Benim mendeburda öyle diyordu yeter bırak ben seni öyle tanıdım gerek yok çok zayıfladın falan filan aldırma sen diyete baskarken hedefim 65 demiştim 75 ol kucağımda tasiycam yapamazsın dedi taşıttim şükür sonrada salı verdim gitti hayatımdan öküzüTeşekkürler canım
Aynen canım etim sıkı ona rağmen çok korkmuştum sarkma olacakmı diye çevremde bi kac insan sarkarsin vs diyorlardı şükür ama olmadı
Anladım canım
Dile bak dile
Evet banada göstermiyorsun diyorlardı
dün esim diyoki yapma artık yeter
zayıfladıkça cirkin oluyor muşum ben
Bi düşmedin seviyelerin yakasındanBen devlette gıtmıstım listesi hala tolapta asılı ama hıc yapmadım. Kahvaltı sonrası acımadan ara ogun vakti geliyorbirde erken kalkamıyorum malesef İf ve omad tam bana gore aslında suan seviyelere devam etmeye calısıyorum bakalım
Canım ben pek iyi bir örnek olmayabilirimCanım 96 dan 67.5 a mı geldin.
Neler yaptın. Ve şu anda ne yapıyorsun.
Benim seni dinlemem lazım.
Ve ne kadar sürede verdin.
Çok katı mı yaptın.
Sorgu memuru gibi hissettim kendimi
Bende hiç zayıf halimi görmedim ilk okul 5. Sınıfta en kilolu bendim 54 kiloydum 20 yaşında 83 kiloyla evlenmiştim bende ilk defa 74 hatta 73.3 gördümSağ ol kuzummm,sen de muhteşem zayıflamışsınnn74 kilo halin ise efsane,yine öyle olacağına eminimm
Ben çocukluğumdan beri şişman olduğum için zayıf halimi bilmiyorum. Her kiloda yeni bir benle tanışıyorum. Bakalım nihayete erdiğimde kiminle tanışıcam
Allah seni napmasın yaBenim mendeburda öyle diyordu yeter bırak ben seni öyle tanıdım gerek yok çok zayıfladın falan filan aldırma sen diyete baskarken hedefim 65 demiştim 75 ol kucağımda tasiycam yapamazsın dedi taşıttim şükür sonrada salı verdim gitti hayatımdan öküzü
Supersin canim
Eşin saçmalıyor. Önce sağlık için zayıflamasın. Ben eminim her halin güzel.Teşekkürler canım
Aynen canım etim sıkı ona rağmen çok korkmuştum sarkma olacakmı diye çevremde bi kac insan sarkarsin vs diyorlardı şükür ama olmadı
Anladım canım
Dile bak dile
Evet banada göstermiyorsun diyorlardı
dün esim diyoki yapma artık yeter
zayıfladıkça cirkin oluyor muşum ben
Vavvv. Harikasın. Sen bekle orda ben yetişcem sana.Bende hiç zayıf halimi görmedim ilk okul 5. Sınıfta en kilolu bendim 54 kiloydum 20 yaşında 83 kiloyla evlenmiştim bende ilk defa 74 hatta 73.3 gördüm
Aranizda tam 1kilo var su an icin birlikte hedefe ulasirsiniz insallahVavvv. Harikasın. Sen bekle orda ben yetişcem sana.
Turşulara dikkat et. Ödem yapar moralin bozulur, kilo aldım diye.Kocam bey evde olunca kaynanama geldik kızlar yemeğe kahvaltı yerine yemek yemiş oldum. Yemekte bamya pirinç pilavı turşu ve ayran vardı. Abartmadım ölçüyü 4 kaşık pilav 4 5 kaşık bamya toplamda yarım havuç ve 2 3 çiçek karnabahar turşusu yedim. 1 bardak da ayran.
Nasıl 73 değil mi?Aranizda tam 1kilo var su an icin birlikte hedefe ulasirsiniz insallah
Çok beklersinVavvv. Harikasın. Sen bekle orda ben yetişcem sana.
Yok canim 81 kilo cuma bildirim yaptiNasıl 73 değil mi?
Bende baya kilo var zannettim 1 kilo bişey değilmiş tmm bekliyom çabuk gel ama ben uzaklaşmadanAranizda tam 1kilo var su an icin birlikte hedefe ulasirsiniz insallah
Göreceğiz kilo bildiriminde.Çok beklersin
Ama öyleeeee napim
Teşekkür ederim canımEşin saçmalıyor. Önce sağlık için zayıflamasın. Ben eminim her halin güzel.
Geçmişe bakınca bugunumuze şükrediyoruz.Zipzip- kaptanım Elhan ablacım
gelinin yanında olan resimde 117 idim
Abimle ve yengemle çekindiğim resimde 115 kg yim orda yan oturduğum için belli olmuyor fazla ama tabi zaten sıkı bi Vucudum vardi benim sezeryan doğumdan dolayi alt karin cok yumuşaktı onu toparladım az bisey kaldı sporla halledicem onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?