Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlım tek başına kilo vermek sıkıcı ama takım ortamında cuma cumayı kovalıyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Geçmişe takılıp kalma o zaman öyle gerekiyormuş şartlar öyleymiş...bugüne odaklanalim yeter. Hedef koymuşsun kendine buna ulaşmak için de elinden geleni yapıyorsun. İnsanız zaman zaman sapitacagiz düşeceğiz sonra kalkacagiz ..ömür de böyle değil mi ...iyi ki buradasın. İki ayda uğraşıp verdigimi bir haftada alma kapasitem var benim de...geldiğim noktadan tekrar başlama inadım da var şükür...hep beraber bu yağları eriteceğiz başka yolu yok...

G

Hepinizden ALLAH razi olsun...ins bu gunlerde gececek
Canım kim kum döküyor anlamadım ama çok geçmiş olsun Bundan 10 yıl önc3 fazla yoğurt yediğim bir dönem ben de kum dökmüştüm nedense.Bol su vs içmiştim die hatırlıorum.
Taş biraz daha sıkıntılı olabiliyor tabi.İş yerinde bi arkadaşımın kardeşi ameliyat oldu taş kırma için ama kapalı ameliyattı hemen cıktı hastaneden. Allah kimseye dermansız dert vermesin inşallah

Esimde tas var canim ..dusmedi bur haftadir...ara ara sancı giriyo...

Haklısın ablacımm.Diyetisyene giderken de rahattım.Diyetisyenim cok tatlı kadındı,cumartesileri ona gidip snra kendimi ödüllendirir gezerdim falan:)
Ama tek başına uğraşması sıkıcı.Burda bulunmak ise güzel. Dediğin gibi cuma cumaları kovalarken zaman geçiveriyor.Dediğin gibi iyi ki buradayım,iyi ki sizi buldum❤İnşallah hepberaber bu yağlardan kurtulup fit olacağız

Bende yapacağım öncesi sonrası.

Ben teşekkür ederim ablacım inşallah basaricam zoru gitti azı kaldı
Eki Görüntüle 2778233
Eki Görüntüle 2778235
Bu da benim kilo verme maceram
80' den 60' lara uzanan ....
Ablam ya gençleşmişsin valla çıpçıtırsın ya maşallah
Maşallah. Süpersin tatlım.
Teşekkürler canım benim
Sen kocana bakma sen verdikçe onun özgüveni eksiliyor
Yok kız ne bakcam ona
Kizlar çok guzel öncesi sonrasi var tebrik ediyorum azminizi

Kahve icmeye gittim arkadasa cevap yazamadim size
Bende diyorum nerde bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…