+18 topiğine hoşgeldinizDaaayyyyyyyyytttttttttttt hep safişin yüzünden
deniz gibi benimde geceliklerim hala sağlam ,bende iş yok galiba
teşekkür ederim denizim eh işte 6.takıma layık olmaya çalışıyorum bu kadan güzel hatunun arasında zor oluyo tabiyumukum çok hoş bi bayansın canım bende bayrama hedefime ulaşırsam inşallah bende yükleyeceğim son resimlerimi
deniz gibi benimde geceliklerim hala sağlam ,bende iş yok galiba
kızlar size doyum olmaz ben gideyim ama artıkın börekler şincik yanacak valla çeneden
kocaman kocaman öpücükler misafirlerim gidince uğramaya çalışırım akşamada kayınvaldede olcaz gerçi nesse hepinize byby
sabah sinirle yediğim çikolatadan dolayı çok pişmanım sinirim geçti ama o çikolatayı nasıl eriteceğim ben yaaa bu hafta aynı kiloda çıksam ona bile şükredeceğim.milletin hastalınca morali bozulunca iştahı kaçar benimse tam tersi
kızlarcım konuyu dağıtayım birazcık....bugün bizim 1.aydönümüzzz...evleneli 1 ay oldu,zaman ne çabuk geçti anlamadık bile..
işte bugünün anlam ve önemi nedeniyle akşam için değişik bişiler yapmak istiyorum ama nee,hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum,özellikle gözdoşum senden
bu arada avatardaki mavi gülleride az önce kocişim gönderdi,hayat sana hep mavi gülümsesin karıcım diyede not düşmüş..
beğendim safişim fıstık gibin hatunsun bekarlık resimlerinde harika ama denizin dediği gibi 59-60larda bilem süper olursun
bu arada benim resim büyük geldi yüklenmiyo gene nasıl küçülüyodu bu meret:))
safiş Allah neşeni eksiltmesin canım.alemsin valla.daha hiç geceliğim parçalanmadı demekki o muz dilimlerinden hazırlamak gerekiyormuş
safiş Allah iyiliğini versinballı kaymaklı muz dilimleri he 1 aylık damat napsın dopingi
denizcimnapsak bu tembel kocaları
safiş kusura bakma bende okuyunca mesajı banada çok sert geldi .nerdesin sen özelden at bari nerde yaşadıgını meraktan çatlarımmmm
Yahu çoluk çocuk var burada safiiiiişşşş aaaaaaaaa
elifçim ilk iş işçıkışı manava ugramak eger buda fayda etmezse ozaman safişin diger yöntemlerini deneriz onda bitmez yöntemler nede olsa
Safiş bence 59u gör ondan sonra karar ver derim, 48 değil ama 52 kilolar yakışmış gibi sanki, ama böyle yorum yapmak uygun olmuyor insan yaşı değiştikçe kilo da değişik duruyor üstünde...
küçülttüm valla becerdim yetenekli gadınım kahretmesinhe bakın bakalım çokmu kokoş olmuşum
ismim miray kızlar
:9:valla safişim geceliğimin parçalanması için o muzlu dilimlere hiç gerek yok ama yinede aklımda bulunsun,sever benim kocam öle şeyleri
+18 topiğine hoşgeldinizDaaayyyyyyyyytttttttttttt hep safişin yüzünden
yumukum çok hoş bi bayansın canım bende bayrama hedefime ulaşırsam inşallah bende yükleyeceğim son resimlerimi
bana bakın çok konuşmayın misafirim gelcek benim sora aklım burda kalıyo ona göresafişede engel olun sus payı verin ballı muzlardan mesela sora akşama adamcağız nolur onu bilmem tabi
kızlar size doyum olmaz ben gideyim ama artıkın börekler şincik yanacak valla çeneden
kocaman kocaman öpücükler misafirlerim gidince uğramaya çalışırım akşamada kayınvaldede olcaz gerçi nesse hepinize byby
sabah sinirle yediğim çikolatadan dolayı çok pişmanım sinirim geçti ama o çikolatayı nasıl eriteceğim ben yaaa bu hafta aynı kiloda çıksam ona bile şükredeceğim.milletin hastalınca morali bozulunca iştahı kaçar benimse tam tersi
denizcim hiç üzülme olur arada öle,eğer o çikolata senin biraz olsun düzelmene mutlu olmana sebep olduysa boşver,pişman olupte tekrar üzme kendini
narincim 22 yaşındayım:)
narincim 22 yaşındayım:)
tamam safişçim seni mi kırıcam kardeşime çektiririm bu hafta eklerim resimlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?