Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

+18 topiğine hoşgeldiniz Daaayyyyyyyyytttttttttttt hep safişin yüzünden

bana bakın çok konuşmayın misafirim gelcek benim sora aklım burda kalıyo ona göre safişede engel olun sus payı verin ballı muzlardan mesela sora akşama adamcağız nolur onu bilmem tabi

kirazıımm ayşegülüm valla sımardım yeaaa:)

ehuehhe ama evde kaldık tabe

yumukum çok hoş bi bayansın canım bende bayrama hedefime ulaşırsam inşallah bende yükleyeceğim son resimlerimi
teşekkür ederim denizim eh işte 6.takıma layık olmaya çalışıyorum bu kadan güzel hatunun arasında zor oluyo tabi

deniz gibi benimde geceliklerim hala sağlam ,bende iş yok galiba

orasını bilemeyiz onlara pekte ihtiyaç olmuyo biliyosun

kızlar size doyum olmaz ben gideyim ama artıkın börekler şincik yanacak valla çeneden
kocaman kocaman öpücükler misafirlerim gidince uğramaya çalışırım akşamada kayınvaldede olcaz gerçi nesse hepinize byby

sabah sinirle yediğim çikolatadan dolayı çok pişmanım sinirim geçti ama o çikolatayı nasıl eriteceğim ben yaaa bu hafta aynı kiloda çıksam ona bile şükredeceğim.milletin hastalınca morali bozulunca iştahı kaçar benimse tam tersi

denizcim hiç üzülme olur arada öle,eğer o çikolata senin biraz olsun düzelmene mutlu olmana sebep olduysa boşver,pişman olupte tekrar üzme kendini

ayyyy ne güzel bitanem..böyle mutlu nice nice aylara,yıllara inşallah canımm

yaaaa size gülmekten yemek yiyemedim heeeee

beğendim safişim fıstık gibin hatunsun bekarlık resimlerinde harika ama denizin dediği gibi 59-60larda bilem süper olursun

bu arada benim resim büyük geldi yüklenmiyo gene nasıl küçülüyodu bu meret:))

sağolasın bebekimmm....

bakalım yafrruuu hele o kilolara bir geleyim kendimi size sergilicem siz ne derseniz çoğunluk nerde ise o kiloda kalıcam bende size güvenooorrummmmm

safiş Allah neşeni eksiltmesin canım.alemsin valla.daha hiç geceliğim parçalanmadı demekki o muz dilimlerinden hazırlamak gerekiyormuş

aminnnnnn denizim aminnnnnnnnn
aaaaa
gecelikler sağlammmıııı
bak bu olmadı işteeee
sen bu akşam al canım bir kilo çikita çikita muuuzzzz birde kaymaaakkkk allaaahhhhhhhh

safiş Allah iyiliğini versin ballı kaymaklı muz dilimleri he 1 aylık damat napsın dopingi

denizcim napsak bu tembel kocaları

allah benim iyiliğimi versinnn

kııss deme öylleeee 1 aylık olsun ne olceekkk daha iyi etki eder anacımmm

hem sen denesene bunu yaaffff

safiş kusura bakma bende okuyunca mesajı banada çok sert geldi .nerdesin sen özelden at bari nerde yaşadıgını meraktan çatlarımmmm

hak verdin yanee banaaaa

meraklıııııııı meraklııııııııııı
bursada değilim canım ama bursaya çok çokta uzak sayılmam yaneeee

Yahu çoluk çocuk var burada safiiiiişşşş aaaaaaaaa

ufal ufalda cebime gir emi gülümmmm

elifçim ilk iş işçıkışı manava ugramak eger buda fayda etmezse ozaman safişin diger yöntemlerini deneriz onda bitmez yöntemler nede olsa

oohhooo bende taktik çoookkkk yeterki siz isteyin anacımmmmm
ben sizler için varım
beni sizler var ettinizzzzzz

Safiş bence 59u gör ondan sonra karar ver derim, 48 değil ama 52 kilolar yakışmış gibi sanki, ama böyle yorum yapmak uygun olmuyor insan yaşı değiştikçe kilo da değişik duruyor üstünde...

ivet bebekim iveeettt 59 olayım o halimi görün bakalım gidişat ne yana doğru olceekkk

küçülttüm valla becerdim yetenekli gadınım kahretmesin he bakın bakalım çokmu kokoş olmuşum

harikasın balım harikaaaaaaaaa bayıldımmmmm

ismim miray kızlar

memnun oldum bende safinazzzz

:9:valla safişim geceliğimin parçalanması için o muzlu dilimlere hiç gerek yokama yinede aklımda bulunsun,sever benim kocam öle şeyleri

kirazımmm vişnem portakalım benimmm daha çok yenisin tabiside gerenk yok ama renk katar baaabında yazdıydım bacımmm yapıp yapmamak sana kalmışşş

+18 topiğine hoşgeldiniz Daaayyyyyyyyytttttttttttt hep safişin yüzünden

giderim amaaaaaa
ağlarım amaaa

yumukum çok hoş bi bayansın canım bende bayrama hedefime ulaşırsam inşallah bende yükleyeceğim son resimlerimi

yaaaa hedefine ulaşmasanda resmini ekle lütfeeeeeeeeennnnnnnnn

bana bakın çok konuşmayın misafirim gelcek benim sora aklım burda kalıyo ona göre safişede engel olun sus payı verin ballı muzlardan mesela sora akşama adamcağız nolur onu bilmem tabi

tamam ben kendime engel oluyorum ve sadece okuyorum yazmıyorum

haydin byeeee kendine eyi bak şekerciğim..... yine gel arayı uzatma

canm yaaaa bırqak şimdi yediğinden pişman olmayı anın tadını çıkar mutlu oll boşveeeeeerrrrrrr

denizcim hiç üzülme olur arada öle,eğer o çikolata senin biraz olsun düzelmene mutlu olmana sebep olduysa boşver,pişman olupte tekrar üzme kendini

heeeee yaaaaaaaaa

narincim 22 yaşındayım:)

çıtırsın pıtırcıksın sen gülümmmm

narincim 22 yaşındayım:)

inanmıyorum sana miraycım,güzelim daha 22 yaşındasın ya acelen ne,bide evde kaldım demezmi,nan ben 28 yaşımda evlendim,hiçte evde kaldım demedim,bu işler nasip kısmet işi canım,rabbim gönlüne göre versin inş.

kirazcım mutlu olmadım sadece şuursuzca yedim.yerkende hiç zevk almadım aslında insan sinirlenince gerçekten akıl uçup gidiyor

ayy bu ara hergün bi düğüne gittiğim için canım :=) yoksa benim öle bi düşüncem yok kısmet tabiki Allah inş. en güzelini en hayırlısını yaşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…