- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Off ne güzel duruyor. Eskiden bende alırdım bu pogacadan. Yerime de ye dicem ama yemeOffff perşembe gecesi nefis imtihanim benim...oldu mu yaa....esim.almis gelmis...bayilirim hamur işine
6dilim ekmek arti patates yemegi yemissin canim bari ekmegi yemeseydin aksamBugün menüsü sabah kahvaltı 09.30
2 dilim kepek ekmeği
8 zeytin
1 dilim peynir
Acılı ezme 2 çatal , bir biber
Öğlen 12.30
Menemen, 2 dilim kepek ekmeği
İkindi öğünü (akşam) 15.30
Salata
Patates yemeği etli 3 yemek kaşığı
Mantar sote 2 kaşık
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Ara 18.00
Türk kahvesi
2 litre suZipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii Cordelia @Migi_magid11 ortilerim
Allah'ım yarına utandırma
Ayy çok üzgünüm ama yarim tırnaklı pide. Sabah diyete girmemistimAfiyet olsun canım yarim pide derken yarim dilim heralde dime
Afiyet olsun canım yarim pide derken yarim dilim heralde dime
Afiyet olsun inşallah sabah ekmekler artı olarak cikmaz aminBugün menüsü sabah kahvaltı 09.30
2 dilim kepek ekmeği
8 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen 12.30
Salata
Mantar sote 2 kaşık
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Ara 18.00
Türk kahvesi
Oyleyse iyi dedim 1pidenin yarisini afiyetle yedinmiAyy çok üzgünüm ama yarim tırnaklı pide. Sabah diyete girmemistim
Amin canım ya insalalh strese girdim yeminleAfiyet olsun inşallah sabah ekmekler artı olarak cikmaz amin
Ayy hiç sorma. O pideyi çok severim taa ne zamandan kalmıştı buzluğa koymuştum. Sabah ekmek yoktu kahvaltıya dedim hemen çıkarıp tavada ısıtayım. Bi güzeldi ki. Bilmiyordum son ekmekli kahvaltım olduğunu bilsem belki daha cok yerdimOyleyse iyi dedim 1pidenin yarisini afiyetle yedinmi
Ay ne biliyim off keşke yemeseydim nasıl böyle bı hataya düştüm erken yedim ama inşallah artı gelmem6dilim ekmek arti patates yemegi yemissin canim bari ekmegi yemeseydin aksam
Bende bulgur yedim ve kuru fasulye sabah sis karnimla tartıda artı göreceğim eminimAmin canım ya insalalh strese girdim yeminle
Afiyet olsun sanırım sabah yediğini oglen yemeyip dengelemeye çalışmışsın.Kahvalti 10.30
Peynir eritme 2yk
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 tane zeytin 1 çatal peynir
1 tk kadar krem peynir
Ara .yok
19: 00
1 tabak firinda güveçte mantarlı tavuk
5 çatal kadar yeşil salata
Spor ;Dışarıda 30 dk yürüyüş
Bu 5. Günüm 5 gündür spor yapıyorum hergun yarim saat . Evdeyken leslie yada dışardaysamda yürüyüş
Salatayi bol yiyebilirdin afiyet olsunKahvalti 10.30
Peynir eritme 2yk
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 tane zeytin 1 çatal peynir
1 tk kadar krem peynir
Ara .yok
19: 00
1 tabak firinda güveçte mantarlı tavuk
5 çatal kadar yeşil salata
Spor ;Dışarıda 30 dk yürüyüş
Bu 5. Günüm 5 gündür spor yapıyorum hergun yarim saat . Evdeyken leslie yada dışardaysamda yürüyüş
Aman diyim yeme ucundan biraz ısır o kadar ben artık öyle yapıyorumOffff perşembe gecesi nefis imtihanim benim...oldu mu yaa....esim.almis gelmis...bayilirim hamur işine
Sağol canmSalatayi bol yiyebilirdin afiyet olsun
Çok iyi yaaaaa bunu yapayım benBir diyetisyenin tarifini yapıyorum. Diyetisyen Çağatay Demir harika tarifleri var instagramda takip et istersen.
2 su bardağı yulaf ezmesi
1 çay bardağından az pekmez
40gr tereyağı
1 avuç dövülmüş ceviz(ben badem koyuyorum)
1 2 çorba kaşığı chia tohumu
1 çorba kaşığı keten tohumu
Yulafı kuru ısıda 5 10 dkkavurun sonra tereyağı ekleyip 5 10 dk daha kavurun. Altını kapatıp pekmez ilave edin karıştırın. Sonra diğer malzemeleri ekleyip soğumasını bekliyoruz. Bu kadar
Bende bulgur yedim ve kuru fasulye sabah sis karnimla tartıda artı göreceğim eminim
Listedeyken persembe gunleri hafif geçirmelisiniz aslinda ama olmus olanAğlanacak halimize gülüyorum ya niye son gün böyle oldu hele benim daha çok dikkat etmem gerekirdi hadi sen yenisin gerçi geçmişini bilmiyorum ama ben o kadar ekmeği yemeyecektim
Neyse oyle napim hayırlısı Allah'tan iyiki erken yedimListedeyken persembe gunleri hafif geçirmelisiniz aslinda ama olmus olan
Amin ortim. Emeklerin boş çıkmasın. Bol eksiler gelsin.Bugün menüsü sabah kahvaltı 09.30
2 dilim kepek ekmeği
8 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen 12.30
Salata
Mantar sote 2 kaşık
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Ara 18.00
Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?