- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
nazcım Allah kabul etsin niyetini inşallah hayırlısıysa canım.gözdem bizde bu akşam mı başlayalım
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere hepinizi çok öptüm
Yok hayatım başında ve sonunda kılacağız yoksa 40 gün değil
tamam canım . sonradan baya araştırdım . 2 şekilde kılınabiliyormuş hacet namazı . biz sadece ilkini yapacağız. 2 rekat namazımızı kılıp dualarımızı okuyacağız. ben bu akşam namazımı kılıp niyetimi ediyorum canım .
Nazlı başlıyorsa bizde başlayalım canımcım
Tamam ozaman bende bu akşam okumaya başlıyorum nazlıcığım
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere hepinizi çok öptüm
şekerim hoşgeldin fıstık ......Kızlarr ben geldimm hele şükürr yaa dükkanı açtık bundan sonra hep burdayım sizlerle olmak bana çok grur veriyor sizin sayenizde neler yiyip neler yemiyeceğimi çok iyi öğrendim sizden ayrıldıktan sonra 70 kiloya düştüm en son kilom 81 di sanırım şuan ama birazcık aldım bayram dı falan derken 75 oldum( ama yine başlıyorum diyet yapmaya ideal kiloma ulaşana kadar burda olucam sizlerle olmak istiyorum grubun içine almasanızda sizlerle paylaşmak isterim diyetimi tabii ki müsade edersenizz canlarım
hiç durma kıs hep erkeklermi tanışacak .Şişlide bir kurumda çalışıyormuş
Ay gidip desemmiki psikolojimi bozdu heyecanınız gözleriniz pozitifliğiniz tedavi olmak istiyorummu desem
geçmiş olsun ablam ....merhabalar arkadaşlar.
1.liğimizi kutluyorum.
cennet,zilan tebrikler.
zilancım,çok üzücü bir kaza canım.başınız sağolsun.
aebenim,oğluş nasıl oldu.çok geçmiş olsun.
yumukum kızın iyileşmiş geçmiş olsun canım.
dün gecede benim kız hastalandı.daha doğrusu tansiyonu düştü.ne yaptıysam çıkmadı tansiyon.
hastaneye gittik.şansımıza doktorumuz nöbetçiymiş.yorgunluktan dedi.serum taktı,vitamin takviyeli.
işte böyle.dün gece biryandan kızmla uğraşıyorum,biryandanda oğluşa pasta yapıyom.
hastaneden döndüğümüzde saat nerdeyse 12 di.o saatten sonra yengemin yarın günü var.
ona tatlı yaptım.saat 2 di yattığımda.
bugünde dökülüyorum.
aynen bende baya hızlandım .... maem nazlım akşam başlıyor bizde yavaşdan başlayalım ...Evet nazlım başlarken ve biterken 2 rekat hacet namazı kılınması uygun, tefriciyeyemi başlıyoruz, ben elifim sayesinde ezberledim duayı artık daha hızlı okurum
bayraMA HEDEFİN 79 MUablam benim ki hiç durmadı yaniii kilo gr vs. gidio ama insanlar hiç tepki vermioo o yüzden üzülüorum ablacımm bide günde 4 lt ye yakın su içiorumm.. yağdan vermek için.. haftaya ölçm yaptırcam geçen aydan ne kadar azalmış görücez
evet acele ediyorum ablacımmm sabır sabırr 79ları gördüğüm an daha çok motive olucam şu bayram hedefimize bi ulaşalımda
ABLAM KARŞILAŞAMIYORUZ ....zilan allah sabırlar versin güzelimm
safişim bilmiyorum ilk kezde senden duydum ayran detoksunu :18:
aebenim iyi haftalar kuzummm
simoşummm allah kabul etsin gülümmm
YUMUKUM KARŞILAŞAMIYORUZ BACIM ....cnm geçen sene temmuza 70le girdim sonrasında 2 haftalık bir tatil planımız vardı fakat büyük bi trafik kazası geçirdik üstüne 1 ay kadar alçılı bi kol ve sürekli yatarak geçen günler tam toparlandım derken ramazan girdi bi 10 kilosunu zaten bu 2 aylık dönemde geri aldım hareketsizlik ve düzensiz beslenme sonrasında takıma geri dönmedim yavaş yavaş geçtiğimiz kış 83-84lere kadar çıktım şimdi toparlamaya çalışıyorum ozaman çok güzel kilolar vermiştim hemen hemen her hafta derecelerm oluyodu inş. yeniden motivasyonumu kazanır aynı azimle veririm :13:
