1 tencere az değil mi?Bende çok severim 1 tencere yerim
Mersi şekerimWuhuuuuçok hoş görünüyorsun
Hamilelik istenmiyo çünkü birdaha o kaşlar acilicak ve karın büyüyünce sarkicak 2 kızım var daha istemediğim için oldum ameliyatimi canimBende çok istiyorum karnımda ve bacaklarımda sarkma var doktorla görüştüm de çocuk düşünüyorsan önermem dediBi kızım var bi çocuk daha yapayım da sonra olurum diye erteledim mecbur
Çok şekersin abla utandımAfet - i suzânim
O nasıl bir ince bel masallahtan başka ne diyebilirim ki
Çok hoşsun tatlım.
Evet canim biliyorum evet zorladı ama en fazla 1 hafta diyebilirim çok güzel doğumlardan sonra bu benmiyim diyorum her zaman aynada kendime :) birde vajen üstü lipo yapmıştı ve orada gerilmiş otomatikmen afedersin şeyimi tanıyamadımPOWERHACK canım maşallah sana gelmiş geçmiş olsun hadi... harika görünüyorsun...
Biliyorsun en çok senin için ben endişelenmiştim sezeryan ameliyatınmdan dolayı ama şükür çok iyisin... yavaş yavaş toparlanıyor olmana da çok sevindim...
Dümdüz bir karin nasıl acaba????
Geçmiş olsun papatyacım. Neyi var gözlerinin ? Ilık çayla kompres yap.Geldim kaptan geldim, biraz yoğunluğum vardı bide gözlerimde ufaktan bir sorun oldu telefona bakamıyorum pek,
Menümü yazsam I yazmasam I bilemedim şimdi pek, accık free takıldım da zaten bu sabah evden 7 de çıktım dışardaydım gelincede yatmışım, sabah tartım60,4 tü nasıl oldu anlamadım az bekleyebilseydim de 60 çıkardı en fazla sanırım, ama bugün dikkat ettim
Günaydın
10 dk sabah sporu yapıldı
A Ç I K
Günaydın herkese.
GünaydınnGünaydın kizlar
Afiyetolsun....Aksami cok az yemissin....bide turp kavurması neMenüm
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 1 haşlama yumurta 2 kaşık çökelek 2 dilim peynir 2 çatal salça sos roka yarim domates 4 zeytin 1 dilim tb ekmeği
Ara yok
Öğle oglumdan kalan az çorba turp kavurması üzerine yoğurt ve bol acı döktüm 1 dilim tb ekmeği
Ara yok
Akşam 1 kase et sulu şehriye çorbası
Bir-kac çatal kabak havuç mezesi yarim dilim ekmek 1 ısırık pizza 1 bardak ayran
Akşam çayının yanında karışık çerez bir avuç 1 kuru incir
4 litre su
30 dk boosted
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Seni zorlamasin diye soyledim canım ama zor gelmiyorsa bu gorevi cok guzel yapıyorsun ❤❤❤Biraz mı tamamen göndermiyorsunuzsporlar zor gelmiyor bana eğer olursa yardım rica ederim
Günaydın canım ❤Günaydın
10 dk sabah sporu yapıldı
Gunaydin canım ❤A Ç I K
Günaydın herkese.
Günaydın canım ❤Günaydınlarrrrr
Günaydın canım ❤Gunaydin herkese...saglikli mutlu bir gun olsun inşallah
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?