Inşallah öyle diyorlar genelde evet hareketli hiç durmuyor uyuyor şimdi dikkat edicem canım ❤Çocukların daha çabuk kaynar canım hareketli ise dikkat et
Gecmis olsun canimInşallah öyle diyorlar genelde evet hareketli hiç durmuyor uyuyor şimdi dikkat edicem canım ❤
Burda da öyle valla tam izin zamana denk geldı anneme de gidemiyorumAnammmm kar aldı başını gidiyor yağyo yagyo yağyo durmuyodu
Gecmis olsun canimSelamlar kızlar nasılsınız
Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum
Sagol canım ❤Gecmis olsun canim
Sagol canım ❤Gecmis olsun canim
Sağol canım ❤Gecmis olsun canim
Çok geçmiş olsunSelamlar kızlar nasılsınız
Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum
Sagolasin bitanecimCanımın içi ketocanim...Napicaz yavaşlayan metomuzu bilmiyorum. Menopoza karşı mücadelem devam ediyor. Tek endişem kemik erimesi yaşamamamiz kiloyu azar azar da olsa hallederiz. İnşallah korona teğet geçer seni. Dua ediyorum tatlım ..sağlıkla yaşa...eşini izole et ... ötede oynasın . Allah şifa versin sen ona iyi bakarsın hiç korkmasın çabucak atlatacak eskisinden daha dirençli olacaktır.
Ellerine saglik cnmSPOR YOKLAMASI
üye cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma @Zeynolin44 ✔ ✔ ✔ ✔ @timesinfinity ✔ ✔ ✔ ✔ @Mucizemsn ✔ ✔ ✔ ✔ @sulisim ✔ ✔ ✔ ✔ @Nilay5454 ✔ ✔ ✔ @birazhuzurdu2008 ✔ ✔ ✔ ✔ @ysfeeymnn ✔ ✔ ✔ ✔ @aylin68olacak ✔ ✔ ✔ ✔ @Kmsl Hnd ✔ ✔ ✔ ✔ madamhd ✔ ✔ ✔ ✔ @sena zeynep ✔ ✔ ✔ ✔ @Cordeliaa ✔ ✔ ✔ ✔ @Tesnim1989 ✔ ✔ ✔ AseliccA ✔ ✔ ✔ ✔ Mefkurem ✔ ✔ ✔ @birbeste ✔ ✔ ✔ @Ahalp ✔ @askrhpozitif ✔ @PAPATYAM ✔ ✔ D Dileksnr ✔ @Yarenzzzz ✔ @asysss ✔ @selensu82 ✔
ADIM YOKLAMASI
üye cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma @Zeynolin44 12.013 12.950 9.554 5.001 @timesinfinity 4.650 4.650 4.650 4.650 @Mucizemsn 12.036 10.459 12.182 - @Nilay5454 10.569 - 4.001 5.891 @birazhuzurdu2008 9.020 5.269 12.822 7.691 @ysfeeymnn 12.536 7.136 11.336 10.271 @aylin68olacak 15.100 8.100 3.100 3.100 @Kmsl Hnd 6.717 6.200 10.154 - madamhd 3.100 9.300 6.200 6.200 @sena zeynep 6.200 8.053 4.133 - @Tesnim1989 - 11.335 3.100 - @sulisim 15.840 13.367 15.451 15.200 @Ahalp - - 4.000 - @Cordeliaa - 15.500 12.400 15.500 @PAPATYAM 10.575 11.026 - - @asysss - - - 3.200
BÖLGESEL YOKLAMASI
üye cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma @Mucizemsn @sulisim @aylin68olacak . . madamhd @sena zeynep . . Mefkurem . @Cordeliaa @Nilay5454 . . @ysfeeymnn . . . @timesinfinity . . @asysss . .
Sen öyle diyorsan ben hic yapamamBen bu yan mekiği akşama kadar zor tamamlarim.
Tartildinmi cnmRakibem benim bir planım yok.
Hem de regl oldum.
Hiç sorma cumaya işim zor.
Davul gibi şişim.