saol cnm çok şükür iyi ama bu hafta hergün sınav çok yorulcak yavrum,
ilk sıralarda olmasamda farketmezde şu kilolar gitsin yeterki bu sene kilo işini halletmem lazım cnm seneye bebiş düşünüyoruzbu kiloyla bide hamile kalırsam düşünemiyorum kendimi
sanada cnm,bu arada geçmiş olsun oğluşuna dökülüyor valla çocuklar
HIM EMİNEM SENİN METO TAM DAYAKLIK DESENE... SEN BENİDE SOLLADIN SANIRIM BU KONUDA ...:26: NE YAPALIM BZİZM BÜNYEDE BÖYLE BÖYLE KABULETMEK LAZIM ...ablacığım vallahi seminerde yemedim sadece son iki gün sütlü tatlı yedim onlar da küçük bir parça kazandibi ile 1 tabak fırında sütlaçtan ibaret..okadar dayanılmaz tatlılar varken elimi bile sürmedim arkadaşlarım hayret ettiler..azmime ve karbonhidrat ile proteini karıştırmadım salata ağırlıklı beslendim hiç kızartma yemedim..veee bol salata aldım ki havuç olmamasına dikkat ettim..ama hareketsizlik falan derken benim hemen kilo alan veremeyen bir vücudum var ya..ev kısmına gelince evet dün gece saat 00.00 da spagetti yedim yoğurt ile ama onun haricinde gün içi fena değildi kilo aldığımı kafaya taktıkça okadr zor vermeme rağmen hemen alıyorum derken daha fazla yediğimi farkettim ve bugün sizlerle bu düşüncemi değiştiriyorum evet kendimi illa vermek için şartlamıyorum baskül ile de iletişimimi keseceğim cumaya kadar yasaklara da dikkat edeceğim bakalım sonucu az da olsa görürüm inşallah
BENDE TAM BUNU DEMEK İSTEMİŞTİMçok haklısın ablacığım benim bir arkadaşım da diyetisyen yardımı ile diyet yapıyor ve 14 kilo verdi..son diyetisyene gittiğinde fazla kilo veremediğini ama hepsinin yağlarından gittiğini bu yüzden diyetisyeninin tebrik ettiğini hatta yağların yerini kaslar aldığı için baskülde daha fazla kilo göstereceğini açıklamış..görünen gerçek,gerçek değil!
hiç durma kıs hep erkeklermi tanışacak .ciddiyim vallahi gözdem ...
geçmiş olsun ablam ....
benim tosun iyi şükür ...
aynen bende baya hızlandım .... maem nazlım akşam başlıyor bizde yavaşdan başlayalım ...
yarın yasin var kıslar aklımdayken ..gelmessem merak etmeyin . sizler içinde dua ederim ....
bayraMA HEDEFİN 79 MUÇOK DEYİLMİ KUZUM 2 HAFTADA 6 KİLO .. BENCE HEDEFİNİ BIRAZ AZALT ..BU HIZLA VERİRSEN BU HIZLADA GERİ ALIRSIN BENDEN DEMESİ .:26:
ABLAM KARŞILAŞAMIYORUZ ....
AYRANI SORMUŞUN SAFİŞİM TARİFİNİ VERMİŞ . EGER YENİ ALINMIŞ KİLON VARSA BASKÜLDE ETKİLİ VEDE REGL SOBRASI ŞİŞGİNLİGİ İÇİN ...
GİDEN BASKÜLDE BAYA AZALMA OLSADA .FAZLASIYLE SU AMA BUNUDA EKLEMEM GEREK ...
YUMUKUM KARŞILAŞAMIYORUZ BACIM ....
SEN AZİMLİ HATUNSUN Bİ KAPTIRSAM GERİSİ GELİR MERAK ETME ...
HIM EMİNEM SENİN METO TAM DAYAKLIK DESENE... SEN BENİDE SOLLADIN SANIRIM BU KONUDA ...:26: NE YAPALIM BZİZM BÜNYEDE BÖYLE BÖYLE KABULETMEK LAZIM ...
DAHA ÖNCE SORDUM SANA AMA CEVABINI ALAMADIM YADA OKUMADIM SANIRIM ...
BİR ENDOKRİN UZMANINA GİTTİNMİ HİÇ .????
BENDE TAM BUNU DEMEK İSTEMİŞTİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?