zaten ilk olarak sizler aklıma geldinizz başka kimseye anlatamıyorum şuanda
çoook kötüyümmmmkızlarrr kusura bakmayın
safişcimm ben 11 gibi yatıyorum bazen 11 ide bulmuyoo en geç 11 diyelim ruh halime bağlı tabi:)
yapcak bişide yok akşam o yüzden cumba yatak:)
Paslaşalım yavru ceylan, ortalarımı göremeden ofsayta düşüyorum ben ondan sanırım
dünn büyük bir kavga yaşandı evde ve beni acile götürdülerr 1 saat ordaydımm
ve hiç değmeyen insanlar yüzünden benim konuşmadığım konuşmak istemediğim
biri için bana laf sayılıyorrrr görümcem yüzünden ve beni kendi evimden kovan kişi buu
neyse kızlar sizi çok fazla dertlendirmiyim zaten çok kötüyümm ne olur dua edin
benim için Allah bana kötü bişey yaptırmasın
Ahahaha söylemek zorundamı yahu, nasıl meraklandın ama, ay öleceğim gülmekten
Zilancığım hayırdır sabah sabah depresyon mode on mu yoksa
canım benim üzme kendini zaten genelde hep bu 3. şahıslar yüzünden kavgalar yada tartışmalar çıkıyor . Bende dün eşimle kavga ettim gereksiz kişiler yüzünden sonra kendisi pişman oldu . Sürekli telefonla arayıp durdu . Akşam yılışmalar falan ama artık söylediği laflar gücüme gitmeye başlıyor.
Dur bakalım önce bir yere gitmek yokkonuşalım zilancığım, dertlerimizi paylaşmazsak ne anlamı kalır dostluğumuzun :18: Görümcen kaç yaşında evlimi bekarmı? Eşin çokmu aileci?
arkadaşlar hepinize söylüyorummmmmm
ben ezdirdim kendimi siz ne pahasına olursa olsun kendinizi
ezdirmeyinnn sakııınnnn gerekenlere gereken cevapları verinnn
sakın kimsenin sizi üzmesine izin vermeyinnn
hepiniz Allaha emanet olun ben kendimi toparlayınca gelirim
tekrar bu aralar paylaşımda bulunamıyabilirim ama cuma günü bildirim yaparımm
safişcim kızına geçmiş olsun cnm nesi varmış doktor bişey dedimi neden ağlamış okadar
zaten ilk olarak sizler aklıma geldinizz başka kimseye anlatamıyorum şuanda
normalde sıkıntılarımı kolay anlatabilen bir yapıya sahip değilim
içime kapanır kabuğuma çekilirim
bilirmisiniz insana en çok koyan şey nedir seni bu hallere düşürenleri hayatında silememendir
çünkü onlar senin en yakınların ailendir onların darbesi daha çok canını yakıyorr
destekleriniz için çok tşk ederim biraz dinlenip gelmeye çalışırım
bedenim değil ama beynim okadar yorgunki onu dinlendirmeye çalışıp
gelirim kendime geldiğim en kısa zamanda
hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum
normalde sıkıntılarımı kolay anlatabilen bir yapıya sahip değilim
içime kapanır kabuğuma çekilirim
bilirmisiniz insana en çok koyan şey nedir seni bu hallere düşürenleri hayatında silememendir
çünkü onlar senin en yakınların ailendir onların darbesi daha çok canını yakıyorr
geçmiş olsun cnm.ben iyiyim şükür sabahtan bi koşu tapu dairesine gittim arkadaşla ama baktım işleri bitcek gibi değil birde halası geldi,bende bırakıp geldim..misafirlerim gelcek kokoş kokoş onları bekliyorum
ayyy kızlar benim çenem çokmu düşük anacım yaaaaa ben kadar yorum yapan olmamış nerdeyse
Çokmu fazla ilgili oldum bu duruma ay utandım valla
ben konuşmayı çok seven biri değilimdir genelde amaa
Ne oliiii lööö bana
geldim fıstıklar ruh halim bi tuhaf sabah evde kahvaltı yaparken sihirli annem izlerken buldum kendimi bide o yetmezmiş gibi ordaki bi olaya aglıyordum ayy ne oluyor bana anlamadım reglimede daha var :5:
ayyy kızlar benim çenem çokmu düşük anacım yaaaaa ben kadar yorum yapan olmamış nerdeyse
Çokmu fazla ilgili oldum bu duruma ay utandım valla
ben konuşmayı çok seven biri değilimdir genelde amaa
Ne oliiii lööö bana
geçmiş olsun cnm.ben iyiyim şükür sabahtan bi koşu tapu dairesine gittim arkadaşla ama baktım işleri bitcek gibi değil birde halası geldi,bende bırakıp geldim..misafirlerim gelcek kokoş kokoş onları bekliyorum
geldim fıstıklar ruh halim bi tuhaf sabah evde kahvaltı yaparken sihirli annem izlerken buldum kendimi bide o yetmezmiş gibi ordaki bi olaya aglıyordum ayy ne oluyor bana anlamadım reglimede daha var :5:
ben bayılıyorum senin yorumlarına kuzucum,okurken hep yüzümde bi gülümseme oluyo,devam et güzelimhatta çok çok ilgili ol lütfennn
gayet dozunda niye düşük olsun :13: bende çok konuşkan değilimdir ama buraya gelince tutamıyorum kendimi
kızlarcım konuyu dağıtayım birazcık....bugün bizim 1.aydönümüzzz...evleneli 1 ay oldu,zaman ne çabuk geçti anlamadık bile..
işte bugünün anlam ve önemi nedeniyle akşam için değişik bişiler yapmak istiyorum ama nee,hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum,özellikle gözdoşum senden
bu arada avatardaki mavi gülleride az önce kocişim gönderdi,hayat sana hep mavi gülümsesin karıcım diyede not düşmüş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?