- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Ya ben şu Gökhanı çok sempatik buluyorum yaaaapöööööffff planotik takılayım bari
evet nazlıcığım, bu akşam başlayalımmı sen başlayabilecekmisin
Şişlide bir kurumda çalışıyormuş
Ay gidip desemmiki psikolojimi bozdu heyecanınız gözleriniz pozitifliğiniz tedavi olmak istiyorummu desem
nazcım tefriciyede böyle bişiy hiç duymadım ilk başlarken kılınıp duası ediliyor diye biliyorum 40 gün hacet namazı kılmak başka bir dua şeklidir dileğinin olması için bence
Kızlarr ben geldimm hele şükürr yaa dükkanı açtık bundan sonra hep burdayım sizlerle olmak bana çok grur veriyor sizin sayenizde neler yiyip neler yemiyeceğimi çok iyi öğrendim sizden ayrıldıktan sonra 70 kiloya düştüm en son kilom 81 di sanırım şuan ama birazcık aldım bayram dı falan derken 75 oldum( ama yine başlıyorum diyet yapmaya ideal kiloma ulaşana kadar burda olucam sizlerle olmak istiyorum grubun içine almasanızda sizlerle paylaşmak isterim diyetimi tabii ki müsade edersenizz canlarım
şekercim hoşgeldin canım,seni gördüğüme çok sevindim,ayrıca ne güzel kiloda vermişsin,kalanıda inş.beraber veririz,bende maalesef 75 leri gördüm,bi türlü toparlanamadım düğünden sonra,ama herkes kilo almışsın demeye başladı,bende vermeye başlasam iyi olucak,bugün pantolandan fışkıran göbişim çok rahatsız etti beni
Kızlarr ben geldimm hele şükürr yaa dükkanı açtık bundan sonra hep burdayım sizlerle olmak bana çok grur veriyor sizin sayenizde neler yiyip neler yemiyeceğimi çok iyi öğrendim sizden ayrıldıktan sonra 70 kiloya düştüm en son kilom 81 di sanırım şuan ama birazcık aldım bayram dı falan derken 75 oldum( ama yine başlıyorum diyet yapmaya ideal kiloma ulaşana kadar burda olucam sizlerle olmak istiyorum grubun içine almasanızda sizlerle paylaşmak isterim diyetimi tabii ki müsade edersenizz canlarım
gözdem canım bişey daha sormak istiyorum internetten okuduğum bir kısmı aktarayım hemen
Bu hacet namazı ve duasına 40 gün devam edilmeli. diye yazıyor bütün dualar okunduktan sonra . bizim başlangıcında ve sonunda namaz kılmamız yeterlimi yoksa 40 gün boyunca namazı kılmamız mı gerekiyor .
hoşgeldin canım . seni görmek ne güzel . listede yerimiz yok şuanda ama herzaman bizimle paylaşımlarında bulunabilirsin . burda olmadığın süre zarfında güzel kilolar vermişsin tebrik ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?