Kuzum yaaa herkeslerden önce girmiste benim karnemi beğenmiş yaban ellerde yaban sayfalardaaaaEki Görüntüle 2784849
birbeste 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (704. Etap) : 64,40
Bitiş Kilosu (713. Etap) : 57,40
Verilen Toplam Kilo : 7,00
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,87%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,09%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 700
Sevgili birbeste 7 Aralık 2020 (704. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 12 Şubat 2021 (713. etap) tarihinde toplamda 7 kilo vermiş olarak ve 57 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
birbeste Mezuniyet karnen hazir tebrik ederim tekrardan canım
Kızlar allah razı olsun sizlerede nasip etsin inşallah bende sizleri tebrik edeyim seviyorum hepinizide çok çok sağolun
Şey kızlar bişi soracam kac ay oldu bilmiyorum yemiyordum bugün 1 tabak pirinç pilavi yedim. Ama almam gereken kaloriyi gecmedim offf pismanda degilimde pisman olmalimiyim mezunmusum gibi cevap vermeyin ama buna haala yolum devam ediyor bilionuz...
16.00 da kapanisi yaptim ama. 1 tabak cok evet ((( günahını kac gün cekerimki.
Afiyet olsun canımKahvaltı 11:00
3 yk ev yapımı sucuk
5 zeytin
Domates salatalık
15:00 1 elma 5 badem
Akşam 18:00
1 kase çorba
1 sb yoğurt
Az parça yufka
1 tabak kuru patlıcan biber domates kavurması
3.5 lt su
Spor yapiom sıkıntı yok o konuda.neden yedin ozaman pisman olma eminimki sen onu eritirsin sporlar nezamandir yemedigin icin canin istemiş buda normal
Yaaaa AllahimyaaaSpor yapiom sıkıntı yok o konuda.
Sabah 90 dk eliptik yaptim. Suan banttayim pilava hediyem olsun suanki yürüyüş:))) ay aman ne biliyim yaaa psikolojik biseyler kaliyo valla insanda esim cok takion abarttion filan dio pekte karismiyodu uzaktan kendime baktimda hakli :)) ama bende hakliyim falan filan kem küm gibi birşeyler
Sagol canim yorumun icin
Dilekim canim oğluna allah şifa versin canı yanıyordur tabi kemik suyuna çorba pişir kiyamam yaa
Abla kemik erimesine karşı D vitamini+bol kalsiyum içeren yiyecekler tavsiye ederim. Annem yumurtalıkları ameliyatla alınarak cerrahi menapoza sokuldu.Menapoz başlangıcında kemik erimesi başlangıcı vardı.Sonra doktoru düzenli D vitamini kullansın dedi.Devit3 damla içiyor her gün 10 damla ve her gün 1 kase yoğurt+sabahları 2-3 dilim peynir vs yiyor.Bir snraki yıl kemik ölçüm değerleri normal çıkmıştıSagolasin bitanecimeşim oturma odasinda yaşıyor, ben mutfakta :)) sık sık evi havalandiriyoruz
Aksam baya bu menopozu arastirdim :)) hem metoyu hizlandirmak hem de Kemik erimesini minumuma indirmenin çözümü yeterli pro, sebze tuketip
Yürüyüş +direnç egzersiyle kaslari kuvvetlendirmek
Önceden sormuştum sana collajen kullaniyormusun diye, görmedin :)
1-2-3 olani alip duzenli kullanmak lazim
Hem cilt hemde kemikler için
Ben bi ara almistim, duzenli kullanmadan bitirdim
Tekrar almak istiyorum ama secenek cok fazla, karar veremiyorum
Ellerine saglik cnmvalla aksam o kadar halsizdimki, sırf sen bukadar ugrasiyorsun diye kalktim yaptim
Sen öyle diyorsan ben hic yapamam
Tartildinmi cnm
Listedesin, aman arti gelme
Yarin suya tuza daha dikkat et bide karbona
Cardiyo olarak ne yapiyorsun cnm
Cok geçmiş olsun huzurcum
Su icmezsen daha cok başın agrir cnm
Detoks olarakmi cnm
Bence siz haftayada rakip olun :)) hem rövanş olur
Sagol cnmbenim hatam bi az yiyorum bi cok :) vucutta ne yapacagini sasirdi
Akşam okudugum bi yazida karbona dikkat edilerek yapilan bi beslenmede 2.5 hafta sonra meto hizlanmaya başlıyormuş
Bakalim bende ne olacak :)
Ellerine saglik cnm
Nugatin dışında galeta unumu kullaniyorsun cnm
Bi yokluğu, bi çokluğu demisler :)))
Cok geçmiş olsun cnm
Yavrum cok acimiştir
Oyy kıyamam ona. Çok geçmiş olsun.Selamlar kızlar nasılsınız
Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum
Şey kızlar bişi soracam kac ay oldu bilmiyorum yemiyordum bugün 1 tabak pirinç pilavi yedim. Ama almam gereken kaloriyi gecmedim offf pismanda degilimde pisman olmalimiyim mezunmusum gibi cevap vermeyin ama buna haala yolum devam ediyor bilionuz...
