Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet nazlıcığım, bu akşam başlayalımmı sen başlayabilecekmisin

Ya ben şu Gökhanı çok sempatik buluyorum yaaaa pöööööffff planotik takılayım bari

Gökhan Çınar Joytürk Radyo Müdürü, Aynı zamanda psikologmuş, dün burgazada vapurundaydı, yanındada bir kız vardı inanılmaz pozitif ve sempatik ba-yıl-dım

Şişlide bir kurumda çalışıyormuş
Ay gidip desemmiki psikolojimi bozdu heyecanınız gözleriniz pozitifliğiniz tedavi olmak istiyorummu desem

yumukum neler yaşamışsın çok şükür geçmiş o günler.bundan sonra inşallah eskisinden daha rahat ve çabucak verirsin kilolarını canım.

nazcım Allah kabul etsin niyetini inşallah hayırlısıysa canım.gözdem bizde bu akşam mı başlayalım

gözdem canım bişey daha sormak istiyorum internetten okuduğum bir kısmı aktarayım hemen

Bu hacet namazı ve duasına 40 gün devam edilmeli. diye yazıyor bütün dualar okunduktan sonra . bizim başlangıcında ve sonunda namaz kılmamız yeterlimi yoksa 40 gün boyunca namazı kılmamız mı gerekiyor .

nazcım tefriciyede böyle bişiy hiç duymadım ilk başlarken kılınıp duası ediliyor diye biliyorum 40 gün hacet namazı kılmak başka bir dua şeklidir dileğinin olması için bence

nazcım tefriciyede böyle bişiy hiç duymadım ilk başlarken kılınıp duası ediliyor diye biliyorum 40 gün hacet namazı kılmak başka bir dua şeklidir dileğinin olması için bence

anladım canım . Internetten baktımda şimdi o şekilde yazıyordu. Bende yanlış bişey yapmak istemiyorum . Dileğim hayırlı ise yuvamda mutlu huzurlu bir şekilde yaşamak ve yeni bir ev sahibi olmak için tutacağım .

Kızlarr ben geldimm hele şükürr yaa dükkanı açtık bundan sonra hep burdayım sizlerle olmak bana çok grur veriyor sizin sayenizde neler yiyip neler yemiyeceğimi çok iyi öğrendim sizden ayrıldıktan sonra 70 kiloya düştüm en son kilom 81 di sanırım şuan ama birazcık aldım bayram dı falan derken 75 oldum ( ama yine başlıyorum diyet yapmaya ideal kiloma ulaşana kadar burda olucam sizlerle olmak istiyorum grubun içine almasanızda sizlerle paylaşmak isterim diyetimi tabii ki müsade edersenizz canlarım

şekercim hoşgeldin canım,seni gördüğüme çok sevindim,ayrıca ne güzel kiloda vermişsin,kalanıda inş.beraber veririz,bende maalesef 75 leri gördüm,bi türlü toparlanamadım düğünden sonra,ama herkes kilo almışsın demeye başladı,bende vermeye başlasam iyi olucak,bugün pantolandan fışkıran göbişim çok rahatsız etti beni

Hoşbulduk tatlımm seni çook beğendim gelinliklerle muhteşem olmuşsun Allah bir ömür mutlu mesut etsinn inş vericem tatlım bu kışş almaktansa vermem lazım yaza kadar 58 olmam lazım ablamın düğününde herkes şaşırsınn aaaaaaaa desinlerrr dimi aamaa :13:

hoşgeldin canım . seni görmek ne güzel . listede yerimiz yok şuanda ama herzaman bizimle paylaşımlarında bulunabilirsin . burda olmadığın süre zarfında güzel kilolar vermişsin tebrik ederim .

Yok hayatım başında ve sonunda kılacağız yoksa 40 gün değil

hoşgeldin canım . seni görmek ne güzel . listede yerimiz yok şuanda ama herzaman bizimle paylaşımlarında bulunabilirsin . burda olmadığın süre zarfında güzel kilolar vermişsin tebrik ederim .

Hoşbulduk canım sizden öğrendiklerimle devam ettim verdim kiloları ama bayramda kaçırdım ipin ucunu aldım geri şimdi tekrardan başlayıp yaza kadar istediğim kiloya dönmek istiyorum yaa şu dükkan işi beni engelliyor işte hareketsiz kalıyorum masa başında sabahları yürüyüşe başlamak istiyorum bakalımmm olmadı merdivenlerden inip çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…