Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zaten ilk olarak sizler aklıma geldinizz başka kimseye anlatamıyorum şuanda

canım benim burda her türlü sıkıntılarımızı paylaşıyoruz . öyle hemen kaçma bir yerlere anlatki rahatlayasın içine atınca daha kötü oluyor canım . Kendimden biliyorum

normalde sıkıntılarımı kolay anlatabilen bir yapıya sahip değilim
içime kapanır kabuğuma çekilirim
bilirmisiniz insana en çok koyan şey nedir seni bu hallere düşürenleri hayatında silememendir
çünkü onlar senin en yakınların ailendir onların darbesi daha çok canını yakıyorr

Son düzenleme:
destekleriniz için çok tşk ederim biraz dinlenip gelmeye çalışırım
bedenim değil ama beynim okadar yorgunki onu dinlendirmeye çalışıp
gelirim kendime geldiğim en kısa zamanda
hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum

çoook kötüyümmmm kızlarrr kusura bakmayın

ne kusuru be deliiii
kusura belediye bakıyor bilmiyinmi
birde sünnetçiiii
aaaa birde yorgan altında bakılyıorduuuu

safişcimm ben 11 gibi yatıyorum bazen 11 ide bulmuyoo en geç 11 diyelim ruh halime bağlı tabi:)

yapcak bişide yok akşam o yüzden cumba yatak:)

yapıcak bişiler bul o vakit erkenden yatma hareketli ol anacım birqaz yaaa

Paslaşalım yavru ceylan, ortalarımı göremeden ofsayta düşüyorum ben ondan sanırım

heee göremiyon garii ortalarıııı

kııısss deli deli konuşma ne demek o allah kötü biş yaptırmasın ne yapıcan katilmi olucan sinirine yenik düşüpte neden bu kadar kendini hırpalıyorsunki neden ağlayıp zırlıyorsun sağlığını bozmak içinmi kim için ne için?
Yapma gözünü seveyim yaaa bir kendine gel yaaaa

Ahahaha söylemek zorundamı yahu, nasıl meraklandın ama, ay öleceğim gülmekten
Zilancığım hayırdır sabah sabah depresyon mode on mu yoksa

söylemek zorunda evet insanız arkadaşız paylaşıyoruz merakta ediyoruzzzz

sanki sen etmiyon

ooyyy canım yaaa böyle bu erkekler valla genelleme aynı hepssiiiiiii

ben yaklaşık bir kaç ay önce öğrendim gamsız olmayı banane kocam taksın kafasına umurumda değil artık vallaaaa sizde öyle yapın yaa....

Dur bakalım önce bir yere gitmek yok konuşalım zilancığım, dertlerimizi paylaşmazsak ne anlamı kalır dostluğumuzun :18: Görümcen kaç yaşında evlimi bekarmı? Eşin çokmu aileci?

neee olduuuuuuuuuuuuuu bu ne merak cadııııııııı

daha hiç bir şey bitmiş değil güzelim
bize verdğin akılları gösterdiğin yolu önce kendin kullanmalısın....
Önce sen artık bu gidişe dur deyip dilini bir göster çıkar tırnaklarını....
Bu ruh halide hiç sana göre değil hiç yakışmıyor lütfen silkelen ve kendine gel

bir yerede gitme sakınnnnnn

safişcim kızına geçmiş olsun cnm nesi varmış doktor bişey dedimi neden ağlamış okadar

hoş geldin şekerciğim

valla gaz sancısı varmış canım karnı taş gibiydi çocuğumun
bebekken çok çektik zaten gaz ama dün çok canı yanmış yavrumun fitille şurupla geçti neyseki şimdilik....

Sen nasılsın canım?

zaten ilk olarak sizler aklıma geldinizz başka kimseye anlatamıyorum şuanda

heraldeki anlatacaksın canım yaaaa gülerken eğlenirken iyi derdimizi sıkıntımızıda paylaşıcaz tabisiiiii

yeterki sen kopma burdan cancağızım....

kesinlikle büyük yaralar açar bu durum canım

ama sen ne yapacaksın annen baban eşin kaynanan görümcen kim olursa olsun yeri geldiğinde çocuğunun bile seni haksız yere üzmesine izin vermeyeceksin.
Sen dimdik ayakta durup ne kadar güçlü bir kadın olduğunu göstereceksin
bu güne kadar neler yaşamış atlatmışsın canım şimdi neden bu kadar etki altında kalı kendini hırpalıyorsunki lütfen yaaaa çocuk değilsin sonuçtam takma takılma
Silmen gerekiyorsa da sil hayatından sana zarar verenleri bazen bencil olmak en güzeli...

canım kendi iç dünyana fazla kapanma bu sana yarar değil zarar verir.
tamam bir süre kafanı dinle ama bir süre uzun bir süre değil
ve fazla ara vermeden lütfen buraya dön ve katılıma devam et.....

