Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll, rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın nesliş Ben bir düşüneyim yemek arasında

Ben yorumsuz geçeceğim işte Ohhhhhhhhh canıma değsin

Valla tecrübeyle sabit ki kendi yaptığın yaratıcı yemekler çok iyi etki bırakıyor kocaların üstünde... O yüzden tavsiyem elinden gelen en güzel yemeği biraz süslücene yap mumlar falan bi de seksi gecelikler... Daha ne olsun?

safişş 72 kilo sana yakışmış benceee kızma ama sen kilo almak istiyorum kısmına git artık hade bakem

kilo yakışmamışmı safişe kızlar kızınıda yerim amaaaa

Ben yorumsuz geçeceğim işte Ohhhhhhhhh canıma değsin

BİLMEM ANLATABİLDİMMİ CANIM

safişş 72 kilo sana yakışmış benceee kızma ama sen kilo almak istiyorum kısmına git artık hade bakem

kilo yakışmamışmı safişe kızlar kızınıda yerim amaaaa

ben seni ne yapsam acebaaaaa
sanırsam sen balık etli butlu balina gibim hatunlardan hoşlanıyorsun gariiiiiii

sen sakın es kaza foto koymaaaa

ehh yandın o vakit benim yorumlarımdan aha ahaaaa

yok be kızlar ne hamileliği.daha reglime 10 gün var.sinirlerim yıprandı galiba.farkında olmadan biriktirdiğim şeyler böyle ortaya çıkıyor.bide halsizlik miskinlik sinir etti beni.bir türlü tam düzelemedim.antibiotiklerim bitsin eger düzelmezsem kan tahlili yaptıracagım enfeksiyon mu ne varsa çıksın ortaya bu ruh haliyle birde çikolata yedim bi kaçamagım eksikti.herneyse saglık olsun da herşey yoluna girer nede olsa

:))) önce senin resimlere bi bakayım sorada şuanki halimi çekip albüme koyayım barim bakam çokmu kokoş olmuşum

kirazcım nice ncie aylara inş. hatta yıllara uzun uzun beraber mutlu ömürler tatlım

her yerde herşey yazılmaaazzzz nazar edicen kendiniiiiiiiiiiiii

bence hiç bir şey yapma canımcım
sadece ve adece seksi geceliğini giy o herşeye bedel zaten

Çağdaş ve güncel antiromantik eli işte gözü oynaşta insanı safiş, yüreğine dokunan olaylar vardır insanın, gecelik kapanışta olur ancak, pöööööf

safiş bende koyceem resimmm ama iş yerinde ikitane resmim varrr bekleyin bakem

her yerde herşey yazılmaaazzzz nazar edicen kendiniiiiiiiiiiiii

bence hiç bir şey yapma canımcım
sadece ve adece seksi geceliğini giy o herşeye bedel zaten

ne yapıyım canım yaa,sizle paylaşıyorum,canlarımsınız

bu arada o dediğini zati yapıcammm canımcımm..ama en sonn
kirazzz nice nicee güzel ömürlere hep mutlu olun inş

inş.canımcım,darısı sana olsunn
Ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll, rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın nesliş Ben bir düşüneyim yemek arasında

amin canım arkadaşım benim,inş.rabbim seninde gönlüne göre vericektir bitanem

aslında canım benimde düşüncem hemen hemen böle,zaten bayılıyo yaptığım yemeklere,keşke eve ondan önce gidenilsem ama maalesef kocam beni bekliyo,beraber gidiyoruz eve

Son düzenleme:

kıısss sen bursadamısın bakiiiimm??
yakın olaydık ben senin o buruşuk ruh halini gençleştirirdimmmmm
emmeeee nerde olduğunu öğrenmem gerekli önce...

safişçim 52 kilo ve 50 kilolarda epey zayıfsın ama hedefin olan 59 kiloda ideal olursun bence.72 kiloda yüzün çok hoş görünüyor zaten güzel kadınsın maşallah..canım kilolar ençok yüze ve göğüslere yarıyor galiba

Ahahahahhahahahahahaha
asahuıdfjbkfduhrjksfnr
Ay bittiğim an şuandır benim, gülmekten masamın altına gireceğim şimdi
Ay safiş bundan güzel neslişin gününün anlam ve önemini belirten bir resim olamazdı, vallahi altıma kaçıracağım şimdi

Gel bir sarılayım, keyifsizliğini alayım denizim

bende koydum bende koyduumm bakıınn safişşşş çok vurma taaam mı

:))) önce senin resimlere bi bakayım sorada şuanki halimi çekip albüme koyayım barim bakam çokmu kokoş olmuşum

heee bak bakimm beğencenmi beniiii

Çağdaş ve güncel antiromantik eli işte gözü oynaşta insanı safiş, yüreğine dokunan olaylar vardır insanın, gecelik kapanışta olur ancak, pöööööf

çağdaş ve güncell ben
aayyy bayıldım sanaaaa

ben adamın yüreğine dokunurdumdaaaa

ben iki yılı devirdim yaa gariii yürek hak getire başka yerlee dokunmak daha haz verici oldu

zaaar beni yakında bir yerlere kapatıcaklar bu azgınlıklaaaa

canım benimmmmm bizde geçtik elbet o yollardan şimdi bana romantizm yapma yaptırma lütfen ben balıkım ayrıca duygusaaallll sulu gözz bir başlarsam örnekler veröeye oohhoooooooo

nasılsa kızlar hep romantik önerilerde buluncak diyeee bende erotik yaptım ne var bundaaaa

safiş bende koyceem resimmm ama iş yerinde ikitane resmim varrr bekleyin bakem

koy anam koy yeterki koyyy amaaa her yorumumuda açık olllll

ne yapıyım canım yaa,sizle paylaşıyorum,canlarımsınız

bu arada o dediğini zati yapıcammm canımcımm
:

paylaşçan tabisiii ballı kaymağım beniiimmmmm

aaaaa kirazzz bulddummmm
yemek oalrak ne yaparsın bilmem aaammmaaaaaaaaaaa

bence kocana ballı kaymaklı cevizli fndıklı muz dilimleri yaappppp yatışa yakın tabisssiii hatta yatak odasında yesin eşinnn

sonraki geceliğin yırtılma ve çöpe gitme durumundan ben sorumlu değilim amaaa

denizimmmm sağol birtaneemmmm kesinliklee haklısın cancağızım ben kiloo aldığımda direk yüze ve göğüslere yansıyor zayıflamak iyide memişler küçülüyor o nolceeekkkk

evet canım 50 ve 52 istemiyorum aamaaa 55 bence iyi en azından 60 kiloya kadar çıkabilirim tolerans olaraktan

wwuuhhhuuuuuuuuu

yüzünüzde bir nebze gülümsemeye tebessüme vesile olduysam ne mutludur bana gözdem hanım....

Oyyyy çok resmii oldu nen bu yazııı

ssimoooşşşşşşşşş o resmi eklerken aklıma gelen tek şeeyyyyy

anladın sen oniiii

bursadayım safiş nerde olacagımmm

dövseydin barriiiiii

ilk fırsatta gelicem yanınaaa heeee

bende koydum bende koyduumm bakıınn safişşşş çok vurma taaam mı

uçuyorum hemen sana doğruuuuuuu

söz veremem bu konuda ayrıca

canım yaa kıyamam sana keyifsizliğim sanada geçmesin.sayenizde kendime geleceğim inşallah.

sen hala kendine gelemedinmiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…