Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım bugun bir kac kacamak olmuş ama cuma yarindan itibaren guzel menu ve spor bekliyorum

Afiyet olsun canım

Yoooo vazgeçmedim haftaya 80 e inesim var metom çok yavaş
Bilmiyorummm,ben cok alıngan bir insanımdır ama alınmayayım şimdi akşam akşam
Metabolizma hızını bilmiyorum ama haftaya 80e inemezsin,gerçekçi hedefler belirlemek daha sağlıklı (şok diyet yapcam diosan bilemem ama gerek yok).Sen %1 hedefle.Her hafta %1 versen birkaç aya fitsin zaten

Allahimmmmm yaaa
Hem agzim kulaklarimda,salakca bi gulumseme :)) hemde sulu gozlerle olmak boyle bisey
Duygularimi anlatmaya kelimeler kifayetsiz canimin içi

Bu hafta sana ve herkese söz veriyorum
Güzel bi eksi gormek icin elimden gelenin fazlasini yapicam bildirimde sennide etiket yapicam

Ben o tür diyetlere hiç beceremem şok felan
Ama elimden geleni en iyisini yapmaya çalışacağım

Timesi gicik edeyim eleştireyim seni times olur mu hiç alınma T timesinfinity
Siz gün içinde konuştunuz herhalde ortaklık değil de rekabet olacak die.Ben hala tam idrak edemedim Neyse mevzu kesinleşince kaptan etiketler herkesi die umut ediyor her şeye hazır olduğumu beyan ediyorum

Hay maşallah sübhanallah kızlar 1. Olduk galiba hepinizi tebrik ederim

Afiyet olsun canim sen aralarda biseyler yemen lazim 12de yiyosan 3 4 arasi araogun eklemeni tavsiye ederim

Abla cok az yiyorsun...en ufak kacamakta fazlasıyla geri alırsın...benim yaptim o.hatayı senin bu haftaki + nin sebebi bu sekilde beslenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…