Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim bu hafta harikasın...@denp in attigi bi video vardi..ayağı alcidayken yaptigi sandalyede egzersizler...sende onlari yapsana
Teşekkür ederim cnm
Bu hafta ekstra dikkat etmeye calistim ama bekledigim kadar eksi goremiyorum
Bugün baya moralim bozuldu
Hatta birakip gitmek istedim
Benim metoyu hizlandirmak icin yürüyüş yapmam lazim, ona kesin emin oldum
Ama o kadar halsizimki, aksam bolgeselleri bile zor yaptim
Niye yanlış anlayim bitanem emek verip yazmişsin teşekkür ederim
Bende bu konuda baya okuyorum
Instada dr selimbilginmd var, yapilan arastirma sonuclariyla beraber bi cok konuda cok güzel bilgiler veriyor.
Ayni sekilde dr can çiftçi, Ayşegül coruhlu
Ben fikir olarak if+keto+low corb dusuncesine daha yakinim
Ama yapabiliyormuyum :)) tabiki hayir
Aslinda yedigim sebze, kuruyemisde de karbon var. Genelde 1 porsiyon meyvede oluyor
Ekmek turevini diyorsan... Normalde sabahlari yiyordum. Bu hafta ekstra dikkat etmek istedim. Hatta şişlik yapicak bisey bile yemek istemedim. Geçen sene bu tarz beslenerek 1 haftada 4 kilo vermistim.
Ama menopaza girdigim icin metom cok yavaslamis, bunu anladim. Yuzde -5-10 yavaslama oluyormuş bu dönemde..
Bunun çözümü de karbonu azaltip, yürüyüş + direnç egzersizi eklemekmiş.

Mefkurem canım eşine acil şifalar dilerim. Çok üzüldüm inşallah senin testin aynı değildir. Kendini nasıl hissediyorsun
Sagol cnn Fena degilim
Geçen gun sogukta yürümüştüm. Onun etkisiylemi hasta gibiyim yoksa virusmu var bilmiyorum
Sagol cnm
Canım nasılsın? Eşin nasıl?

Günaydın abla,nasılsın? Baş ağrın geçti mi,eşin nasıl?
Cok tesekkur ederim canlarim
Eşim haftasonuna göre daha iyi, atesi yok hafif agrisi, halsizligi var
Benim baş agrim gecmiyor
Ilac alinca biraz hafifliyor sadece.
Yukarda dedigim gibi üşütmüş de olabilirim

Annem de menapoZda abla,o da benim gibi besleniyor ama spor yapmadığından kilosu sabit kalıyor..Sonbaharda ise haftada 3-4 gün birer saat yürüyorduk. O süreçte 92den 85e düştü kısa sürede.Yürüyüş cidden çok etkiliyor.

Sizin ana test sonuçları çıktı mı? Çabuk test negatifti senin ama?? İnşallah normal soğuk algınlığıdır.Bu ara yediklerinden çok kısma abla.En azından protein+c vitamini+bol su tüket.Geçmiş olsun tekrardan

Dedigin gibi cardiyo tarzi spor şart cnm. Onceden ben sporsuzda gayet güzel verirdim. Bi bismillah deyip baslamam lazim

Sonuclar daha cikmadi cnm. Hizli test pozitifse digeri kesin pozitif oluyor. Yani eşimin ki kesin.
Negatifse, % yüz garanti olmuyor.

Eki Görüntüle 2784849

birbeste 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (704. Etap) : 64,40
Bitiş Kilosu (713. Etap) : 57,40
Verilen Toplam Kilo : 7,00
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,87%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,09%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 700

Sevgili birbeste 7 Aralık 2020 (704. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 12 Şubat 2021 (713. etap) tarihinde toplamda 7 kilo vermiş olarak ve 57 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

birbeste Mezuniyet karnen hazir tebrik ederim tekrardan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…