadar bayramdan sonraki ilk hedefimde 79 u görmek:)

kimsecikler yok.bugünkü menümü yazayımda,gideyim.
UYANINCA
6kurukayısı,su
KAHVALTI
2t.b.ekmek,domates,peynir,zeytin,şekersiz marmelat
ÖĞLE
3-4 yarım ceviz,meyve
AKŞAM
1tabak yeşil mercimek,ızgara köfte-domates,yoğurt
GECE
süt,meyve
SPOR
yarım saat pedal çevirdim.

günaydın kızlar..bugün erkenden uğradım,birazdan dışarı çıkıcam öğleden sonrada komşularım gelecek bi daha uğrayamayabilirim,dünki menümü vereyim hemen cıs bir menü oldu :26:
sabah:
1 tabak mercimek çorbası(unsuz)
1 dilim çavdar ekmeği

akşam:
1 kepçe çorba
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
haydari

gece
1 muz
küçük bi salkım üzüm

ne kadan yasaklı yiyecek varsa yemişim

bugünde misafirim var bi yığın börekler tatlılar neyin ettim ama ben yemicem söz :13: birazdan dışarı çıkıcam demiştim kankam dediğim en yakın arkadaşım geçenlerde eşinden boşandı asıl büyük sorunlar boşanmayla başladı tabi,şimdide evleri sorun oldu kadına hakkından vazgeçmesi için baskı yapıldı şimdide 25bin karşılığı evi eşine devredecek artık uğraşmaktan usandı kızcağız tmm demiş,yalnız olmak istemediği için beni çağırdı birazdan onunla birlikte tapuya gideceğiz,kıramadımda inş. erken biter işimiz.yarımda kız okuldan geliyor öğlen misafir,neyseki bütün işlerim bitti ikramlarım hazır ee sizlerde ne var ne yok,sabah sabah amma çenem düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…