Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim mendeburda öyle diyordu yeter bırak ben seni öyle tanıdım gerek yok çok zayıfladın falan filan aldırma sen diyete baskarken hedefim 65 demiştim 75 ol kucağımda tasiycam yapamazsın dedi taşıttim şükür sonrada salı verdim gitti hayatımdan öküzü

Bi düşmedin seviyelerin yakasından
Canım 96 dan 67.5 a mı geldin.
Neler yaptın. Ve şu anda ne yapıyorsun.
Benim seni dinlemem lazım.
Ve ne kadar sürede verdin.
Çok katı mı yaptın.
Sorgu memuru gibi hissettim kendimi
Canım ben pek iyi bir örnek olmayabilirim 2 seneden fazla oldu diyetteyim ben katı diyet yapamıyorum o yüzden de bu kadar uzun sürdü. Bikaç kez ara verdim kilo alıp geri döndüm. Totalde 28.5 kilo verdim gibi görünse de al ver yapa yapa 50-60 kilo falan verdim heralde.
Şuan hayatın akışına göre takılıyorum ne yaptığımı bende bilmiyorum

Bende hiç zayıf halimi görmedim ilk okul 5. Sınıfta en kilolu bendim 54 kiloydum 20 yaşında 83 kiloyla evlenmiştim bende ilk defa 74 hatta 73.3 gördüm

Allah seni napmasın ya

Eşin saçmalıyor. Önce sağlık için zayıflamasın. Ben eminim her halin güzel.

Turşulara dikkat et. Ödem yapar moralin bozulur, kilo aldım diye.

Geçmişe bakınca bugunumuze şükrediyoruz. Macerani izlemek çok keyifli Dilek' im. Eminim sen de her baktığında daha da güçlü adımlarla hedefine ilerliyorsun. Allah azmini daim etsin canım Bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…