Yarın sadece detoks bir çay yapacağım kayısılı
Ssen de var mı planlar
Cardiyo olarak ne yapiyorsun cnm40 dk cardio45 dk tamamlayamadım ama akşam daha yapacağım
Cok geçmiş olsun huzurcumRakibim diyet iyide bugün çok basım agriyo akşamdan beri hiç iyi değilim spor ve su yok bugün aç geziyorum göbeğim düştü eğer akşama geçerse Leslie yapicam dua et geçsin beynim zonkluyo
Detoks olarakmi cnmBen denedim şu çok iyi dediğiniz birşey varsa bana da söyleyin. 7 leri görmek istiyorum bennnnn.
Bence siz haftayada rakip olun :)) hem rövanş olurValla migide bu beni geçme hırsı varken sen birincilikten de o kadar emin olma derim canım
Sagol cnmMefkurem canim gecen hafta dengesiz beslendigin icin bu hafta istedigini göremeye bilirsin ama böyle devam ettigin sürece haftaya cok daha iyi olacaktir
Ellerine saglik cnm12-18 Şubat Menü Bildirimleri
Nugatin dışında galeta unumu kullaniyorsun cnmNuggeti firinda pişireceğim artık
Sütlü kahve içtim ara ögünde
Buna Sevin bari
Bi yokluğu, bi çokluğu demisler :)))Anammmm kar aldı başını gidiyor yağyo yagyo yağyo durmuyodu
Cok geçmiş olsun cnmSelamlar kızlar nasılsınız
Nugget ev yapımı Mısır unu kullanıyor eşim yapıyor onu ablacım :)Sagolasin bitanecimeşim oturma odasinda yaşıyor, ben mutfakta :)) sık sık evi havalandiriyoruz
Aksam baya bu menopozu arastirdim :)) hem metoyu hizlandirmak hem de Kemik erimesini minumuma indirmenin çözümü yeterli pro, sebze tuketip
Yürüyüş +direnç egzersiyle kaslari kuvvetlendirmek
Önceden sormuştum sana collajen kullaniyormusun diye, görmedin :)
1-2-3 olani alip duzenli kullanmak lazim
Hem cilt hemde kemikler için
Ben bi ara almistim, duzenli kullanmadan bitirdim
Tekrar almak istiyorum ama secenek cok fazla, karar veremiyorum
Ellerine saglik cnmvalla aksam o kadar halsizdimki, sırf sen bukadar ugrasiyorsun diye kalktim yaptim
Sen öyle diyorsan ben hic yapamam
Tartildinmi cnm
Listedesin, aman arti gelme
Yarin suya tuza daha dikkat et bide karbona
Cardiyo olarak ne yapiyorsun cnm
Cok geçmiş olsun huzurcum
Su icmezsen daha cok başın agrir cnm
Detoks olarakmi cnm
Bence siz haftayada rakip olun :)) hem rövanş olur
Sagol cnmbenim hatam bi az yiyorum bi cok :) vucutta ne yapacagini sasirdi
Akşam okudugum bi yazida karbona dikkat edilerek yapilan bi beslenmede 2.5 hafta sonra meto hizlanmaya başlıyormuş
Bakalim bende ne olacak :)
Ellerine saglik cnm
Nugatin dışında galeta unumu kullaniyorsun cnm
Bi yokluğu, bi çokluğu demisler :)))
Cok geçmiş olsun cnm
Yavrum cok acimiştir
Sağol canımÇ
Çok geçmiş olsun
Sağol abla acıyo diyip ağlıyordu zaten ben dayanamıyorum hiç bende onunla ağladımCok geçmiş olsun cnm
Yavrum cok acimiştir
Şimdi atıyorum abla buraya
Bu spor sana iyi geliyor demekki cnmNugget ev yapımı Mısır unu kullanıyor eşim yapıyor onu ablacım :)
Cardio olarak
bunu gibi yapıyorum bunda bazı hareketler yok
Mekik çekiyorum sağ sol bacak yapıyorum
40 an prank yapıyorum
Mekik en sevdiğim bunu söyleyebilirim
Ayy öok geçmiş olsun canım ya yazık kuzuyaSelamlar kızlar nasılsınız
Sagol canımAyy öok geçmiş olsun canım ya yazık kuzuya
Çok çok geçmiş olsunSağol canım ❤
Afiyet olsun canımKahvaltı 11:00
3 yk ev yapımı sucuk
5 zeytin
Domates salatalık
15:00 1 elma 5 badem
Akşam 18:00
1 kase çorba
1 sb yoğurt
Az parça yufka
1 tabak kuru patlıcan biber domates kavurması
3.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?