Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar yeşilçay ımı içtim şimdi leslie kalkıyorum

Gunaydin kizlar
Tartıya son 2 gün heyecanla bekliyorum bu hafta listeye gitmeyi

Günaydın kızlar
Günaydın takımımın çıtır kızları

Bu arada herkese gunaydin....sabah 6.30 uyandım 30 dk eva 25 dk aprilhan yaptim
Cordelia canim tebrik ederim bi daha 150 dk ben 60 zor yapiyorum....
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın kızlar yeşilçay ımı içtim şimdi leslie kalkıyorum
Günaydın canım ❤
Dişarda kara saplandim arkamda 5tane köpek yanliz cikmasaydim iyiydi neymis herkes uyurken ekmek alayim
Günaydın canım ❤
Gunaydin kizlar
Tartıya son 2 gün heyecanla bekliyorum bu hafta listeye gitmeyi
Gunaydin canım ❤
Günaydınlar herkese
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın kızlar
Gunaydin canım ❤
Gunaydinnnnnn hayırlı sabahlar gördüğüm 103 kişi vardı derbi maçı var sandim bende geldim
Günaydın canim ❤

Bende ufak bir konuya değinmek istiyorum musadenizle sıkı yapılan diyetler zamanla insanı çok sıkıyor bı bezmislik geliyor o yüzden hayatınızdan makarna pilav tatlı hamur işini diyet yaparken çıkarmayın ölçülü ve dengeli olarak tüketin insanız canımız çekiyor yemek istiyoruz diyetteyim yiyemem dediğiniz zaman daha çok yeme isteği geliyor ertelediginiz sürece saldırma aşamasına geliniyor daha çok yiyoruz ölçü kaçıyor ben kendimde çok yaşadım yiyerek kilo verdim diyette doğru bilinen yanlışlardan biride budur istediğinizi ertelemeyin yiyin ama ölçülü dengeli hepinizi seviyoreeeeeeeee

Ben de yaklaşık 45 kilo verdim ve hep yiyerek verdim.Hala da yiyorum,sayfadaki klasik bir menünün nerdeyse 2 katını yiyorum hatta:)) Ve tiroid hastası olmama rağmen kilo da veriyorum şükür.Vermek önemli değil de geri almamak da önemli olduğundan öyle bir şey yazdım.

Hanimlar Günaydin.
Ben şok.
bi günde nerdeyse iki kilo gitmesi normal mi?
Yeni başladıysan normal.Ödem gitmiştir:)) ama günlük tartılma derim yine de.Bir gün ödem olur fazla çıkarsın, bir gün wc snrası eksik cıkarsın.En gerçekçi olan haftada 1 tartılmak. (Doğrusu pzt tartımız da olduğından el mecbur 2 tartılıoruz takımda)

Bu görüşe katılmakla ve uygulamakla beraber çok dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü bir dilim börekle birakamayabiliriz. Yada beynimiz zaten bozdun ye gitsin moduna geçebilir. Diyete gerçekten karar veren ve düzenli uygulayanlar yapsın. Kendine güvenmeyenler kaçınsin derim.

Katılıyorum.Çok sık kaçamak yapmak dengeli beslenmeye alışmayı zorlaştırabilir. Diyet demeek zaten dengeli ve sağlıklı beslenme demek..Ayrıca kendimde keşfettiğim şudur ki dengeli beslendikçe alışıyorsun ve düzenin bu oluyor.Ben ideal kiloma da düşsem benzer beslenirim die düşünüyorum (İnşallahhh).Ama insanız tabi arada kaçamaksız da olmuyor,ödül öğünü vs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…