Tatlım tek başına kilo vermek sıkıcı ama takım ortamında cuma cumayı kovalıyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Geçmişe takılıp kalma o zaman öyle gerekiyormuş şartlar öyleymiş...bugüne odaklanalim yeter. Hedef koymuşsun kendine buna ulaşmak için de elinden geleni yapıyorsun. İnsanız zaman zaman sapitacagiz düşeceğiz sonra kalkacagiz ..ömür de böyle değil mi ...iyi ki buradasın. İki ayda uğraşıp verdigimi bir haftada alma kapasitem var benim de...geldiğim noktadan tekrar başlama inadım da var şükür...hep beraber bu yağları eriteceğiz başka yolu yok...Saldırmaktansa o zaman daha iyi tabi ablacımm.evt eminim bugün daha güzel bi menü çıkaracaksınn
Güzel yorumun için de çok teşekkürlerrrr❤
Teşekkürler canımBoyum 173 cm.
Hehe sağol ablacımmAslında kilo vermeye çalışmaktan çok sıkıldım. 2 yılı geçti uğraş uğraş dur..Aslında 1 yılda 40 kilo verip 130dan 90a düşmüştüm.Sonra annem rahatsızlanınca diyete ara verdim 1 yıl boyunca.O bir yılda da 8-9 kilo geri aldım 99 kilo ile Kasımda takımla tekrar başladım işte.İnşallah desteğinizle hedefime ulaşırım artık
Canım kim kum döküyor anlamadım ama çok geçmiş olsunG
Hepinizden ALLAH razi olsun...ins bu gunlerde gececek
Esimde tas var canim ..dusmedi bur haftadir...ara ara sancı giriyo...Canım kim kum döküyor anlamadım ama çok geçmiş olsunBundan 10 yıl önc3 fazla yoğurt yediğim bir dönem ben de kum dökmüştüm nedense.Bol su vs içmiştim die hatırlıorum.
Taş biraz daha sıkıntılı olabiliyor tabi.İş yerinde bi arkadaşımın kardeşi ameliyat oldu taş kırma için ama kapalı ameliyattı hemen cıktı hastaneden. Allah kimseye dermansız dert vermesin inşallah
Teşekkür ederim bitanemElhan ablaaa sena zeynep alıntılayınca gördüm şimdş senin kilo verme maceranı da Maşallah yaaaa,resmen yepyeni bir insan olmuşsun,gençleşmişsin resmennn ❤ ❤ Çokkk tebrik ediyorum
Haklısın ablacımm.Diyetisyene giderken de rahattım.Diyetisyenim cok tatlı kadındı,cumartesileri ona gidip snra kendimi ödüllendirir gezerdim falan:)Tatlım tek başına kilo vermek sıkıcı ama takım ortamında cuma cumayı kovalıyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Geçmişe takılıp kalma o zaman öyle gerekiyormuş şartlar öyleymiş...bugüne odaklanalim yeter. Hedef koymuşsun kendine buna ulaşmak için de elinden geleni yapıyorsun. İnsanız zaman zaman sapitacagiz düşeceğiz sonra kalkacagiz ..ömür de böyle değil mi ...iyi ki buradasın. İki ayda uğraşıp verdigimi bir haftada alma kapasitem var benim de...geldiğim noktadan tekrar başlama inadım da var şükür...hep beraber bu yağları eriteceğiz başka yolu yok...
Çokk geçmiş olsun canımm.İçini ferah tut,geçecek elbet. Allah acil şifalar versinEsimde tas var canim ..dusmedi bur haftadir...ara ara sancı giriyo...
Afiyet olsun keyfiniz bol olsun canımKizlar çok guzel öncesi sonrasi var tebrik ediyorum azminizi
Kahve icmeye gittim arkadasa cevap yazamadim size
Sagol canim inşallahÇokk geçmiş olsun canımm.İçini ferah tut,geçecek elbet. Allah acil şifalar versin❤
Benmi aman AllahimAfiyet olsun keyfiniz bol olsun canımbir öncesi de Filiz mi yapacak diye kalbim pıt pıt attı da
Geçmiş olsun canım umarım tez vakitte iyileşirEsimde tas var canim ..dusmedi bur haftadir...ara ara sancı giriyo...
Bende yapacağım öncesi sonrası.Saldırmaktansa o zaman daha iyi tabi ablacımm.evt eminim bugün daha güzel bi menü çıkaracaksınn
Güzel yorumun için de çok teşekkürlerrrr❤
Teşekkürler canımBoyum 173 cm.
Hehe sağol ablacımmAslında kilo vermeye çalışmaktan çok sıkıldım. 2 yılı geçti uğraş uğraş dur..Aslında 1 yılda 40 kilo verip 130dan 90a düşmüştüm.Sonra annem rahatsızlanınca diyete ara verdim 1 yıl boyunca.O bir yılda da 8-9 kilo geri aldım 99 kilo ile Kasımda takımla tekrar başladım işte.İnşallah desteğinizle hedefime ulaşırım artık
Yap kuzuBende yapacağım öncesi sonrası.
Ben teşekkür ederim ablacım inşallah basaricam zoru gitti azı kaldıGeçmişe bakınca bugunumuze şükrediyoruz.Macerani izlemek çok keyifli Dilek' im. Eminim sen de her baktığında daha da güçlü adımlarla hedefine ilerliyorsun. Allah azmini daim etsin canım Bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Ablam ya gençleşmişsin valla çıpçıtırsın ya maşallahEki Görüntüle 2778233
Eki Görüntüle 2778235
Bu da benim kilo verme maceram
80' den 60' lara uzanan ....
Teşekkürler canım benimMaşallah.Süpersin tatlım.
Yok kız ne bakcam onaSen kocana bakma sen verdikçe onun özgüveni eksiliyor
Bende diyorum nerde bu diyeKizlar çok guzel öncesi sonrasi var tebrik ediyorum azminizi
Kahve icmeye gittim arkadasa cevap yazamadim size
Masallah 11 kilo gibi durmuyor sporun etkisi sanirim tebrik ederim canımİkinci resim 93-94 kg. sanırım. İlk resim 82 kg.
Çok değil ama 11-12 kg.
Hey maşallahhhhİkinci resim 93-94 kg. sanırım. İlk resim 82 kg.
Çok değil ama 11-12 kg.
Sağol tatlım. İnsallah edeceğiz beraber.Hey maşallahhhh11 kilo değil de 22 kilo gibi fark var iki resimde
Spor acayip sıkılaştırmış canım senii,aynen devam et lütfen.Mükemmelsinnn ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?