Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim kuzum birazdan damlar bana müsade kızlar saatler geri alındı artık yarımda çıkıyolar öptüm hepinizi

canım birkez yapabildiysen neden yine yapamayasınki.benimde enbüyük korkum verdiklerimi yeniden almak.sen neden aldın canım bu 17 kiloyu yeniden

narinim bende aynen etraftakilere tokat gibi cvp vermek istiorumm

çok çektim çook ben bu kilodan boyumda kısa deil 1.83 ne laflar duydum kendime güvenim bitti resmen yaaa:S

çok çektim çook ben bu kilodan boyumda kısa deil 1.83 ne laflar duydum kendime güvenim bitti resmen yaaa:S

canım bu kendini bilmezler her daim konuşuyorlar.inanki ben zayıfladım hala konuşuyorlar bu seferde yüzün çökmüş kırışmışsın falan filan diye..onlarla asla karşılıklı atışmaya girmem.biz onlara icraatlarımızla kendimizi göstereceğiz canım.sende takılma ve kendin için lütfen devam et motivasyonunu da bozma

tamam canım baskül konusu tamam da ben bu son hafta aldığım kiloları hızlı veririm inşallah çünkü bir haftada toplam 2.1 kilo aldım

canımmm çok üstüne yapışmadan kilo vermelisin madem bir haftada aldın bu kadar kilo bir hafta da verebilirsin olmadı iki hafta yeterki gitsin canımcım..

iyiyim safişciimmm kurufasülye varmış yiyemicem aç kaldım bugünde:)

aaa aç durma tatlım mutlaka bir şeyler ye.

kızının iyileşmesine sevindim canım gezmeklerede gidilmiş oohh sefanız olsun...
valla bu çocuklarda kafa kalmayacak ne bu böyle yaaa sınav sınav sınav .

metobolizmayı hızlandırıyormuş diyetle beraber alındığında kilo vermeyi hızlandırıyormuş

hımmm anladım tatlım
o zaman ben almıyım alanada manii olmıyım

ayran detoksu neymiş kız safişşş :44:

applaa bilmiyinmiii bende burda öğrendim 2 günlük yapılan bir detoks bazı arkadaşlar yaptıydı....
Ben şahsen denemedim ama....

tamam dır arkidişim :13: yok mu bize katılan

tamam şekercim :13: :13:

umarım üst sıralarda görürüz cancağızım seni yakınlarda....

bende 41. olmuşuım canımmm

41 kere maşallah bana :d hahahahaa

meeaşallaahhhh
bende otuz

allahtan otuz bir değil

çok fesatım ben çoookkkk

wwuuhhuuuu ne kadan mikemmel....
Bende doğumdan sonra alyansımı takamıyordum girmiyordu parmaklara kalınlaşmıştı onu verip yerine daha büyük nomero ve farklı model almıştım kendime neysekiii bu artık düşecek gibi parmaktan hedefime ulaştıktan sonra bende yenilicem tekrar alyansımı

safişçim senin hedefine 3.800 kalmış benim hedefimede 3.700 ayy canım inşallah bu kiloları birlikte kısa sürede veririz.:13:

ivet canım ivet......
Ben bayrama kadar olan hedefime varacağımı sanmıyorum lakinnnnn asıl hedefime kasım sonunda kadar varmak istiyorum nasipse.....

inşallah yumukum inşallah bu kilo verme işi benim için sadece zayıflamaktan ibaret değil benim için birçok kişiye benim hakkımdaki düşünceleri için tokat gibi cevap olacak.

sen zaten bu hafta sonu olan cemiyette bu tokatı attın bence canım

benim kuzum birazdan damlar bana müsade kızlar saatler geri alındı artık yarımda çıkıyolar öptüm hepinizi

hoşçakalll

aaa saçmalama ne olursa olsun kendine olan güveninin değil bitmek sarsılmamalı bile. Ne olursa olsun kendine güvenmelisin canım insan bir tek kendine sarılır kendisi olmalıdır....

