- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
kızlarcım konuyu dağıtayım birazcık....bugün bizim 1.aydönümüzzz...evleneli 1 ay oldu,zaman ne çabuk geçti anlamadık bile..
işte bugünün anlam ve önemi nedeniyle akşam için değişik bişiler yapmak istiyorum ama nee,hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum,özellikle gözdoşum senden
bu arada avatardaki mavi gülleride az önce kocişim gönderdi,hayat sana hep mavi gülümsesin karıcım diyede not düşmüş..
aaaaaaaaa zilancığıma yazarkene unuttum yaawwww ben albüme resim koydumdduuu
amaaa eski hallerimmm yeni halimi hedefe vardığımda ekliceeemmm
bakmak isteyenler buyursun anacımmm
ama bakanlardan yorum bekliyorruummmmmmm lütfeeennn
yorumsuz geçmeyin parça pincik ederm siziiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarcım konuyu dağıtayım birazcık....bugün bizim 1.aydönümüzzz...evleneli 1 ay oldu,zaman ne çabuk geçti anlamadık bile..
işte bugünün anlam ve önemi nedeniyle akşam için değişik bişiler yapmak istiyorum ama nee,hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum,özellikle gözdoşum senden
bu arada avatardaki mavi gülleride az önce kocişim gönderdi,hayat sana hep mavi gülümsesin karıcım diyede not düşmüş..
Ben yorumsuz geçeceğim işteOhhhhhhhhh canıma değsin
safişş 72 kilo sana yakışmış benceee kızma amasen kilo almak istiyorum kısmına git artık hade bakem
kilo yakışmamışmı safişe kızlarkızınıda yerim amaaaa
woowww kokoş seni kokoş saçlar açıkmı bakeeemmm hadi misafirlerin gelmeden şuanki halinin bir fotosunu koyda bizde sevaba girelim accık anacım yaaaa
Arkidişinide çaktırmadan halaya satmışsın
tamam tamam aramızda
hoşgeldin narinimmmm
yoksa yoksaaaaa senin kıza kardeşmi geliyor bacımmmmmmmmm
hadi hemen test yap bize heyecan yapalım hadi hadi hadi noluuurrr nütfen...
bence tamamen mevsimsel canooo takılma bunlara bence
bak sana komik bişi söyliyimmi
bende iki gündür wc ye giriyorum ve her seferinde wc de gözüm dalıyor öyleee dikkatli bakıyorum nereyemi ?
Tabikide kapıyaaaa
sence bana noliiiiiii
wwuuuhhhhhhhhhuuuuuuuuu ben bu gazla hiç susmam artıkınnnn
çekeceğiniz vaaarrr
iveettt yumukummm burası bizi dır dırcı kadın yapıyor garii kanımca
yok be kızlar ne hamileliği.daha reglime 10 gün var.sinirlerim yıprandı galiba.farkında olmadan biriktirdiğim şeyler böyle ortaya çıkıyor.bide halsizlik miskinlik sinir etti beni.bir türlü tam düzelemedim.antibiotiklerim bitsin eger düzelmezsem kan tahlili yaptıracagım enfeksiyon mu ne varsa çıksın ortaya bu ruh haliyle birde çikolata yedim bi kaçamagım eksikti.herneyse saglık olsun da herşey yoluna girer nede olsa
her yerde herşey yazılmaaazzzz nazar edicen kendiniiiiiiiiiiiii
bence hiç bir şey yapma canımcım
sadece ve adece seksi geceliğini giy o herşeye bedel zaten
her yerde herşey yazılmaaazzzz nazar edicen kendiniiiiiiiiiiiii
bence hiç bir şey yapma canımcım
sadece ve adece seksi geceliğini giy o herşeye bedel zaten
kirazzz nice nicee güzel ömürlere hep mutlu olun inş
Ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll, rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın neslişBen bir düşüneyim yemek arasında
Valla tecrübeyle sabit ki kendi yaptığın yaratıcı yemekler çok iyi etki bırakıyor kocaların üstünde... O yüzden tavsiyem elinden gelen en güzel yemeği biraz süslücene yap mumlar falan bi de seksi gecelikler... Daha ne olsun?
yok be kızlar ne hamileliği.daha reglime 10 gün var.sinirlerim yıprandı galiba.farkında olmadan biriktirdiğim şeyler böyle ortaya çıkıyor.bide halsizlik miskinlik sinir etti beni.bir türlü tam düzelemedim.antibiotiklerim bitsin eger düzelmezsem kan tahlili yaptıracagım enfeksiyon mu ne varsa çıksın ortaya bu ruh haliyle birde çikolata yedim bi kaçamagım eksikti.herneyse saglık olsun da herşey yoluna girer nede olsa
Gel bir sarılayım, keyifsizliğini alayım denizim
:))) önce senin resimlere bi bakayım sorada şuanki halimi çekip albüme koyayım barim bakam çokmu kokoş olmuşum
Çağdaş ve güncel antiromantik eli işte gözü oynaşta insanı safiş, yüreğine dokunan olaylar vardır insanın, gecelik kapanışta olur ancak, pöööööf
safiş bende koyceem resimmmama iş yerinde ikitane resmim varrr bekleyin bakem
ne yapıyım canım yaa,sizle paylaşıyorum,canlarımsınız
bu arada o dediğini zati yapıcammm canımcımm:
safişçim 52 kilo ve 50 kilolarda epey zayıfsın ama hedefin olan 59 kiloda ideal olursun bence.72 kiloda yüzün çok hoş görünüyor zaten güzel kadınsın maşallah..canım kilolar ençok yüze ve göğüslere yarıyor galiba
Ahahahahhahahahahahaha
asahuıdfjbkfduhrjksfnr
Ay bittiğim an şuandır benim, gülmekten masamın altına gireceğim şimdi
Ay safiş bundan güzel neslişin gününün anlam ve önemini belirten bir resim olamazdı, vallahi altıma kaçıracağım şimdi
bursadayım safiş nerde olacagımmm
bende koydum bende koyduumm bakıınn safişşşş çok vurma taaam mı
canım yaa kıyamam sana keyifsizliğim sanada geçmesin.sayenizde kendime geleceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?