inşallah yumukum inşallah bu kilo verme işi benim için sadece zayıflamaktan ibaret değil benim için birçok kişiye benim hakkımdaki düşünceleri için tokat gibi cevap olacak.
cnm başınız saolsun.Allah ailesine ve kaynına sabırlar versin eminim ceza almasa bile psikolojik olarak çok kötü durumdadır
71 . yumukum ( 1,00 / 1,23% ) @ 06.03.09 # 81,00 # 80,00
2009 martta girip 71.olmak rezillikkkkama burda başlangıç kilom baz alınmamış ben 87yle başlayıp 70e düşüp 17 kilo verip tekrar kilo alıp 71. olmuşum
narinim bende aynen etraftakilere tokat gibi cvp vermek istiorumm
çok çektim çook ben bu kilodan boyumda kısa deil 1.83 ne laflar duydumkendime güvenim bitti resmen yaaa:S
tamam canım baskül konusu tamam da ben bu son hafta aldığım kiloları hızlı veririm inşallah çünkü bir haftada toplam 2.1 kilo aldım
iyiyim safişciimmm kurufasülye varmış yiyemicem aç kaldım bugünde:)
tünaydınlar...geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkürler kızlar..kızım iyi şükür arada midem bulanıyo diyo ama atlattık çok şükür,gezemeye bile gittik dünbu hafta sınav haftası hergün nerdeyse 2şer sınavı var yorucu bi hafta bekliyo bizi,ayrıca yarın komşularım gelicek hoşgeldine,akşamlarıda misafirim var bi kaç gün,3-4 gün tatil yapmanın acısı çıkacak bu hafta.
şöle bi geçmişe bakayım ben gelirim
metobolizmayı hızlandırıyormuş diyetle beraber alındığında kilo vermeyi hızlandırıyormuş
ayran detoksu neymiş kız safişşş :44:
tamam dır arkidişim :13: yok mu bize katılan
cnm başınız saolsun.Allah ailesine ve kaynına sabırlar versin eminim ceza almasa bile psikolojik olarak çok kötü durumdadır
71 . yumukum ( 1,00 / 1,23% ) @ 06.03.09 # 81,00 # 80,00
2009 martta girip 71.olmak rezillikkkkama burda başlangıç kilom baz alınmamış ben 87yle başlayıp 70e düşüp 17 kilo verip tekrar kilo alıp 71. olmuşum
bende 41. olmuşuım canımmm
41 kere maşallah bana :d hahahahaa
kızlar nişanlanırken takılan alyansım evlendikten sonra kilo almam ve hamilelikte derken dar gelince değiştirmiştim.şimdide çok bol geliyor önüne başka bi yüzük takıp kullanıyorum düşmesin diye.ben evlenirken 65 kiloydum eger bu kiloma yeniden düşersem kendime yeni bir alyans alacagım diye düşünüyordum.eşimde artık alyans kullanmak istiyormuş.( yıllar önce kaybettiğinden beri kullanmazdı kendisi.)gidip ikimiz için takım bi alyans alacagız. inşallah 65 e düşebilirim kızlarrr
safişçim senin hedefine 3.800 kalmış benim hedefimede 3.700 ayy canım inşallah bu kiloları birlikte kısa sürede veririz.:13:
inşallah yumukum inşallah bu kilo verme işi benim için sadece zayıflamaktan ibaret değil benim için birçok kişiye benim hakkımdaki düşünceleri için tokat gibi cevap olacak.
benim kuzum birazdan damlar bana müsade kızlar saatler geri alındı artık yarımda çıkıyolar öptüm hepinizi
narinim bende aynen etraftakilere tokat gibi cvp vermek istiorumm
çok çektim çook ben bu kilodan boyumda kısa deil 1.83 ne laflar duydumkendime güvenim bitti resmen yaaa:S
canım bu kendini bilmezler her daim konuşuyorlar.inanki ben zayıfladım hala konuşuyorlar bu seferde yüzün çökmüş kırışmışsın falan filan diye..onlarla asla karşılıklı atışmaya girmem.biz onlara icraatlarımızla kendimizi göstereceğiz canım.sende takılma ve kendin için lütfen devam et motivasyonunu da bozma
hayırlı günler, hayırlı haftalar olsun fıstık hatunlar ....
ooyyy biri bana bunu söyleyecek anında lafı yapıştırırm canım
ne demek kırışmış yaaa bunlar resmen kıskançlıktan vede çekememezlikten yapılıyor emin ol. Fesatlık bu canım yaaa....
Sen bir tarafına kaş göz yapsan inan o lafları söyleyenlerden çok daha güzel olursun
iyi safişim saggol ...okulda ...ablaaaaaaaaa nerdesin sen yaaa diğer tarafada yazdım
nasılsın oğlun nasıl oldu?
mucuks ....Kızlarcığım iyi haftalar, elifimizin tefriciyesi bitti, herkese teşekkür ederiz, allah razı olsun, nazlıma başlıyoruz değilmi bu hafta ?
Kızlarcığım iyi haftalar, elifimizin tefriciyesi bitti, herkese teşekkür ederiz, allah razı olsun, nazlıma başlıyoruz değilmi bu hafta ?
kızlarcığım iyi haftalar, elifimizin tefriciyesi bitti, herkese teşekkür ederiz, allah razı olsun, nazlıma başlıyoruz değilmi bu hafta ?
iyi safişim saggol ...okulda ...
zilan çok geçmiş olsun .rabbım o arkadaşada sabır versin .zorrr.
emine seminerde yedin iyce dimi olmadı bide evde .::)))
mucuks ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?