Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

beğendim safişim fıstık gibin hatunsun bekarlık resimlerinde harika ama denizin dediği gibi 59-60larda bilem süper olursun

bu arada benim resim büyük geldi yüklenmiyo gene nasıl küçülüyodu bu meret:))

safiş Allah neşeni eksiltmesin canım.alemsin valla.daha hiç geceliğim parçalanmadı demekki o muz dilimlerinden hazırlamak gerekiyormuş

safiş Allah iyiliğini versin ballı kaymaklı muz dilimleri he 1 aylık damat napsın dopingi

denizcim napsak bu tembel kocaları

safiş kusura bakma bende okuyunca mesajı banada çok sert geldi .nerdesin sen özelden at bari nerde yaşadıgını meraktan çatlarımmmm

elifçim ilk iş işçıkışı manava ugramak eger buda fayda etmezse ozaman safişin diger yöntemlerini deneriz onda bitmez yöntemler nede olsa

Safiş bence 59u gör ondan sonra karar ver derim, 48 değil ama 52 kilolar yakışmış gibi sanki, ama böyle yorum yapmak uygun olmuyor insan yaşı değiştikçe kilo da değişik duruyor üstünde...

küçülttüm valla becerdim yetenekli gadınım kahretmesin he bakın bakalım çokmu kokoş olmuşum

mimu çok güzelsin canım hiçte kilonu göstermiyorsun boyun ne kadar etkisi var sen varya 75 ol tam süper olursun

ççook teşekkür ederim kızlar tabi foto yanılsamalarıda var yanii :) siz çok daha güzelsiniz canlarım benim kalpleriniz güzel çünküüü:)

bir de mimu diye kaldım buralarda

ismim miray kızlar

:9:valla safişim geceliğimin parçalanması için o muzlu dilimlere hiç gerek yokama yinede aklımda bulunsun,sever benim kocam öle şeyleri

+18 topiğine hoşgeldiniz Daaayyyyyyyyytttttttttttt hep safişin yüzünden

ççook teşekkür ederim kızlar tabi foto yanılsamalarıda var yanii :) siz çok daha güzelsiniz canlarım benim kalpleriniz güzel çünküüü:)

ismim miray kızlar

miraycım ismin gibi kendinde çok güzelsin canım,valla 6.takım güzeller geçiti gibi oldu,yumukum katılıyorum sana millet boşuna kıskanmıyo bizi

ismim miray kızlar
memnun oldum cnm bende ayşegül ayrıca yok cidden güzelsin kabullen 6.takımın kaderi bu
Ben göremedim mimuyu ama

ben gördümki nihahaha

yumukum çok hoş bi bayansın canım bende bayrama hedefime ulaşırsam inşallah bende yükleyeceğim son resimlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…