Dış görünüşle güvenin bitmemeli asla....

hayırlı günler, hayırlı haftalar olsun fıstık hatunlar ....

ooyyy biri bana bunu söyleyecek anında lafı yapıştırırm canım
ne demek kırışmış yaaa bunlar resmen kıskançlıktan vede çekememezlikten yapılıyor emin ol. Fesatlık bu canım yaaa....

Sen bir tarafına kaş göz yapsan inan o lafları söyleyenlerden çok daha güzel olursun

alemsin safiş yaa

Kızlarcığım iyi haftalar, elifimizin tefriciyesi bitti, herkese teşekkür ederiz, allah razı olsun, nazlıma başlıyoruz değilmi bu hafta ?

gözdem Allah sendende razı olsun canım.naz içinde tefriciye mi okunacak .ne zaman başlıyoruz ne zaman bitireceğiz canım

ablaaaaaaaaa nerdesin sen yaaa diğer tarafada yazdım
nasılsın oğlun nasıl oldu?
iyi safişim saggol ...okulda ...

zilan çok geçmiş olsun .rabbım o arkadaşada sabır versin .zorrr.

emine seminerde yedin iyce dimi olmadı bide evde .::)))

Kızlarcığım iyi haftalar, elifimizin tefriciyesi bitti, herkese teşekkür ederiz, allah razı olsun, nazlıma başlıyoruz değilmi bu hafta ?
mucuks ....

Son düzenleme:

allah kabul etsin inşallah canım elifimizin yüzü güler hayırlısı ile inşallah....

Tefriciye kesinmi canım ?

mimucum kilonun belli olmadıgından şikayetlenmişin ...
güzelim görünürde kilo vermen hızlı görünsede aceba yagdan nekadar verdin buda önemli ..
birde baskülde kilo verişini görüyorum diye kilo veriyorum sanıyorsun ...nekadar gerçek kilo verdin aceba .??
ama şu dönemde yani baskülde duragan döneminde yag vermedigini nerden biliyorsun ??

bunlar çok önemli şeyler ...

birde çok acele ediyorsun daha diyete başlayalı kaç hafta oldu hemen vereyim istiyorsun.
daha ilk duraklamada oda 4 gün . hemen afalıyorsun .
cancazın bizim canımız yokmu ..... aylarca duraklayanlar var ve sabırlarını kaybetmeden devam ediyorlar ...
sen daha 4 günde .....::))

Son düzenleme:
iyi safişim saggol ...okulda ...

zilan çok geçmiş olsun .rabbım o arkadaşada sabır versin .zorrr.

emine seminerde yedin iyce dimi olmadı bide evde .::)))

mucuks ....

ablacığım vallahi seminerde yemedim sadece son iki gün sütlü tatlı yedim onlar da küçük bir parça kazandibi ile 1 tabak fırında sütlaçtan ibaret..okadar dayanılmaz tatlılar varken elimi bile sürmedim arkadaşlarım hayret ettiler..azmime ve karbonhidrat ile proteini karıştırmadım salata ağırlıklı beslendim hiç kızartma yemedim..veee bol salata aldım ki havuç olmamasına dikkat ettim..ama hareketsizlik falan derken benim hemen kilo alan veremeyen bir vücudum var ya..ev kısmına gelince evet dün gece saat 00.00 da spagetti yedim yoğurt ile ama onun haricinde gün içi fena değildi kilo aldığımı kafaya taktıkça okadr zor vermeme rağmen hemen alıyorum derken daha fazla yediğimi farkettim ve bugün sizlerle bu düşüncemi değiştiriyorum evet kendimi illa vermek için şartlamıyorum baskül ile de iletişimimi keseceğim cumaya kadar yasaklara da dikkat edeceğim bakalım sonucu az da olsa görürüm inşallah

içeriğinde Chromium 200 mcg

Citrimax 250 mg

Guarana 37.5 mg

Yerba Mate 37.5 mg

Cayenne pepper 100 mg

Mustard seed 100 mg

Uva Ursi 25 mg

Astragalus 12.5 mgLicorice 12.5 mg

Ginger 7.7 mg

Siberian ginseng 1.5 mg
varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…