Afiyet olsun canım bugun bir kac kacamak olmuş ama cuma yarindan itibaren guzel menu ve spor bekliyorumİyi akşamlar kızlar
Cuma
Sabah
1 tavada yumurta,,, 2 dilim dana füme,,, 1 dilim börek,,, yeşillik
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası,, 1 lokma ekmek,,, 1 bardak şalgam
Ara
Türk kahvesi,,, minicik lokum
Akşam
2 lahmacun bol salata yeşillik
Şimdi yarım metro çikolata
Su şimdilik 2 litre
Spor
3 gündür ablamlar yiğenim ler Bizde lerdi sporumu çok yapamadım yarından itibaren sıkı bir spor yapacağım
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Cuma
Sabah
1 tavada yumurta,,, 2 dilim dana füme,,, 1 dilim börek,,, yeşillik
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası,, 1 lokma ekmek,,, 1 bardak şalgam
Ara
Türk kahvesi,,, minicik lokum
Akşam
2 lahmacun bol salata yeşillik
Şimdi yarım metro çikolata
Su şimdilik 2 litre
Spor
3 gündür ablamlar yiğenim ler Bizde lerdi sporumu çok yapamadım yarından itibaren sıkı bir spor yapacağım
Super olur
Bilmiyorummm,ben cok alıngan bir insanımdır ama alınmayayım şimdi akşam akşamYoooo vazgeçmedim haftaya 80 e inesim var metom çok yavaş
Afiyet olsun canım bugun bir kac kacamak olmuş ama cuma yarindan itibaren guzel menu ve spor bekliyorum
Teşekkür ederim kızlar tabiki sporum çok dikkat edecemAfiyet olsun canım
Allahimmmmm yaaaTakımda olmasamda buralardayim ablam takip ediyorum sevdıgım bir kaç kisiyiolsunda yaza olsun beklerız ben sana ınanıyorum bır kere yapmıssın şimdi ohhhoooo oooo her halukarda yaparsın nede olsa sen NAMI DİGER MEFKUREM SULTANSIN ❤❤❤❤
Evet canim cok üzgünüm insallah bu hafta toparliycamD Dileksnr bireyselde 1.ci olmussun tebrikler
birbeste Bireyselde 2.ci olmussun tebrikler
@aylin68olacak bireyselde 3.olmussun tebrikler
Tesnim1903 buhafta sonuncu olmussun çok üzgünüm haftaya guzel eksiyle gelirsin insallah
Orti yerine rakip olacak cnm :))Neden ki
Ben o tür diyetlere hiç becerememBilmiyorummm,ben cok alıngan bir insanımdır ama alınmayayım şimdi akşam akşam
Metabolizma hızını bilmiyorum ama haftaya 80e inemezsin,gerçekçi hedefler belirlemek daha sağlıklı (şok diyet yapcam diosan bilemem ama gerek yok).Sen %1 hedefle.Her hafta %1 versen birkaç aya fitsin zaten
Aynen sondan birincilerde bastan.birincilerde bu gruptan cikmisTum dereceler bizim takımdan cikmis
Timesi gicik edeyimOrti yerine rakip olacak cnm :))
Yani kimle eşlestiyysen senin rakibin olacak
Gönlünce gicik edebilir, atisabilirsin rakibinle
Siz gün içinde konuştunuz herhalde ortaklık değil de rekabet olacak die.Ben hala tam idrak edemedim
Hay maşallah sübhanallah kızlar 1. Olduk galiba hepinizi tebrik ederimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.385
2. (9.TAKIM) ==> % 0.759
3. (5.TAKIM) ==> %0,586
BİREYSEL DERECELER
1. D Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM
2.birbeste ==> %2.712==>6.TAKIM
3. @aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Tesnim1903 ==> -1.268%==> 6. TAKIM
Afiyet olsun canim sen aralarda biseyler yemen lazim 12de yiyosan 3 4 arasi araogun eklemeni tavsiye ederim12.02. Cuma
Sabah
Sade kahve
Öğle
1 bar süt
1 avuc kuruyemis
3 hurma
3 kş yulaf
Aksam 18.00
1 tb firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata
2 ince dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Detoks cayi 1 lt olur
Spor 20 dk. Yürüyüş
Zipzip-
E Elif_Eylul
Abla cok az yiyorsun...en ufak kacamakta fazlasıyla geri alırsın...benim yaptim o.hatayı senin bu haftaki + nin sebebi bu sekilde beslenme olabilir12.02. Cuma
Sabah
Sade kahve
Öğle
1 bar süt
1 avuc kuruyemis
3 hurma
3 kş yulaf
Aksam 18.00
1 tb firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata
2 ince dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Detoks cayi 1 lt olur
Spor 20 dk. Yürüyüş
Zipzip-
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?