bazen bazı şeyler için rest çekmek gerekio kabullenirsek eğer herkes onlara mecburmusuz gibi davranmaya başlıyor onlarsız olamazmısız gibi üzme kendini

ayyy kızlar benim çenem çokmu düşük anacım yaaaaa ben kadar yorum yapan olmamış nerdeyse
Çokmu fazla ilgili oldum bu duruma ay utandım valla
ben konuşmayı çok seven biri değilimdir genelde amaa
Ne oliiii lööö bana

zilancım çok üzüldüm canım ya,ama sen bize demezmiydin,hiç bişey için üzülmeyin canınızı sıkmayın,bakın ben ne hale geldim diye,ne çabuk unuttun canım,kendini düşün lüften,

olan maalesef sana oluyo,hiç takma,sen mutlu ol güçlü olki senin canını acıtanlar kudursunlar iyice,ne olur kendine gel,bizimlede herşeyini paylaş,inan bu sana çok iyi gelicektir,kendinide hemen toparlıyosun canım yok öle biyere gitmek

geldim fıstıklar ruh halim bi tuhaf sabah evde kahvaltı yaparken sihirli annem izlerken buldum kendimi bide o yetmezmiş gibi ordaki bi olaya aglıyordum ayy ne oluyor bana anlamadım reglimede daha var :5:

ZİLANCIĞIM;

Benim hayata teslimiyetim;

"Her şerde bir hayır vardır"da saklı!

Bazıları gibi ben de yaşadığım sıkıntıları bu ümitle atlatmaya çalışıyorum.

Başımıza gelen zorlukları imtihan gereği yaşamamız gerekiyor, bunu biliyorum.

Şuandaki sinirini, üzüntünü, yanlız hissetmeni acını çok iyi anlıyorum...

Ancak, kaçış yok, sabır şart!

Kör talih olarak gördüğümüz şey belki kurtuluş biletimizdir...

Hikmet sahibi değiliz, hayrın bize nasıl geleceğini bilemeyiz ki?

İşin aslını ancak Allah'ım bilir...

ben bayılıyorum senin yorumlarına kuzucum,okurken hep yüzümde bi gülümseme oluyo,devam et güzelimhatta çok çok ilgili ol lütfennn

geldim fıstıklar ruh halim bi tuhaf sabah evde kahvaltı yaparken sihirli annem izlerken buldum kendimi bide o yetmezmiş gibi ordaki bi olaya aglıyordum ayy ne oluyor bana anlamadım reglimede daha var :5:

hamile değilsin demi bacım geçenlerde bende böyle olmuştum ya kendi kendime şüphelendim ki imkansız hamilemiyim nedir bu ruh hali ne olaki diye ama değilmiş sanırım hastalıklara alışık değiliz bedene olduğu kadar ruhumuzada etki ediyor bu hastalıklar

gayet dozunda niye düşük olsun :13: bende çok konuşkan değilimdir ama buraya gelince tutamıyorum kendimi

woowww kokoş seni kokoş saçlar açıkmı bakeeemmm hadi misafirlerin gelmeden şuanki halinin bir fotosunu koyda bizde sevaba girelim accık anacım yaaaa

Arkidişinide çaktırmadan halaya satmışsın

tamam tamam aramızda

hoşgeldin narinimmmm

yoksa yoksaaaaa senin kıza kardeşmi geliyor bacımmmmmmmmm

hadi hemen test yap bize heyecan yapalım hadi hadi hadi noluuurrr nütfen...

bence tamamen mevsimsel canooo takılma bunlara bence
bak sana komik bişi söyliyimmi
bende iki gündür wc ye giriyorum ve her seferinde wc de gözüm dalıyor öyleee dikkatli bakıyorum nereyemi ?
Tabikide kapıyaaaa

sence bana noliiiiiii

ben bayılıyorum senin yorumlarına kuzucum,okurken hep yüzümde bi gülümseme oluyo,devam et güzelimhatta çok çok ilgili ol lütfennn

wwuuuhhhhhhhhhuuuuuuuuu ben bu gazla hiç susmam artıkınnnn
çekeceğiniz vaaarrr

gayet dozunda niye düşük olsun :13: bende çok konuşkan değilimdir ama buraya gelince tutamıyorum kendimi

iveettt yumukummm burası bizi dır dırcı kadın yapıyor garii kanımca

kızlarcım konuyu dağıtayım birazcık....bugün bizim 1.aydönümüzzz...evleneli 1 ay oldu,zaman ne çabuk geçti anlamadık bile..

işte bugünün anlam ve önemi nedeniyle akşam için değişik bişiler yapmak istiyorum ama nee,hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum,özellikle gözdoşum senden

bu arada avatardaki mavi gülleride az önce kocişim gönderdi,hayat sana hep mavi gülümsesin karıcım diyede not düşmüş..

aaaaaaaaa zilancığıma yazarkene unuttum yaawwww ben albüme resim koydumdduuu
amaaa eski hallerimmm yeni halimi hedefe vardığımda ekliceeemmm
bakmak isteyenler buyursun anacımmm
ama bakanlardan yorum bekliyorruummmmmmm lütfeeennn
yorumsuz geçmeyin parça pincik ederm siziiiiiiiiiiiiiiiiii

zilancımmm git güzel bi duş al rahatlaaa uyumaya çalışşş

her yerde herşey yazılmaaazzzz nazar edicen kendiniiiiiiiiiiiii

bence hiç bir şey yapma canımcım
sadece ve adece seksi geceliğini giy o herşeye bedel zaten

kirazzz nice nicee güzel ömürlere hep mutlu olun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…