Bende görmek istıyorumBen denedim şu çok iyi dediğiniz birşey varsa bana da söyleyin. 7 leri görmek istiyorum bennnnn.
Çok haklısın. Kucağında 9.5 kiloyla gün boyu ev içinde bir odadan diğer odaya koşturuyorum sayılır mıSpor yap spor
hadi başla maratona
Ben de 70leri görmek istiyorım ama daha uzak baya banaBende görmek istıyorum
Çıldırıyorum valla ulaşamadığımda
Dünkü menülerde haklı hepsi fazlasını yiyorum
Oda spor sayılır bebekle spor yapıp fit kalan çokÇok haklısın. Kucağında 9.5 kiloyla gün boyu ev içinde bir odadan diğer odaya koşturuyorum sayılır mı
Nuggeti firinda pişireceğim artıkBen de 70leri görmek istiyorım ama daha uzak baya bana
Sen fazla yemiyorsun bence migi.2 öğün besleniyorsun zaten,öyle olunca kahvaltının sağlam olması normal.Ama kızartma yememelisin,dünkü kahvaltında kızartılmış nugget problemdi.
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimNuggeti firinda pişireceğim artık
Sütlü kahve içtim ara ögünde
Buna Sevin bari
Gecmis olsun canimRakibim diyet iyide bugün çok basım agriyo akşamdan beri hiç iyi değilim spor ve su yok bugün aç geziyorum göbeğim düştü eğer akşama geçerse Leslie yapicam dua et geçsin beynim zonkluyo
Burda gunes var ama cok sogukAnammmm kar aldı başını gidiyor yağyo yagyo yağyo durmuyodu
Nerde yaşadığımı çözemedim benBurda gunes var ama cok soguk
Ne güzel ya yağsın iki gün sonra erir..Anammmm kar aldı başını gidiyor yağyo yagyo yağyo durmuyodu
Yani niye beklemediyseniz cocuklar eģlenirdiNe güzel ya yağsın iki gün sonra erir..
Biz Yanlış zamanda gelmişiz oraya keşke şimdi orda olsaydık..
Kızlarım Kâr oynardı
Aaaa geçmiş olsunSelamlar kızlar nasılsınız
Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum
Bizde yok eriyor buradaAnammmm kar aldı başını gidiyor yağyo yagyo yağyo durmuyodu
Geçmiş olsun canımSelamlar kızlar nasılsınız
Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum
Oyyy kıyamam canım çok geçmiş olsunSelamlar kızlar nasılsınız
Aaaa geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar ❤Oyyy kıyamam canım çok geçmiş olsun
Çocukların daha çabuk kaynar canım hareketli ise dikkat etSağolun kızlar ❤
Ya size bişey sorucam hastaneye babası götürdü soramadım sizce çabuk kaynarmı parmağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?