- 10 Aralık 2014
- 4.557
- 16.290
- 408
Aynen test yapmiyolardi bile belirtim var felan biseyler dedim öyle yaptılar simdi de evde oturuyorum@SATURN71Tesnim1903 cok gecmis olsun...inş hafif atlatırsınız...kimseyr bulastirmadan... belirtisiz geciren o kadar cokmus ki hepimizin kendimiz hasta gibi tedbir almamiz gerekiyo aslinda
10 gün evdeyim zaten buraya daha cok vakit bulurumÇok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin en kolayından atlatırsın inşallaharada Bi haberini ver ama özleriz ve merak ederiz.
Karbonhidrat, protein, sebze dengeli beslenme ve spor ile ben de 11 kilonu tamamını yağdan verdim canım.Peki nasıl yağdan gitmiş canım püf noktan ne
Aynen canım şu süreçte kilo verme zaten beslenmene özellikle dikkat et. Direncin sağlam kalsın.10 gün evdeyim zaten buraya daha cok vakit bulurum
Ama bagisikligim için biraz kendime bakicam
O yuzden listeyi.etkilemek istemiyorum
En azından korumada kalırım
Ne güzel yaa umarım bende veririm yağdanKarbonhidrat, protein, sebze dengeli beslenme ve spor ile ben de 11 kilonu tamamını yağdan verdim canım.
Kiz bune sadece cacık nedirSabah 1 dilim peynir 2 dilim tb ekmeği 5 zeytin 2 közlenmiş biber 3 çeri domates 1 salatalık 1 bardak çay.
Öğlen 1 kupa incir uyutması(3 kuru incir 1 su bardağı süt)
1 büyük kase cacık perşembe diye hafif geçirdim. Ara ögün için süt içebilirim
Zipzip- E Elif_Eylul
A anlamadım şişim ondan fazla yemek istemiyorum ertesi gün güzel kahvaltı yaparımKiz bune sadece cacık nedir
Ah yavrucak...Sağol canım ❤
Evet malesef öyle
Sabah ağlayarak uyandı hastaneye gittiler babasıyla ama durmuyordu hiç daha gelmediler agri kesici veya fitil falan vereyim diyorum eve geldimi
Aç kaliyosun ama sütün yanina kuruyemis ekleA anlamadım şişim ondan fazla yemek istemiyorum ertesi gün güzel kahvaltı yaparım
Bütün kuru meyvelerim var incir hurma kayısı ceviz fındık yerimAç kaliyosun ama sütün yanina kuruyemis ekle
Afiyet olsun canım ablanın dediği gibi cok az yediklerin ,sebze yokmuydu sebze yemegi yanina yogurt ekleseydinSabah 1 dilim peynir 2 dilim tb ekmeği 5 zeytin 2 közlenmiş biber 3 çeri domates 1 salatalık 1 bardak çay.
Öğlen 1 kupa incir uyutması(3 kuru incir 1 su bardağı süt)
1 büyük kase cacık perşembe diye hafif geçirdim. Ara ögün için süt içebilirim
Su 3,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Kapuska var canım oda yarın artı çıkarır diye yemedimAfiyet olsun canım ablanın dediği gibi cok az yediklerin ,sebze yokmuydu sebze yemegi yanina yogurt ekleseydin
Karnina biseyler gitsin aç olmaz bari yumurta kaynat 2tane 1dilim peynir ceviz ye aç kalma arti olcaksa olcak yapcak bisey yokKapuska var canım oda yarın artı çıkarır diye yemedimfırına kabak atarım olmazsa
Fırına kabak attım üstüne köfte koydum iki taneKarnina biseyler gitsin aç olmaz bari yumurta kaynat 2tane 1dilim peynir ceviz ye aç kalma arti olcaksa olcak yapcak bisey yok
Benim Sütümde sorun yok canım çok şükür incir uyutması da o yüzden yedim ki incir süt yapıyor.Yarın ikinci haftam pek fazla dikkat etmedim bu hafta bakalım kaç gelcm M MissHayaLet eger bugün çok aç kalırsan yarın sütün gelmez. Bende senin gibi korkudan bir kahvaltı yaptım o aç aç geziyorum ama yalnış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?