Aynı bnm annem, geçmiş olsun annenize.Abla kemik erimesine karşı D vitamini+bol kalsiyum içeren yiyecekler tavsiye ederim. Annem yumurtalıkları ameliyatla alınarak cerrahi menapoza sokuldu.Menapoz başlangıcında kemik erimesi başlangıcı vardı.Sonra doktoru düzenli D vitamini kullansın dedi.Devit3 damla içiyor her gün 10 damla ve her gün 1 kase yoğurt+sabahları 2-3 dilim peynir vs yiyor.Bir snraki yıl kemik ölçüm değerleri normal çıkmıştıD vitamini ve kalsiyum çok önemli,keza spor da öyle.
Çok sağol canım,senin annene de geçmiş olsunAynı bnm annem, geçmiş olsun annenize.
Netten baktım da pirinç ve bulgur değişmiyormuş, 6 dilim ekmek yaptıŞey kızlar bişi soracam kac ay oldu bilmiyorum yemiyordum bugün 1 tabak pirinç pilavi yedim. Ama almam gereken kaloriyi gecmedim offf pismanda degilimde pisman olmalimiyim mezunmusum gibi cevap vermeyin ama buna haala yolum devam ediyor bilionuz...
O kadar karbonhidrat uyku yada ağırlık yaptı mı?
Beb azıcık karbonhidrat kaçamağı yapsam bile kafalı kaldıramıyorum artık, oysa eskiden sadece karbonhidratlar beslenirdim.
Pilava gelirsek, 3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek ediyorsa, pirinç de 2 dilim ekmek desek. Bir tabakta 18 kaşık pilav olsa, 12 dilim ekmek yapar.
Çok görünüyor ama bence sen eritirsin, alışkanlık olmadığı sürece kaçamaklar diyetin tuzu biberi
6 ya düştü ekmekAz yaptı uykuyu sonra gecti ardindanda felakette bi enerji katti. Hic yemiyordum ama ben ondanmi anlamadim bu enerjim. Suan 1 sehir etrafı boyu yürüyebilirim sanki esim geliyo yaaa vakitte kalmadı
Ama dediğin doğru eskiden ne yesem etkisini olumlu ya da olumsuz anlamazdim hiç.
O değilde Bu matematik bana bi terlik altı gibi oldu 12 dilim ekmek iyiymiş
Yaşasın vallahi dedim12 öğün ekmek yemeyince mi adalet yerini bulacak cok acımasızdı 12Netten baktım da pirinç ve bulgur değişmiyormuş, 6 dilim ekmek yaptı
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım
Sabah 2dilim ekmek tamam ama 3yumurta fazla geldi canimSabah bi Sade Nescafé
Kahvalti: saat 10 da
2 dilim Protein ekmek
Tereyag Pastirma ve kasarli
Domates ve 3 haslanmis yumurta
Su
Ara 13:30 ceviz
Ögle/aksam 15:00
Et kavurma lahana salatasi cacik
Ara 15:30
sütlü türk kahvesi
Su: 1,5 l Daha icecegim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?