Zeytin listemde vardı, 1 tatlı kaşığı zeytin yağı = 5-6 siyah zeytin = 10-12 yeşil zeytin yazmış, ben 2 fazla koymuşum14tane yeşil zeytinmi kız ödem bunlar hep biskremde olmamis yarin yeseydin keske etin yanina salata yemen lazim
Afiyet olsun canım bende granola yaptım senin ki nasıl hazır mı foto varsa arar mısınGünün özeti;
Sabah(11.00): 3 kaşık yoğurt 3 kaşık granola
Ara öğün(15.00): grissuno 30 gr 1 çay bardağı kefir 1 tk chia 4 yk nar
Ara öğün(16.30):yeşil çay 2 kayısı
Akşam(18.30): bir kase yoğurt 1 kase salata
Ara öğün(19.30):türk kahvesi 1 kayısı
2.5 lt su
Zipzip- @Nidsalii @Elif Eylul
Bende evde yapıyorum canım hemen yüklüyorum.Afiyet olsun canım bende granola yaptım senin ki nasıl hazır mı foto varsa arar mısın
sanki kahvaltı biraz fazla olmuş canım. bence 1 dilim peynir yeterli portakal ve sağana da bence gerek yokmuş. öğlen de bence 14 zeytin yerine küçük bi tabak yemek koymalısın. sebze yemeği baklagiller mercimek çorbası ya da ızgara tavuk göğüs ya da 3 ızgara köfte gibi. ara öğün de çok şekerli olmuş. biskremin yanına hurma yerine süt veya ceviz koyabilirsin. akşam yemeğin güzel görünüyor.Menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 10 yeşil zeytin, yarım portakal, taze soğan, 1 tb ekmek
Öğlen; yağsız salata, 14 yeşil zeytin, 2 kaşık yoğurt
Ara; 1 tane biskrem, 1 hurma
Akşam; 3 kaba yağsız sote, 1 kaşık tavuk sote, 4 yk yoğurt
Su 1300 ml
Benim yaptığım yapışmadı yaaaa kıtır oldu amaBende evde yapıyorum canım hemen yüklüyorum.
Pekmezle mi yaptın balla mı canım?Benim yaptığım yapışmadı yaaaa kıtır oldu ama
Balla yaptım ben pekmez yiyemiyorumPekmezle mi yaptın balla mı canım?
Afiyet olsun canım aksam cok hafif olmus salataya protein ekleseydinGünün özeti;
Sabah(11.00): 3 kaşık yoğurt 3 kaşık granola
Ara öğün(15.00): grissuno 30 gr 1 çay bardağı kefir 1 tk chia 4 yk nar
Ara öğün(16.30):yeşil çay 2 kayısı
Akşam(18.30): bir kase yoğurt 1 kase salata
Ara öğün(19.30):türk kahvesi 1 kayısı
2.5 lt su
Zipzip- @Nidsalii @Elif Eylul
Iyi aksamlar gecmis olsun canımİyi akşamlar kızlar .
bugün niyetliyim.evin işi çocuklarla uğraştım Biraz başım ağrıyor
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Sağlıklı şekilde istediğiniz kiloyA ulaşırsınız inşallah
Bilerek yaptım canım korkudan valla. Kayısı yedim bağırsak çalışsın diye bakalım inşallah öyle olurAfiyet olsun canım aksam cok hafif olmus salataya protein ekleseydin
Iyi aksamlar gecmis olsun canım
polikistik overle kilo vermek zor çünkü insülin direncini artırıyor ama kilo verdikçe polikistik overin gerileyecek. kolay gelsin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )cilvelikedicik
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:1.62
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65 -60
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ: öğrenciyim
ÇOCUK SAYISI:0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:abur cubur ve fazla yemek yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik over
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
adet dongume faydası olacağı için ve fiziksel görünüşüm hoşuma gitmiyor.
Canım valla balla yapmadım ben pek. Pekmezle yapıyorum. Yada karadut özüyle. Bide tavada yapıyorum fırında değil. Pekmezin tadını çok almıyorsun aslında bende sade yiyemem ama böyle çok güzel oluyor.Balla yaptım ben pekmez yiyemiyorum
Canım bnm ben diyetisyen kontrolünde yiyorum. Sabah listede ne varsa onu yedim, öğlen sebze yemeği yada salata oluyor, ben salatyı tercih ediyorum daha doyurucu diye. Aralarımda süt+meyve+tahıl ve yağ grubunun hepsi oluyor normalde bugun detoks günü diye sadece yoğurt ve meyve vardı. Biskrem kaçamak onu saymasanki kahvaltı biraz fazla olmuş canım. bence 1 dilim peynir yeterli portakal ve sağana da bence gerek yokmuş. öğlen de bence 14 zeytin yerine küçük bi tabak yemek çkoymalısın. sebze yemeği baklagiller mercimek çorbası ya da ızgara tavuk göğüs ya da 3 ızgara köfte gibi. ara öğün de çok şekerli olmuş. biskremin yanına hurma yerine süt veya ceviz koyabilirsin. akşam yemeğin güzel görünüyor.
Hosgeldin cnmADINIZ: ( isteğe bağlı )cilvelikedicik
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:1.62
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65 -60
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ: öğrenciyim
ÇOCUK SAYISI:0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:abur cubur ve fazla yemek yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik over
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
adet dongume faydası olacağı için ve fiziksel görünüşüm hoşuma gitmiyor.
Ama yaninda pilav olmasa iyi olurBence perşembe akşamları kahvaltı yapmak daha iyi
Bundan sonra belki öyle yaparım
Hoşgeldinnnnn.Merhabalar herkese :) beni buraya çağırdiniz ama hiç fikrim yok ne yapacağım hakkındayardımcı olur musunuz
diyetisyen yazdıysa doğrudur canımm o zamanCanım bnm ben diyetisyen kontrolünde yiyorum. Sabah listede ne varsa onu yedim, öğlen sebze yemeği yada salata oluyor, ben salatyı tercih ediyorum daha doyurucu diye. Aralarımda süt+meyve+tahıl ve yağ grubunun hepsi oluyor normalde bugun detoks günü diye sadece yoğurt ve meyve vardı. Biskrem kaçamak onu saymahurma 4 adetti 1 yedim.
Akşam normalde sebze+et+yogurt+salata fiks olur ama bu 2 gün detoks diye yok. Hatta akşam ekmek vardı yemedim.
Baklagil+pirinç+bezelye+patates+mısır da yasak gıdalarım.
Emziriyorum diye yediklerim biraz fazla, fazla fazla doyurucu kabul. Fakat bundan az yediğimde sadece 100gr verdiğim haftalar oldu, o yüzden mümkün olduğunca kısmamaya çalışıyorum.
Hımm senin tarif nasıl canımCanım valla balla yapmadım ben pek. Pekmezle yapıyorum. Yada karadut özüyle. Bide tavada yapıyorum fırında değil. Pekmezin tadını çok almıyorsun aslında bende sade yiyemem ama böyle çok güzel oluyor.
Afiyet olsun abla aksami hafif gecirmissin sende :))Iyi aksamlar
25 şubat perşembe
Sabah
Hc li kahve
12.00
2 yumurta +1tk hc unuyla krep
Peynir
Dereotu
17.00
Kabak sote
Yogurt
Dereotu
1 avuc kuruyemis
Su yatana kadar 3 lt olur
Bugün erken uyuyabilsem bari
MecburrrrrrrAfiyet olsun abla aksami hafif gecirmissin sende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?