- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyy sağol canim allah razı olsun çok teşekkür ederim canımmm seninde mezuniyetini nasip etsin rabbim aminnnnnnnnn
Tebrikler. Muhteşem takımın muhteşem mezunu.
Ama bugunki son olsun tamammi canim. Cunku bugunki sayesinde bile 2 gün geri atılacaksın :)Ohh iyi o zaman ben kararlı bir insanım normal de yiyince içime kurt düştü
Yaa hayırrrr kızartmaymışşşVer valla ver
Yaaa ablammm su orucunun faydasi deyim vallahi artilarimda gitti eksilerede düşürdü beni şükürler olsun bende istiyordum o ışığı da görmüştüm gidişatta ama olmayadabilir diyordum o kadar mutluyum ki rabbim sanada nasip etsin güzel ablam zaman hızlı geçiyor göreceğiz o günüde insallahBestemmmmmmm bitanemmmm
Coook coookk tebrikler cnm
Hafta ici artiydim falan deyince, bu kadarini beklemiyordum :)))
Kapanişi cok güzel yaptin cnm
Ellerine saglik cnm
Yuzde yine harikaaaa
Sağol canım benimVay tebrik ederim
Sagol canımmmmmm allah razı olsun çok mutluyum inanki tamam öyle yapalım takılalım bol bollll senin hedef 55 demi. Bende 55e çektim hedefimi ama 54.8 de kalmak istiyorum orda kafam rahat olsun diyeCanım canım maşallah sana harikasın..
Çok güzel bir eksiyle geldin ve mezuniyetin hayırlı olsun...
çok iyi bir iş çıkardın...
Artık free de senle takılırız
Yaaaa tuğbammmmm benden hızlı çıktın canımmm bende seni etiketleyecektim teli elime alırken düşündüm tammmm
Sağol canım benim yaaa vallahi bende çok mutluyum amacımız bu olunca tek mutluluğumuz bu gibi olduk ben öyleyim yani vallahibu ne güzel eksi tebrikler mezuniyetin de hayırlı olsun
Teşekkür ederim güzelim vazgeçmeyen mezun oluyor tek tek masallahımız var demi
Canımmmm koruma döneminde senin menülerine ihtiyacım çok olacak bilesinnnnnnnnn teşekkür ederimmmmmm siz olmasanız asla başaramazdım
Vallahaaaa öyle olmusTum dereceler bizim takımdan cikmis
Kizlar hepimizi tebrik ederim güzeller çok mutluyum vallahi yaa 7 hafta 1.lik nedir arkadaş masallah masallaaahhhhh
Bende şuan öğrendim etiketlenmişim gider ayak çok mutlu oldum bugünün adı mutluluk benimiçinD Dileksnr bireyselde 1.ci olmussun tebrikler
birbeste Bireyselde 2.ci olmussun tebrikler
@aylin68olacak bireyselde 3.olmussun tebrikler
Tesnim1903 buhafta sonuncu olmussun çok üzgünüm haftaya guzel eksiyle gelirsin insallah
Ben migiye aramızdaki farkı aç yoksa yakalarım seni deyip durdum,dinlemedi.Meğerse benimle ortak olmak için bekliyormuş
Tebrikler canımKilo bildirimim
Geçen cuma 56.4
Bugün 55.8
Fark -600
Yüzde 1.063
Hiç umudum yoktu eksi geleceğime ama vücudum da pes etti artıkEki Görüntüle 2781493
Resmen kendi kendimize yarışmısızD Dileksnr bireyselde 1.ci olmussun tebrikler
Tesnim1903 buhafta sonuncu olmussun çok üzgünüm haftaya guzel eksiyle gelirsin insallah
Öyle olmus gercektenResmen kendi kendimize yarışmısız
Şaşırdım kaptanım.D Dileksnr tebrik ederim canım bireyselde birinci oldun birincilik sırrını paylasman gerekiyor
birbeste bireyselde ikinci oldun tebrik ederim
@aylin68olacak bireyselde üçüncü oldun tebrik ederim
Tesnim1903 Bireyselde sonuncu oldun ama üzülmek yok haftaya guzel sonuclar alacaksin
Sonuncu oldugun icin iki yerde paylasim yapman gerekiyor
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
D Dileksnr bireyselde 1.ci olmussun tebrikler
Oleyyyyyy oleyyyyyCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.385
2. (9.TAKIM) ==> % 0.759
3. (5.TAKIM) ==> %0,586
BİREYSEL DERECELER
1. D Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM
2.birbeste ==> %2.712==>6.TAKIM
3. @aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Tesnim1903 ==> -1.268%==> 6. TAKIM
TebriklerD Dileksnr bireyselde 1.ci olmussun tebrikler
Sonuncuda olsun bizden olsunOleyyyyyy oleyyyyy
Emek veren herkese tebrikler kizlar
Yani bu kadar olurbütün dereceleri almak icin, sonunculugu bile vermemisiz
D Dileksnr
birbeste
@aylin68olacak
Sizlere ayrica tebrikler canlar
Afiyet olsun canımTebrikler kızlar valla harikasınız
Günün özeti;
Sabah(12.00):2 wasa 1 yk labne 6 zeytin domates salatalık havuç böğürtlen çayı
Ara öğün(15.00): beyaz çay
Ara öğün(16.30) : proteinli süt 200ml 1 muz
Akşam(19.30) :4 yk pirinç pilavı nohutlu 3 yk kerevizli tavuk yemeği 1 bardak ayran
Ara öğün(21.00): yeşil çay
2.5 lt su
Spor olarak:
10 bin adım=300 puan
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?