Maşallah.Zipzip- kaptanım Elhan ablacım
gelinin yanında olan resimde 117 idim
Abimle ve yengemle çekindiğim resimde 115 kg yim orda yan oturduğum için belli olmuyor fazla ama tabi zaten sıkı bi Vucudum vardi benim sezeryan doğumdan dolayi alt karin cok yumuşaktı onu toparladım az bisey kaldı sporla halledicem onuda
Maşallah manken olmuşsun.Eki Görüntüle 2778233
Eki Görüntüle 2778235
Bu da benim kilo verme maceram
80' den 60' lara uzanan ....
Tabi ki darısı başına olacak canım...Maşallah manken olmuşsun.Darısı başıma.
Sebze karıştırırsan olur gibi geliyor. Makarna oranı çok düşük olsun ama...Kızlar haşlanmış yağsız makarna yiyebiliyor muyuz?
Ayy inşallah.Tabi ki darısı başına olacak canım...
Çipçitir genç kız olacaksın hayal değil ki...
Öğlen saatlerinde 6 kaşık makarna yenile bilir ama öğle saatlerinde canım akşama bırakma makarna pilav öğle yenildiği zaman hiç bir problem olmaz hayatımızdan cikaramayiz yiyerek kilo vermek en güzeliKızlar haşlanmış yağsız makarna yiyebiliyor muyuz?
Afiyet olsun canım ben if yaptığım için sabah akşam yiye biliyorum 3 öğün yapiyorsan öğlen yemeğinde yiye bilirsin sıkıntı yok ben 27 kiloyu verirken herşey yedim herkes şahit
Bu arada benim makarna tereyagliydi hemde
Ben abartmayayim.Bu arada benim makarna tereyagliydi hemde
Haddi aşmak demek bitanecimAfiyet olsun ablacım . İradeni alkışlamakla birlikte menün çokkkk az olmuş abla demeyi kendime borç eylerimAcıkmasan da görev bilinciyle yemelisin.Böyle hem açlık atakları yaşarsın hem de vücudun ödem tutar.Ayrıca yetersiz beslendiğin için kilo da versen yağlarla birlikte kasların da erir Allah korusun.Bu hafta 1-2 kere daha böyle beslendiğinden haddimi aşarak şey ettim.Öpücükler
Muhtesemmmm cnm
Yiyerek kilo vereni biliyorum derken seni hatırlamıştım.Afiyet olsun canım ben if yaptığım için sabah akşam yiye biliyorum 3 öğün yapiyorsan öğlen yemeğinde yiye bilirsin sıkıntı yok ben 27 kiloyu verirken herşey yedim herkes şahit
Çok güzel zayıflamışsin..
Ya kaçırmışım bu güzelliği... Şampiyonlar ligine aldım gitti seni.
Canım canım çok geçmiş olsun...bir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim
Yaa kıyamam inşallah 1 gr. Faydam olduysa ne mutlu kendi adıma canım. daha güzel yağ yakmalar nasip etsin bundan sonrada allahım:)
Doğru söze ne denirki :))
Hosbuldum canımcım haklı haklı konuşmuşsun yine her kelimende
Hosgeldiniz dogru bir karar vermişsiniz fit bir vücut için en doğru yerdesiniz inaninki
Yok canım girmeyeceğim..Hosgeldin canım aramıza ben elif 31yaşındayım bekarim Ankarada yasıyorum
Günlük menu ve spor paylasimi yapiyoriz
Tarti bildirimi resimli ve notlu yapıyoruz ornegini atarim
Aklina takilanlari sorabilirsin
Hedefine birlikte ulasiriz insallah
1.4 kilo icin listeye hic girme canim stres olmadan daha rahat olursun
Cook gecmis olsun Allah sifa versin canim
@ yazip yanina hemen nicki yazıyorsun..
@ Zipzip - ama arada bosluk olmasin ornek olsun diye yazdim
Gunaydin ablacım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım ❤
Cuma gömdüklerimi vermeye çalışıyorum ama gitmiyorOooo masallah hafta sonu icin harikasın...
Bende ayni fikirdeyim...birde kabizlik cok etkiler sen wc sorununu cozdunmu cok rahat edersin..bir wc 300-400 tartida fark ettirir...
Cok.gecmis olsun canim...Allah şifa versin aman.dikkat et kendine
Canım çok tatlısın...Zipzip- kaptanım Elhan ablacım
gelinin yanında olan resimde 117 idim
Abimle ve yengemle çekindiğim resimde 115 kg yim orda yan oturduğum için belli olmuyor fazla ama tabi zaten sıkı bi Vucudum vardi benim sezeryan doğumdan dolayi alt karin cok yumuşaktı onu toparladım az bisey kaldı sporla halledicem onuda
Eline sağlık kaptanım5-11 Şubat Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe M MissHayaLet @gulenyuzumsunsen @birazhuzurdu2008 S sulisim @Dileksnr T timesinfinity @Cedarice Cordelia @askrhpozitif Mefkurem Gulumse24 @PAPATYAM @Tutku44 @Ahalp @Mucizemsn @madamhd asysss @aylin68olacak @Tesnim1989 @Migi_magid11 @Kmsl Hnd
Saldırmaktansa o zaman daha iyi tabi ablacımm.evt eminim bugün daha güzel bi menü çıkaracaksınnHaddi aşmak demek bitanecim
Bende farkindayim cnm ama dün benim bazı nedenlerden zor bi gündü
Ya herseye saldiracaktim yada hic yemicektim. Bugün daha saglikli bi menü olur
Muhtesemmmm cnmama sende kilonu gostermiyorsun :))) boy avantaji heralde
Teşekkürler canımÇok güzel zayıflamışsin..Şimdiki halimiz benziyor. Boyun kaçtı?
Hehe sağol ablacımmYa kaçırmışım bu güzelliği... Şampiyonlar ligine aldım gitti seni.Maşallah nasıl bir guzelliksin sen.
Yok be abla şaka yaptımAnacim o kadarciginida gormeyiverinyok bitter degil lindtti
Maşallah kuzu
Sen kocana bakma sen verdikçe onun özgüveni eksiliyorTeşekkürler canım
Aynen canım etim sıkı ona rağmen çok korkmuştum sarkma olacakmı diye çevremde bi kac insan sarkarsin vs diyorlardı şükür ama olmadı
Anladım canım
Dile bak dile
Evet banada göstermiyorsun diyorlardı
dün esim diyoki yapma artık yeter
zayıfladıkça cirkin oluyor muşum ben
Oh maşallahEki Görüntüle 2778233
Eki Görüntüle 2778235
Bu da benim kilo verme maceram
80' den 60' lara uzanan ....
Ben kum dökmüştüm bekardım o zamanlar hastanede bir adam vardı nasıl bağırıyor ağlıyor ama şaşırmıştım Bi erkeğin feryadına. Sordum hemşireye ne olmuş diye taş döküyor dedi. O zamandan beri aklımda hep kötü kaldıdiyorum ya Allah yardımcısı olsun onun da senin de
Çok geçmiş olsun canım gerçekten taş çok zor zaten sancı çekiyorsa bil ki düşme aşamasındadır
Benim de bünyem 3 4 senede bir üretiyor çok zor Rabbim yardımcısı olsun
Yoğurdun üste çıkan suyu var ya onu içsin birde bol bol ip atlasın
Çok geçmiş olsun canım.
Çok zor. Allah kolaylık versin
Hepinizden ALLAH razi olsun...ins bu gunlerde gececekÇok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?