heee bak bakimm beğencenmi beniiii
çağdaş ve güncell ben
aayyy bayıldım sanaaaa
ben adamın yüreğine dokunurdumdaaaa
ben iki yılı devirdim yaa gariii yürek hak getire başka yerlee dokunmak daha haz verici oldu
zaaar beni yakında bir yerlere kapatıcaklar bu azgınlıklaaaa
canım benimmmmm bizde geçtik elbet o yollardan şimdi bana romantizm yapma yaptırma lütfen ben balıkım ayrıca duygusaaallll sulu gözz bir başlarsam örnekler veröeye oohhoooooooo
nasılsa kızlar hep romantik önerilerde buluncak diyeee bende erotik yaptım ne var bundaaaa
koy anam koy yeterki koyyy amaaa her yorumumuda açık olllll
paylaşçan tabisiii ballı kaymağım beniiimmmmm
aaaaa kirazzz bulddummmm
yemek oalrak ne yaparsın bilmem aaammmaaaaaaaaaaa
bence kocana ballı kaymaklı cevizli fndıklı muz dilimleri yaappppp yatışa yakın tabisssiii hatta yatak odasında yesin eşinnn
sonraki geceliğin yırtılma ve çöpe gitme durumundan ben sorumlu değilim amaaa
denizimmmm sağol birtaneemmmm kesinliklee haklısın cancağızım ben kiloo aldığımda direk yüze ve göğüslere yansıyor zayıflamak iyide memişler küçülüyor o nolceeekkkk
evet canım 50 ve 52 istemiyorum aamaaa 55 bence iyi en azından 60 kiloya kadar çıkabilirim tolerans olaraktan
canım yaa kıyamam sana keyifsizliğim sanada geçmesin.sayenizde kendime geleceğim inşallah.
paylaşçan tabisiii ballı kaymağım beniiimmmmm
aaaaa kirazzz bulddummmm
yemek oalrak ne yaparsın bilmem aaammmaaaaaaaaaaa
bence kocana ballı kaymaklı cevizli fndıklı muz dilimleri yaappppp yatışa yakın tabisssiii hatta yatak odasında yesin eşinnn
sonraki geceliğin yırtılma ve çöpe gitme durumundan ben sorumlu değilim amaaa
ççook teşekkür ederim kızlar tabi foto yanılsamalarıda var yanii :) siz çok daha güzelsiniz canlarım benim kalpleriniz güzel çünküüü:)
bir de mimu diye kaldım buralarda
ismim miray kızlar
memnun oldum cnm bende ayşegülççook teşekkür ederim kızlar tabi foto yanılsamalarıda var yanii :) siz çok daha güzelsiniz canlarım benim kalpleriniz güzel çünküüü:)
bir de mimu diye kaldım buralarda
ismim miray kızlar
Ben göremedim mimuyu ama
:9:valla safişim geceliğimin parçalanması için o muzlu dilimlere hiç gerek yok ama yinede aklımda bulunsun,sever benim kocam öle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?